Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 36 lat, nie zwiazalbym sie z rownolatka bo jej mlodosc wlasnie przeminela

Polecane posty

Gość gość
Moim zdaniem z 10% kobiet lubi dużo starszych, z 30% - starszych o 2-3, max 4 lata, z 30% rówieśników, 20% młodszych - trochę (do 5 lat), reszta = niezdecydowane, lesbijki, lubiące dużo młodszych

Gość gość
ja w ogóle nie rozumiem celowego szukania kogos dużo starszego. Ok, jak się kogoś pozna i się zakocha...ale żeby tak celowo szukać kogoś kto na upartego mółgby być twoim ojcem?

Gość gość
gość dziś to takie idealistyczne a niedojrzałe przekonanie że starszy = dojrzalszy emocjonalnie, ustawiony, marzący o rodzinie

Gość gość
to samo w sobie brzmi jak brak dojrzałości

Gość gość
ktos jeszcze sie wypowie?

Gość gość
podsumowanie tematu może być takie: autor nigdy się nie doczeka.

Gość gość
Szukaj czekaj po 40 pies z kulawa noga nie zwróci uwagi chyba ze panny z dzieckiem bez pracy.

Gość gość
dlaczego facet w wieku 36 lat jest sam?! bez komentarza

Gość gość
a ja dalej nie dowiedziałam się w czym pozycja zawodowa autora jest lepsza od mojej :P

Gość gość
Popieram, jeszcze nie mam 36 lat, ale też laski po 30 omijam szerokim łukiem. Też mi deal wiązać się z 30 latką bedąc 30latkiem, ani to ładne bo skóra już się robi jak pomarańcza, tu zmarszka, tam zmarszczka, nic już się z nią nie pobawisz bo ciągle pierdolą jakie to one już doświadczone i wszystkie rozumy pozjadały, jeszcze ma ciśnienie na dzieciora bo jej termin ważności już mija. Nie, no bajka poprostu. Laski po 30 nie łudźcie się, jak znalazłyście faceta w wieku 30+ to tylko dlatego, że on już nie mógł nie nic młodszego wyrwać i skusił się na towar wybrakowany czyli was.

Gość gość
to własnie przez "ciśnienie na bachora" nie chciałabym 30letniego faceta :D

Gość gość
Witam!!! Do programu TV poszukujemy Par w których jest duża różnica wieku minimum 10 lat i które chciałyby sprawdzić czy mogą sobie ufać. Jeśli jest Pan/Pani w takim związku lub zna Pan/Pani kogoś kto mógłby być zainteresowany proszę o zostawienie numeru telefonu a oddzwonię i opowiem o szczegółach. Rozmowa jest niezobowiązująca i nie oznacza udziału w programie. Zgłoszenia pod adresem wer.stanuch@gmail.com Pozdrawiam.