Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halo olaggg

Ząbki Warszawa. niebezpieczna lokalizacja?

Polecane posty

Gość halo olaggg

Witajcie,za miesiac przeprowadamy sie z chlopakiem do stolicy,w zwiazku z tym moje pytanie,slyszalam od ciotki ze dzielnica zabki to zarazem b.tania ale i niebezpieczna okolica. Czy to prawda?czy cos sie zmienilo? bede wdzieczna za odpowiedzi

Gość halo olaggggg
Rozumiem,a jak to jeet z bezpiecz3nstwem

Gość gość
Mieszkalam na Warszawskiej pradze-szmulkach 15 lat no jak sie nie włóczysz to nic Ci nie grozi a teraz mieszkam w Ząbkach i jest oki są gorsze miejsca wierz mi np ul Brzeska nocą:-)Poprostu nie zapuszczasz sie w ciemne bramy i tyle a tak to jest jak wszędzie a fama jest bo mieszkalo kiedyś paru z gangsterki pare rozrób było teraz wszędzie niebezpiecznie

Gość gość
Ząbki raczej nie mają dobrej opinii, nie polecam, to już bliżej na Tarchominie jest i tanio i bezpieczniej, ale po nocy się szwendać po Pradze raczej nie polecam, kiedyś co i rusz miałem przygody, ale ostatnio było dobrze, ale w dzień :P

Gość halo olaggggg
Kurcze

Gość gość
Nie mają dobrej opinii, podobnie jak Wołomin i cały powiat wołomiński - każdy wie dlaczego.

Gość gość
piertolicie sloiki . pojęcia nie macie. już żadnej gangsterki nie ma. naoglądaliście się sekty TVN , mózgi wam wyprała i schematami myślowymi żyjecie

Gość gość
Ale zła opinia pozostała.

Gość halo olaggggg
Nie spodziewalam sie az tylu negatywnych wypowiedzi szczerze mowiac,no ale coz. Moj facet niestety juz zarezerwowal mieszkanko blisko m1. Nie wiem czy to ok czy nie,no ale raczej nie mam wyjscia bo i on i ja bedziemy mieli blisko do pracy.