Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość venuss24

kreca mnie faceci przy kosci

Polecane posty

Gość venuss24

Uwielbiam duzych facetow. Uwielbiam piwny brzuszek, misia na klacie, szerokie ramiona, wysoki wzrost. Wspaniale sie czuje w ramionach takiego mezczyzny, a w lozku zrobilabym dla niego wszystko.

Gość gość
Też preferuję duzych facetow;)

Gość gość
a wysoki to ile? bo moze mieszcze sie w normie:P

Gość venuss24
od 185cm w gore, tacy mi sie bardzo podobaja.

Gość gość
to nic z tego nie bedzie:(

Gość venuss24
Kiedys widzialam taka sesje zdjeciowa kolekcji meskiej bielizny Calvina Kleina. Model z tej sesji jak to model, szczuply, brazowy, wymuskany z blyszczacym cialem. Obok dokleili dla porownania zdjecia duzego faceta, w ramach jakiegos tam eksperymentu czy cos. Ten duzy koles zwalil mnie z nog, myslalam ze sie przyssam do monitora...

Gość gość
ale jakbym cie zabral za granice to moze te kilka centymetrow nie robi roznicy:P

Gość gość
z tym wyjazdem to ja pisalem serio, oboje bysmy sie zrelaksowali

Gość gość
Ja spełniam wszystkie kryteria, ale za granicę, Cię nie wywiozę :).

Gość gość
ja byłem facetem przy kości wczoraj to była pyszna golonka z kością jeśli masz ochotę to mogę zrobić jeszcze raz:)

Gość venuss24
Za golonkę i wyjazd za granice podziękuje.

Gość venuss24
Golonkę i zagranice wymienię na wielkiego wikinga z broda :P

Gość gość
To dobrze trafiłaś, bo oprócz spełniania wcześniejszych wymagań, mam też ponoć skandynawski typ urody.

Gość venuss24
O, to chyba jednak mi sie poszczescilo. :) Jak jeszcze moge miec pewnosc ze nie jestes internetowym trollem ktory mnie podpuszcza w bialy dzien ;) to juz w ogole rewelacja.

Gość gość
Tylko troll moze w Pl miec Skandynawski typ urody:P

Gość gość
Ta zagranica jest pewna. Wikinga moge Ci pokazac w Skansenie bo te na ulicy to do zycia sie nie nadaja:D

Gość gość
masz zwyrodniały ideał, pewnie niezła z ciebie wielorybica

Gość venuss24
To ze sie skandynawski typ urody w PL nie zdarza to akurat bzdura. Tak sie pytam z tym trollem bo nie mam duzego doswiadczenia na kafeterii, czytam czesto tu jakies topiki o pielegnacji, dietach itp, ale swoich nie zakladalam wczesniej wiec ciezko mi wyczuc czy da sie tu poznac milego faceta czy nie. :) Czemu nie pisac otwarcie o tym, co sie komu podoba. Moze jakis Mis przy kosci kiedys otworzy ten temat i zrobi mu sie milo.

Podobno około 10% polaków ma gen odyna. Skandynawowie najeżdżali wielokrotnie Polskę, raczej zgwałcili sporo kobiet, więc pozostawili tu sporo po sobie ;-)

Gość gość
O tak po Potopie Szwedzkim czesc Szwedow zostala w Polsce ale dzisiejsi Wikingowie daleko odbiegaja od prawdziwych Wikingow. Wenus czy myslisz ze tu znajdziesz swojego miska? Chcesz Wikinga to moge Ci dac namiary na stronki internetowe gdzie bedziesz sobie wybierac bo faktycznie slowianki maja wziecie.

Gość gość
venuss24 dziś Trollem nie jestem :D. Prawdę piszę jak na spowiedzi ;). Częściowo Cię rzeczywiście podpuszczam, bo 24-letnia Venuss jest dla mnie trochę za młoda :). Wprawdzie pewna 25-latka jeszcze 2 lata temu, uważała inaczej, ale ja jestem Wikingiem - tradycjonalistą ;).

Gość venuss24
Byloby za je bi scie :) Zawsze sie zastanawialam czy sa takie stronki ale nigdy czegos takiego nie znalazlam a unikam portali typu tinder czy badoo.

Gość venuss24
Jak bardzo za mloda? Dowiem sie wiecej? :) Osobiscie uwielbiam 30 latkow, najlepiej tak do 36 lat. Moj byly facet byl starszy ode mnie 7 lat.

Gość gość
Wenus podpisuj do kogo piszesz bo nie wiem dla kogo odpowiadasz, domyslam sie ze o stronkach to do mnie, nie jestem pewien:D:P

Gość venuss24
tak, o stronkach zwrocilam sie do tego pana, co zaproponowal, ze podobno slowianki maja wziecie :D A ze nie masz nicka to bede cie nazywac gosciu od stronek :D

Gość gość
venuss24 dziś Stuknęła mi już czterdziestka, więc nie mieszczę się w Twoich widełkach :).

Gość venuss24
Dojrzaly i kulturalny pan Wiking :) Tamta 25-latka najwidoczniej wiedziala co mowi

Gość gość
venuss24 dziś Kobiety często mówią za dużo :D.

Gość gość
Brawo dla Wenus, inteligentna jestes:D venuss24 dziś tak, o stronkach zwrocilam sie do tego pana, co zaproponowal, ze podobno slowianki maja wziecie smiech.gif A ze nie masz nicka to bede cie nazywac gosciu od stronek smiech.gif o Z tym ze tak na forum to chyba nie za bardzo, zaloz sobie jakis jednorazowy email to ewysle Ci cala liste stron. :D

Gość venuss24
Do pana od stronek - venussss24@gmail.com jedziesz z tym koksem :D P.S ''Jednorazowy email'' zawsze pod reka ;)