Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odmawiam facetowi seksu to ma taka smutna minę ze aż mi sie chce śmiać

Polecane posty

Gość gość

Szczególnie jak sie przytulamy, całujemy, dotykamy i on jest mega podniecony a ja w ostatniej chwili mowię nie to robi taka smutna minę. Ostatnio nawet do mnie proszę cie kochanie, nie rób mi tego znowu hahaha

Gość gość
Ciekawe jaką ty zrobisz minę jak sobie znajdzie inną ...

Gość gość
Hahaha rozbawilas mnie :D

Gość gość
Facet jest smutny, bo jak chce podymać to znowu musi iść do sąsiadki, a sąsiadka od dawna go naciska, żeby się do niej przeprowadził. Z czasem facet któremu sie odmawia przestaje prosić i po prostu zmienia klimat.

Gość gość
ma smutna mine bo musi kase wydac na prostytutke :) heh samo zycie a baby takie głupie

Gość gość
jakbys mu odmówiła wezwania pogotowia gdyby miał zawał to dopiero by było wesoło:)

Gość gość
albo jak będziecie mieli dziecko to możesz odmówic karmienia go jak będzie płakało haha:) ale jaja.

Gość gość
możesz też przygarnąc kota i topic go w wannie. takiej smiesznej miny jeszcze nie widziałaś:)

Gość gość
nie chce ci się? śmieszą mnie takie księżniczki. jak masz małe potrzeby, to go nie prowokuj. zrób sobie ulubione danie, podstaw pod nos, jak jesteś mega głodna i potem wyrzuć je do kosza. fajne uczucie? albo wyobraź sobie, że jesteś napalona, facet już ma wkładać i nagle stwierdza "może nie dzisiaj kochanie".. facet faktycznie powinien cie zostawić, bo póki co ma cierpliwość anielską.

Gość gość
jak już chcesz korzystac z władzy jaka ci to daje to postaw nie wprost jakies warunki wtedy przynajmniej skorzystasz. inaczej skończy sie tak jak ktos tu napisał wyzej. sama skończysz z nietęgą miną jak rooochnie twoją psiapsiółe;)

Gość gość
Co ty k***a masz do odmawiania koczkodanie p********y

Gość gość
może byc np coś takiego: "wiesz kochanie przez to twarde zawieszenie w naszeym tico boli mnie dooopa i nie będzie dziś anala...ale wiesz dzwoniłam do anki i nie odebrała bo sie pieprzyli z adamem w lanci

Gość gość
anka mówi, że odkad adam kupił lancie to ona ma nieziemski seks. raz nawet jak go poprosiła zeby zrobić to od tyłu w samochodzie to adam jechał na wstecznym aż go złapała drogówka na rogatkach

Gość gość
Oczywiscie ze nie musisz miec seksu kidy tego nie chcesz i nie musisz byc na zawolanie. Ale : jezeli zabawiasz sie tak z facetem, ktory jak widac traktuje cie normalnie, to po co te zabawy. Pokazac wladze ? Ponizyc partnera ? Zabawic sie jego kosztem ? Ot tak "nie bo nie" ? Jako facet respektuje partnerke / partnerki, ale cos takiego jak ty po prostu bym zostawil.

Gość gość
w każdym razie mądra kobieta umie pokierować mężczyzną dla jego i swojej korzysci. ty jestes na poziomie odkrywania tego, że jak sie komuś zabierze zabawke to mu jest smutno. musiałas być rozpieszczanym dzieckiem

Gość gość
niestety cieszy cie fakt, że jestes zabawką. powinnaś to przemyslec bo widze, że fakty potrafisz kojarzyć

Gość gość
Pokazac wladze ? Ponizyc partnera ? Zabawic sie jego kosztem ? x ja myślę, że to jest młoda siksa i nawet nie ma wyobraźni na temat tego, co facetowi robi. no bo przecież minkę ma słodką, prawda, więc jest ok... chociaż słowo "odmawiam" sugeruje, że czuje sie tu niczym naczelnik urzędu patentowego odmawiający przyznania prawa do wynalazku...

Gość gość
niestety to tylko teoria b w praktyce sprawy sie komplikuja. sama widze rozgarnięciem nie grzeszysz wiec zapewne faceta do takich gierek równiez masz idealnego. niestety wynika z tego że sama jestes za głupia aby to wykorzystac. gdybyś była mądra i nie ierowała sie jedynie korzyściami to znowu miałabyś pewnie troche mądrzejszego faceta, który tak łatwo sie zmanipulowac nie da. psychopatka też nie jesteś bo kalulujesz korzyści na poziomie emocjonalym. przejepane. dobrze ci nie wróze

Gość gość
Wspollokatorc

Gość gość
jak facet był już wielokrotnie w twojej pisdzie to nie ma czego żałować.zresztą jak suka nie da to pies i tak weźmie he he

Gość
chce ci tylko powiedzieć że słyszałam o identycznym zachowaniu pewnej kobiety(koleżanki mojej siostry). Też jeszcze go rozpalała, a potem odmawiała, obgadywała go i jak ty sie śmiała-była taka pewna ze nigdy by nie odszedł bo wrażliwy, czuły, ciapa itp.:D:P Ale w końcu niespodziewanie ją zostawił-jeszcze dla młodszej.:D A ona ma już 31 lat i cały czas nie moze nikogo sobie znaleźć bo dodatkowo ma chore wymagania.;)

Gość gość
głupia baba i później założy temat pt. "facet mnie zostawił dla innej co za egoista itp."

Gość
w ogóle nie rozumiem z czego sie cieszysz skoro z nim jesteś (wiec pewnie go kochasz):P Musisz być bardzo wredna.:D Tez mnie to bawi, ale tylko jeśli chodzi o jakiś frajerów, facetów którzy nic nie znaczą( z imprezy, klubu itp.) najpierw sobie coś pomyślą, nawyobrażają, napalają przez parę otarć i jakiś dotyk w tańcu, gadaniu o glupotacha, a potem zastawiam z niczym-mina i ich zachowanie wtedy-bezcenne.:D

Gość
PSuj2015 dziś dla faceta idealny, ale sądze że dla kobiety już niekoniecznie. :P

Gość gość
Nie robię takich rzeczy z premedytacją, ale jak odmówię seksu, to rzeczywiście, jest smutna i żałosna mina :D Dobrze, że nie mam faceta, nie muszę na to patrzeć.

Gość gość
jak to nie z premedytacją, przecież zaprzeczasz teraz sama sobie. Zresztą pewnie wymyślony temat z nudów i z braku faceta, bo kto rezygnowałby z przyjemności jaką jest seks. Debilka totalna albo mitomanka.

Gość
PSuj2015 dziś tylko że w tym wieku na pewno nie będę wolna tylko zamężna (mam nadzieje):P:D

Gość gość
Znajdzie sobie inną.Pewnie jeszcze przed trzydziestka jesteś. Potem rolę się odwracaja i ty pewnie będziesz prosić faceta o seks. :)