Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolezanka ciągle na mnie warczy

Polecane posty

Gość gość

Kolezanka jest w ciązy. Gdy do niej pisze caly czas sie oburza ze po co ja pytam ją o takie rzeczy. A pytam jak sie czuje,czy bedzie karmila piersia..ostatnio jak lezala w szpitalu bo maly chcial juz wyjsc na swiat to pytam wczoraj czy sie nie pcha a ta ze co mnie to interesuje.wszystko jej nie pasuje,wszystko jest zle..odezwac sie nie mozna bo pluje jadem..nawet nie chce mi powiedziec jak dziecko bedzie mialo na imie ani nie chce na facebooka wstawic zdj z brzuszkiem. I gdy pytam czy jej brzuszek rosnie to tez wielkie pretensje..co mam zrobic?

Gość gość321
Po co się do niej odzywasz ?

Gość gość
Bo chce wiedziec co u niej i u malego a jej wszystko zle

Gość gość
Ja bym ja olała. W imie czego sie upokarzasz?

Gość gość
Przed ciążą była normalna a teraz nawet nie chce słuchać moich rad..twierdzi że za dużo pytam i sie powtarzam i ona wie co jest dobre dla jej dziecka.

Gość gość321
Może hormony ..ale nie sądzę. Nie pchalabym się tam gdzie mnie nie chcą

Gość gość
Autorko nic na siłę. Skoro nie chce twoich pytan i rad to sobie odpuść.

Gość gość
A może problem tkwi w Tobie a nie w niej. Po pierwsze mnie w ciąży też denerwowały "dobre rady" od innych. Po drugie w ciąży hormony szaleją. Po trzecie może za dużo interesujesz sie jej ciążą,jej życiem. Po czwarte zawracasz jej tyłek,może ona nie chce wstawiać zdj i chwalić sie brzuchem.Może ma inne zajęcia niż gadanie z Tobą? To jej dziecko,jej sprawa. Po co nalegasz? Dziewczyna może chce odpocząć i ma dość latania i dopytywania innych o wszystko. Po za tym po co Ci wiedzieć czy będzie piersią karmiła?Nie uważasz że to zbyt osobiste żeby o tym mówić na lewo i prawo?

Gość gość
Ona nawet nie chce mi powiedziec czy naturalnie bedzie rodzic..

Gość gość
No to uszanuj jej zdanie i daj sobie spokój? Musisz wszystko wiedzieć? To jej prywatna sprawa.

Gość gość
Widocznie się za bardzo wtrącasz i zrobiłaś się zbyt namolna i męcząca i ona ma Cię już dość.

Gość gość
To ja zamknij w budzie

Gość gość
przecież to PROWOKACJA!

Gość gość
ani nie chce na facebooka wstawic zdj z brzuszkiem x to zajdź w ciąże i wstaw zdjęcie swojego brzuszka :) prowo jak nic.

Gość gość
jak mnie by pierwsza lepsza "koleżanka" zadawała takie pytania to tez bym sie wkurzała..

Gość gość
Mnie też wpieniają tacy ludzie jak Ty i w ogóle sie jej nie dziwie. Ona próbuje dać Ci do zrozumienia że ma Cie dość. Takie sprawy jak karmienie piersią czy naturalny poród to po pierwsze sprawa,która jest do porodu nie pewna. Nawet jak planuje porod sn to może sie to w ostatniej chwili zmienić. Tak samo jest z pokarmem w piersiach. Imie może pozostać niespodzianką dla obcych osób,z tego sie nie spowiada albo po prostu może na 100% sie nie zdecydowała. Autorko,dziwna jesteś..może zapytaj w jakiej pozycji stworzyli dziecko albo wepchaj sie na porodówkę. Za bardzo sie wtrącasz. Albo pogadaj z nią o codziennych sprawach a nie tylko o ciąży,która może już ją męczy. Dziewczyna ma prawo sie źle czuć !!! Ty zamiast ją wspierać pchasz sie jej z buciorami w życie. A co do rośnięcia brzucha to normalne że w ciąży rośnie,bez sensu pytać o takie rzeczy.

Gość gość
jak dla mnie wstawianie zdjęć brzucha na fb jest chore i gdybym miała taką namolną koleżankę jak ty, to powiedziałabym żeby swoją du/pę sobie na fb wstawiła i wcale się nie dziwię, że dziewczyna ma cię dosyć

Gość gość
Jeszcze sie jej na sale porodową wepchnij.

Gość gość
O matko pytać koleżanke czemu nie chce wstawić zdj z brzuchem. Padłam. Jak by chciała to by wstawiła...Tobie nic do tego.

Gość gość
Zacznij sie leczyć. To jedyne co możesz zrobić

Gość gość
tak sie zachowuja tepe i puste kobiety , tez takie znam jak byly same to jakby ledwo co skonczyly przedszkole ale jak jdna druga poznalam jakiegos chlopaka , nawet idiote albo np urodzila dziecko to raptem zaczely udawac panie profesor:) wszystko je nudzi, wszystko jest glupie, to nie ma sensu, tamto nie ma sensu, jak cos sie powiedzialo to mowily ze ich to nie interesuje bo one teraz takie dorosle, ale.....jak sie porozstawaly albo minelo troche czasu od narodzin to dalej to samo..plotki, infantylne rozmowy itp bzdury bzdury...po co udawac kogos kim sie nie jest, to wyglada zenujaco, ja sie odsuwam od takich osob odrazu, jak ktos jest dorosly i dojrzaly to taki bedzie....a nie udawac ze sie doroslo z dnia na dzien, wiocha

Gość gość
To z Tobą jest coś nie tak, a nie z koleżanką. Taką koleżankę jak Ty, omijałabym szerokim łukiem.

Gość gość
Takiej koleżanki jak Ty to ja na pewno bym nie chciała. Kto to widział żeby tak człowieka zadręczać w dodatku tak osobistymi pytaniami . a przy porodzie też chcesz być czy może ma Ci filmik nagrać? Xd