Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćIofka

CZY TO MA SENS ?

Polecane posty

Gość gośćIofka

Mam 38 I do tej pory nie spotkalam nikogo ciekawego, do kogo odwzajemnilabym uczucie......bo chetni byli. Teraz spotkalam faceta ktory szaleje na moim punkcie I zrobiliby dla mnie wszystko. Przyznaje ze jest nadziany, kupuje prezenty I ogolnie mam wszystko czego chce. On sie chce zenic, a ja w sumie lubie go, szanuje, ale nie kocham. Czy takie malzenstwo z rozsadku ma sens? Wiem ze zapewni mi I naszym dzieciom godna przyszlosc.......tylko ze ja wciaz mam watpliwosci choc na 99% jest super. W sumie latka leca I juz nie wierze, ze spotkam tzw prawdziwa milosc.....wiec.....hmmmm no wlasnie Co sadzicie?

Gość gość
Z dzieckiem to możesz już mieć problemy, ale mam wątpliwości, że kogoś znajdziesz, aby szaleć z miłości. Jeśli się zdecydujesz na tą bezpieczną opcję, to z czasem możesz go pokochać. To jest tylko Twoja decyzja. Jeśli chcesz dzieci, to lepiej nie zwlekać, a ojcem może być fantastycznym, nawet jakby Wam nie wyszło.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Jak na 99% jest super to jestes pewna ze go nie kochasz? Milosc wyglada roznie.

Gość gość
Bierz go I nie czekaj. Wiekszosc kobiet wyszla za maz z milosci za golodupcow I teraz sie meczy. A milosc? Nie istnieje!

Gość gość
Ma Bierz go szczesciaro Bo po 50tce zaden nie chce jak ONI to mowia 'starej doopy'. Ustaw sie I wszystkiego naj zycze Bo na tzw wielka milosc mozesz czekac do 80tki

Gość gość
ja bym brała w ciemno :)

Gość gość
Bierz go!!!! Ja wyszlam za maz z milisci, ale bez kasy. Jak sie Pojawilo corka to zaczela sie problemy z kasa. Po jakims czasie I milosc ostygla a teraz jestem samotna matka Bo sie mezow I jak to stwierdzil znudzilam, zestarzalam I roztylam......,takze kochana niby milosc wazna, ale bez kasy mikke szanse na przetrwanie milisci. Moze sie z czasem zakochasz, a przynajmniej bedziesz miec ustami one zycie. Bierz go Bo nie ma sie co namyslac!

Gość gość
A co to za facet, co nawet nie potrafi na rodzine zarobic? Od takiego z daleka......zwlaszcza jak ma 40 na karku. Jak sie facet do 40tki niczego nie dorobil, to Marne szanse ze sie jeszcze dorobi. Precz z golodupcami!!! Bierz go !!!!!