Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do czego można porównać orgazm?

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie miałam orgazmu i ciekawa jestem jakie to uczucie. Do czego można je porównać? Mam 22 lata i pierwszy sex za sobą. Próbowałam się masturbować, ale też nic nie poczułam. Było przyjemnie, ale nic więcej....

Gość NobodyImportant
No w sumie to tyle. Niczego więcej nie poczujesz. Pozdrawiam.

Gość Rescator 555
Wybieliłem sobie anusa.

Gość michaelll
Orgazm? hmm nie wiem czy do czego kolwiek można go porównać... takie uczucie/stan w którym bodźce odbierasz wszystkim , zaostrza Ci się każdy zmysł, jest Tobie bardzoo bardzoo dobrze przyjemnie, czujesz że odpływasz, czujesz że osiągnęłaś jakiś cel, szczyt, wspólny z partnerem jest to chwila największej bliskości... Ja ze swoim partnerem długo nie mogłam osiągnąć orgazmu przez pieszczoty dopiero po ok. roku? sama dochodziłam w 3 minuty? może nie... Trzeba naprawdę się wyluzować , natomiast wciąż nie potrafię pochwowego/łechtaczkowego podczas stosunku wzbudzić , aby osiągnąć orgazm musisz najpierw poznać własne iało co lubisz, czego nie..jesli czerpiesz przyjemność to usi być jakiś powód dla jakiego tego orgazmu nie masz...a długo próbujesz sama? :)

Gość gość
Nie da sie do niczego innego

Gość gość
Skoro nie przeżyłaś orgazmu to i słowo rozkosz nic ci nie powie. Dla mnie orgazm jest właśnie rozkoszą. Mało tego, chyba nic innego nie jest rozkoszą.

Gość gość
Tego nie da się porównać do niczego, tego nawet nie da się opisać, bo żadne słowa nie oddadzą tego co się wtedy czuje.

Gość gościnazLublina
Jeśli partner zna się na rzeczy - i KOCHA SIĘ - to ja na przykład trace świadomość i nie pamietem że go np podrapałam do krwi... :-)