Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość venuss24

kreca mnie faceci przy kosci

Polecane posty

Gość gość
Kurcze niestety jestem za niski bo mam tylko 175 cm:((

Gość venuss24
Ja sama mam 174cm wzrostu :(

Gość stary VIKING
A co jest złego w takim wzroście?

Gość venuss24
To ze ciezko sobie znalezc faceta wyzszego od siebie, tymbardziej jak sie lubi nosic szpilki od czasu do czasu. :(

Gość gość
Moja ostatnia pani miała 179cm i zawsze chodziła na wysokich obcasach. Nie musiałem stawać na palcach, by ją pocałować :D.

Venuss -> Jeżeli dalej jesteś zainteresowana poznaniem kogoś typu "miś", to chętnie się zgłaszam. :D Jestem osobą raczej wysoką, 186 cm, trzydziestoletnią i choć można powiedzieć o mnie, że jestem chudy, ~ 75 kg, to brzuszek mam. ^^ Skąd jesteś?

Gość venuss24
1986krzysztof, 75kg przy 186cm to przeciez zapaleczka! :) gość dziś - to ile ty mierzysz? dwa metry? :)

Venuss -> Nie przesadzajmy. ;p Nie mam brzucha piwnego o którym marzysz, ale ZDECYDOWANIE samarę jakąś tam mam. ;) Do tego ... mam tendencje do tycia. Gość -> Skąd pewność, że i tam mnie/nas/ich nie ma? ;p

Gość stary VIKING
venuss24 dziś Podobno tylko 188cm, ale cały jakiś taki wielki jestem :).

Gość gość
nie rozumiem facetow co szukaja dziewczyn na Kafe przeciez tyle jest portali randkowych:O i jeszcze jak sie reklamuja, ze Misiek, ze Wiking, ze ma brzuszek, ciekawe czy ma penisa i cos w glowie:D

Gość gość
Ludzie!!! jacy wy smieszni jestescie to bylem ja od stronek:P

Gość gość
gość dziś Nie rozumiesz tego, że na Kafe ludzie się wygłupiają i czasem przenoszą DYSKUSJĘ na priv, a na portalach randkowych, wszyscy szukają tylko r_chania i na każdego patrzą jak na mięso :D ?

Gość gość
gość dziś ewidetnie widac ze kandydaci startuja do venus:D

Gość venuss24
Reklamuja sie ze Viking albo Misio bo taki jest temat :P Czaterie to raczej ******ie na teraz-zaraz, portale randkowe troche wieja tandeta. Nie mowie ze tu sa same konkrety, ale postanowilam zaryzykowac no bo czemu nie. I tak jestem mile zaskoczona bo spodziewalam sie troche wiecej hejtu w tym temacie :)

Gość stary VIKING
gość dziś To właśnie ja jestem tym Vikingiem, który podobno startuje do Venus :). Co jest w tym złego, że zainteresował mnie jej post :) ? Widząc jak pisze, miałbym też ochotę pogadać z nią przez telefon :). Nie oznacza to jednak, że robię to, by zaciągnąć ją do łóżka. Ja jestem na to zbyt leniwy, a Venus za mądra :). A pogadać z inteligentnym i sympatycznym człowiekiem zawsze warto :).

Gość gość
Lubie kolesi w typie dadbod :D jesli nie slyszelscie o tym okresleniu to wrzuccie w google

Gość gość
Viking dobrze punktujesz:P, bedziesz uwzgledniony przy najblizszych wyborach:classic_cool:

Gość venuss24
Przy okazji opisze sama siebie, moze to ulatwi komus decyzje czy warto do mnie napisac czy nie :) 174 cm wzrostu, naturalny, ciemny blond, niebieskie oczy i bardzo ''slowianskie'' rysy twarzy. Sylwetka raczej kragla, plus size. Jestem singlem, nie mam dzieci, mieszkam sama. Pracuje w kobiecym zawodzie. Chetnie imprezuje i nawet czasem zapale jointa. To tyle :)

Gość venuss24
stary VIKING dziś Odezwij sie do mnie na venussss24@gmail.com jesli bedziesz miec ochote. :) Oczywiscie mozesz pytac o co chcesz i bezposrednio.

Gość gość
venuss24 dziś Podoba mi się :).

Gość stary VIKING
venuss24 dziś Za chwilę odezwę się :) .

Gość gość
Tak autorka brzydzę się szczupłymi facetami. Dla mnie szczupły oznacza niemęski!

Gość gość
Czemu w was tyle jadu ? Venus pisze przecierz ze podobaja jej sie mezczyzni przy kosci bo tacy jej sie podobaja. A wy odrazu ze po co tutajnszukasz ze portale randkowe. I czepiacie sie wikinga ze do niej napisal. Ludzie nie do was temat to po co sie odzywacie. Sam bym napisal do venus ale niestety jestem ciut za niski i ciut za duzo wiosen. Venus pozdrawiam.

Gość venuss24
Spoko, luzik, nie ma spiny. Totalnie mnie zlewa takie cos bo wiem ze takich gnid jest w necie pelno ;)

Gość gość
A na tym forum to chyba 90% troli.

Gość gość
Faceci przy koscinsa super kochankami. I jest sie do czego przytulic.

Gość venuss24
Mozna sie przytulic, polozyc glowe na klacie i glaskac po brzuszku! :)

Gość gość
Dokładnie tak Venus.:)) Ja lubie jak kobieta tak przytula i glaszcze:))

Gość venuss24
Kiedys bylam z takim misiem i pojechalismy na weekend w gory do domku i bylo MEGA. Uprawialismy seks cala noc z przerwami na picie wina i rozmawianie, na dworze byla straszna wichura a w domku bylo cieplo i palilo sie w kominku. Czulam sie jak kobieta jaskiniowca :P Kobieta i mezczyzna w jaskini, przy ognisku, te klimaty. Zartuje. Ale na prawde cudownie sie czulam. :)

Gość gość
I przez caly weekend nie wychodziliscie z lozka?? Lubie takie weekendy:))