Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym mieć faceta policjanta

Polecane posty

Gość gość

Muszę mieć bata nad sobą bo za duzo się użalam nad sobą i wydziwiam. Nawet na studiach wzielam najgorszego najbardziej wymagającego promotora zeby mnie krotko trzymal i dzieki temu w terminie poszlo wszystko. A czemu policjant do zwiazku - wszyscy poprzedni faceci zarzucali mi ze robie z nich pantoflarzy a ja bym chciala miec faceta zeby to on rządził i podejmowal decyzje.

Gość gość
q.wa, nie wiesz co mowisz

Gość gość
czy każdy gliniarz ma dużą pałę?

Gość gość
Ja bym chciała romans z przystojnym policjantem :-) związek może niekoniecznie

Gość gość
oni są psychopatami 1 maści

Gość gość
Znam wielu policjantów. Ich żony mają pod górę, bo wiele problemów z pracy nieświadomie przelewają na życie rodzinne. Wypalenie zawodowe odbija się na całej rodzinie. Wiele takich osób właśnie w domu szukają odpoczynku psychicznego, więc szukają raczej ciepłych i zorganizowanych kobiet, które sobie poradzą, gdyby coś się działo. Nikt jeszcze nie chce się szarpać z leniuchem i rozlazłą ciapę. Poszukaj sobie lepiej terapeuty.

Gość gość
szukają raczej ciepłych i zorganizowanych kobiet, które sobie poradzą, gdyby coś się działo. - zeby potem zamieniac zycie tych kobiet w piekło. oglądałaś Drogówkę Smarzowskiego? bo ja nie mam pytań

Gość gość
Nie każdy policjant wykonuje stresujące zadania i nie każdy kończy jako alkoholik, narkoman, psychopata itp. Ale ciepła kobieta nie musi być słabą psychicznie kurą domową czy rozchwiana emocjonalnie, bo mąż ma ciężko w pracy. Nie każdy pracuje w wydziale kryminalnym, czy drogówce.

Gość gość
Witam. Jestem jeszcze żoną policjanta, tyrana i despoty, który od dwóch lat umiejętnie mnie zdradzał. W styczniu złożyłam pozew rozwodowy i czekam. ostatnie 2 lata były koszmarem. Przychodził do domu jak do hotelu, ciągle awantury. Jak mu brakowało argumentów, to mnie bił. wychodził i przychodził kiedy chciał, bo - krzyczał- on nikomu, a zwłaszcza mnie, nie musi się tłumaczyć. z wspólnego konta znikały pieniądze, ale z tego też nie musiał się tłumaczyć, bo on pracuje. Tak żyłam poniżana, upokarzana, bita i ciągle miałam nadzieję, że się zmieni. Dopiero jak dzieci powiedziały, że każdej nocy, jak byłam w pracy on je zamykał same w domu, bił i szarpał żeby szybciej odrabiały lekcje ,a potem jechał gdzieś i nie wiedzą o której wracał, powiedziałam sobie dość. Próbowałam znaleźć pomoc u jego przełożonych, ale potraktowali mnie jak zło konieczne i wręcz zastraszyli. założyłam niebieską kartę, on mi też. Kpina jakaś, ale prawdziwa. W komisji interdyscyplinarnej ma samych znajomych ( sam jako dzielnicowy kiedyś w niej zasiadał ), którzy mówili mu to co ja im powiedziałam NIE ZAKŁADAJCIE KOBIETY NIEBIESKIEJ KARTY ! Wyciągną od was wszelkie informacje, a potem wykorzystają przeciwko wam. Teraz mam problem ze zdobyciem świadków do rozwodu bo wszyscy się boją policji i nie chcą się mieszać. Koszmar. Dobrze,że mam dzieci bo dzięki nim znajduję siły na życie i wierzę , że w końcu się uwolnię od niego.