Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego młodzi ludzie tacy są?

Polecane posty

Gość gość

Albo zakompleksieni i złośliwi albo podli albo tacy nijacy ... bez własnego zdania, inicjatywy, podatni na sugestie,bez pragnienia poznawania życia, przygód, tej młodzieńczej naiwności i dobroci... A jeżeli ktoś jest do mnie podobny to okazuje się zazwyczaj, że jest przedstawicielem sekty i próbuje mnie zwerbowac . Tracę wiarę ...

Gość gość
bo maja rodziców kretynów wychowanych na komunie, katoli ohydnych zakłamanych albo debili...

Gość gość
Coś w tym jest... hmmm chociaż znam kilka osób z dobrych domów, kochajacych się rodzin (nie katoli) i mimo to, są bez życia..A impreza to dla nich okazja do naj****ia się mówiąc brzydko.

Gość gość
Macie namiary na kogoś życzliwego, z pasją, aktywnego? Kogoś dobrego, komu można zaufać i przywiązuje się do ludzi ;) przedział wiekowy do 30 lat od 17 najlepiej.mam 21

Gość gość
ja mam pragnienie poznawania zycia, wlasne zdanie i tak dalej ale sprawiam wrazenie takie,ze to o mnie byś powiedziała " ta nudna,nijaka i bez życia"..pozory mylą! moze nie oceniaj tak od razu ludzi..moze ten nieśmialy introwertyk wcale nie jest nudny ;)

Gość gość
To ze ktos jest młody nie znaczy że nie ma za sobą masy smutnych i traumatycznych przezyc przez które traci chęci do życia i mlodziencza świeżość ja jestem takim człowiekiem i nie jeden staruch przeżył o wiele mniej zla ode mnie.

Gość gość
15:42 Ja jestem taki :) I też mam 21 lat ;)

Gość gość
Nie oceniam po pozorach. Sama tez nie rzucam sie w oczy (celowo, mam powody) zawsze daze do lepszego poznania człowieka, ale ile mozna? Probuje inspirowac i motywowac i jak grochem w ścianę... też nie miałam wesoło, spotkało mnie kilka niemilych przeżyć ale właśnie nie szukam kogoś beztroskiego, wręcz głupiego, tylko tej radości życia mimo wszystko. X 7;46 A szukasz koleżanki/przyjaciolki?;) bez podtekstów ;) X autorka

Gość gość
Spoleczenstwo sie zmienilo ale czy na lepsze tego nie wiem. Ale polak polak wrogiem teraz malo otwartych ludzi ktorzy i pomoga czy sie otworza na ludzi.jak i kobiety jak i mezczyzni sie zmienili wszystko jest tylko na pieniadzu i by drogiej osobie przykrosc zrobic.... jacys te ludzie bez uczuc sie zrobili

Gość gość
Trudno o radość z życia jeśli nie ma się ani jednego powodu do radości.