Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

jeszcze nowszy temat, bo tamten się zaciął

Polecane posty

śmieszku, ja się z nikim z kafeterii całować nie będę. zapisz to sobie w notesiku.

Gość gośćśmieszek
mam dobrą pamięć nie potrzebuję notesiku, uff to dobrze bo wszędzie tylko te wiosenne słodkości :D co to za kamieniste zbocza były na tych zdjęciach ?

śmieszek, po co tu w ogóle siedzisz? nie lubisz mnie, nie lubisz Maćka, w ogóle wszyscy tu są podli.

Gość gośćśmieszek
a ty po co tu siedzisz ? ja wypełniam czasami nudę, drugiego powodu podać nie mogę. nie upodobałem sobie waszego tematu bo jestem bardzo rzadko u was, czasami po prostu nie ma nic innego nie jesteście jakoś szczególnie interesujący na tle tego forum. nie napisałem że cię nie lubię, nie znam cie, tak maćka nie lubię po tym co wklejał jak byłem na waszym temacie jakiś czas temu. wsześniej był mi go żal. zresztą ciebie też chyba nie lubię bo nie masz dystansu do siebie i poczucia humoru. zuzy nie lubię po tym jak napisała że to normalne ze kobieta sobie szuka coraz lepszego faceta będąc z poprzednim i inne głupoty, ema nie lubiłem bo jest chory ale w sumie na waszym tle wypada pozytywnie. reszty nie znam. iftar potrafi wkleić świetne utwory ale z tego co pamiętam to chyba jest trochę stuknięta albo ją z kimś mylę. jeszcze jakaś psychoanaliza ? faktycznie wychodzi że nikogo nie lubię :D lubię pomarańczę która czasami tu pisze i którą zawsze mylisz ze mną mimo, że już parę razy sugerowałaś kto to jest, też mi się wydaje że to właśnie ta osoba :D swoją drogą nie powinnaś pisać czyichś nicków jesli ktoś nie chce tego ujawniać. jak ruszysz głowa to zrozumiesz co mam na mysli. pisaliście coś o krajobrazach zainteresowało mnie to, wcześniej zainteresowała mnie ciężka dola rolników lubię kontrowersyjne tematy i dyskusje z emocjami. co jeszcze chcesz wiedzieć ?

Gość gośćśmieszek
zawsze jak pierwszy post na stronie jest długi to sie temat długo odświeża wstawiajcie ten pierwszy pusty jak się komuś chce liczyć :D szybsze to będzie niż zakladanie nowych tematów.

Gość gość
raczej maciek z popaprańca z rondlem na głowie.

Gość gośćśmieszek
wypowiedź a zwłaszcza pytanie nie było adresowane do ciebie. nie jestem starszym czlowiekiem, może nawet jesteś starszy ode mnie, nie wiem ale jak w 89 jeździłeś na rowerze to jest to mozliwe.

"lubię pomarańczę która czasami tu pisze i którą zawsze mylisz ze mną mimo, że już parę razy sugerowałaś kto to jest, też mi się wydaje że to właśnie ta osoba smiech.gif swoją drogą nie powinnaś pisać czyichś nicków jesli ktoś nie chce tego ujawniać. jak ruszysz głowa to zrozumiesz co mam na mysli. " X tak szczerze to nie mam pojęcia o co ci chodzi, ale skoro już zasugerowałeś, to przeanalizuję moje posty pod kątem poszukiwania w nich nicków kafeteryjnych :D może się czegoś ciekawego w ten sposób dowiem. w każdym razie dziękuję za podsunięcie pomysłu.

Gość gość
Palec ci urwało na tym rowerze. Dajcie jakieś widoki na dobranoc. Maciek wyspę juz widziałem !!! To stary dziad juz jesteś w sumie ja też w 89 na rowerze jeździłem ale polityka się jeszcze nie interesowałem. Wtedy interesowal mnie bardziej winetou.

Gość _iftar_
Zdecydowanie jestem stuknieta :-D

Gość gość
Nie zgrywaj się Zabi dobrze wiesz o co chodzi ja sam widziałem dwa razy jak dałaś do zrozumienia pomarańczy ze wiesz kim jest .

Gość gość
Tak mi się kiedyś chyba obiło o oczy ze jesteś trochę niezrownowazona :D to było wiarygodne źródło.

Gość gość
Mnie się wydaje ze może ten policjant z pala mu coś zrobił. Może to był tylko przebieraniec :classic_cool:

"gość dziś Nie zgrywaj się Zabi dobrze wiesz o co chodzi ja sam widziałem dwa razy jak dałaś do zrozumienia pomarańczy ze wiesz kim jest . " X w sensie, że kretynem/kretynką? :D aaaa no tak, czasem daję to ludziom do zrozumienia, chyba nawet więcej niż 2 razy mi się zdarzyło, przyznaję bez bicia :classic_cool: 🖐️

Gość gość
maciej jestes żałosny, znowu błagasz alę o przebaczenie a potem będziesz błaznował i jak zwykle zrobi się syf:(

Gość gość
bo Maciek jest niezwykle wrażliwym i poczciwym człowiekiem, i lubi żyć ze wszystkimi w zgodzie

Gość gość
Maciek, to niedyplomatycznie domagać się takich jednoznacznych deklaracji, lepiej pozwolić, by rozwiązał to upływ czasu.

Gość gość
gość 02:25 ma całkowitą rację

Gość gość
nieładnie sie tak podszywac pod pedałow:) w dodatku na pomaranczowo jak cie forum stworzyło kolego.

Gość gość
widze ze lubisz weszyc i sciemniac prawie tak samo jak mylic tropy niepotrzebnie to robisz nie bede przesladowal ina za twoje wygłupy przygłupie. to co mam do niego juz mu powiedzialem mój niepokój budza twoje wnioski, które najwidoczniej skłoniły cie do takiego a nie innego zachowania. fajnie ze chcesz izolowac chorych bo to ułatwi twoje zamkniecie

Gość gość
"nie boje się chorych psychicznie, ksenofobów i nacjonalistów" xxx a ja sie nie boje spełniających normy unijne, pedałów i komunistów ale zgadzam sie, ze powinno sie ich izolowac

Gość gość
co tam żeś jeszcze ciekawego pod wzgledem retorycznym nabazgrał....? chwilunia musze przewinąc....

Gość gość
no dobra rozwazmy to zdaje sie nieprzypadkowe połączenie wynikajace najwyraźniej z twojej diagnozy osób na tym topiku: chorzy psychicznie, ksenofoby i nacjonaliści.... potraktujmy to jak zadanie z testu na inteligencje na poczatek. znajdź słowo niepasujące do pozostałych zadanie numer dwa: podaj przyczyny dla których nalezy sie takich osób obawiać zadanie numer trzy: na podstawie zadania drugiego oceń jak odważny jest autor postu. czas start....