Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

jeszcze nowszy temat, bo tamten się zaciął

Polecane posty

Gość gość
"Trzeba będzie nagłośnić jego groźby. W końcu nie jest anonimowy, czytelnicy bloga chętnie poznają jego kontrowersyjne poglądy." Umilowanie ojczyzny nazywasz kontrowersyjnymi pogladami? To już inni ocenią czy twoje dyktowanie, kto ma prawo być Polakiem, a kto nie i groźby karalne to umiłowanie ojczyzny.:)

Gość gość
Tu zegar Tuska musialby robic za tsunami:D :D

Gość gość
W PiS witają dzień słowami: "Niech Będzie Pochwalony Lech Kaczyński, Prezydent Najjaśniejszej Rzeczypospolitej i Brat Jego Jarosław - zawsze Dziewica

Gość gość
to wykoorfaiaj juz nagłasniac i zamknij wreszcie ryj ty koorfa syjonistyczna parówo kondonie hazarski. mnie też możesz zacytowac. bardzo sie uciesze kiedy zacznieciewreszcie polityczne aresztowania pod pretekstem antysemitymu. mam ochote rozjasnić ttroche w głowach ludkom w piertlach. powodzenia. idź i cytuj. c***j ci w doope

Gość gość
Maciek B dziś "gość dziś A kto to jest "dobry człowiek", i jak można sobie zasłużyć na miano "dobrego Polaka"?" Serio trzeba tlumaczyc takie rzeczy? Tak, poproszę. Bo Ty tu lubisz szeregować ludzi, a kryteria, wbrew pozorom, możesz mieć różne. Wytłumacz, po czym oceniasz, że ktoś jest prawdziwym Polakiem, albo dobrym człowiekiem. Tylko bez frazesów że "kocha Ojczyznę", proszę.

Gość gość
gość dziś to wykoorfaiaj juz nagłasniac i zamknij wreszcie ryj ty koorfa syjonistyczna parówo kondonie hazarski. mnie też możesz zacytowac. bardzo sie uciesze kiedy zacznieciewreszcie polityczne aresztowania pod pretekstem antysemitymu. mam ochote rozjasnić ttroche w głowach ludkom w piertlach. powodzenia. idź i cytuj. c***j ci w doope KKK Ale kto ma cytować? Pijesz do cytowania Rondla? To chyba nie do mnie piszesz mesjaszu.

If - mi mimo abdlocka lata taki przezroczysty pasek i jak w to nieopacznie kliknę, to wyłażą jakies reklamy, głównie z tchibo :o Zuza - po upieczeniu to już za dużo witamin nie zostaje. lubię szczypiorek na świeżo do sałatek, past i kanapek :)

Gość gość
bedzie mnie tu parówa straszyła ostracyzmem społecznym. zaraz sie dowiemy, że pierwsze obozy zagłady zydów w polsce budował mieszko. jesteście kretynami nie wiem dlaczego wam plłacą w ogóle. w każdej sprawiedliwej debacie rospiertolibym was merytorycznie w 30 minut. powinni sie was pozbyc jestescie nieudacznikami

Gość gość
Dlaczego bracia Kaczyńscy jeżdżą w samochodach z przyciemnianymi szybami ? Żeby nie było widać, że siedzą w fotelikach...

Gość gość
powiem jedno: chcesz sie spotkać ze mna?

Gość gość
Co to znaczy PIS? Poleciał i spadł

Gość gość
bedzie mnie tu straszył że ze mnie zrobi antysemite. w peeździe to mam ja z ciebie zrobie anymaterie kondonie zajepany

Gość gość
może ktos powiedzieć temu łachowi żeby st ąd wyszedł zanim mu zrujnuje kariere lchociąga?

Gość gość
Smieszny jest ten typek co grzeje się o antysemitach a wszyscy mają go w d***e :D

Gość gość
jak tak będziecie prawiali propagande to niestety tajna policja będzie miała wieksze uprawnienia od ministerstwa propagandy. znajac historie to nie wrózy wam dobrze. zdejmą was zanim wy zdążycie im zrujnować reputacje. nie zajmuj sie tym dobrze ci radze. nie wiesz w co sie pchasz. zostaniesz wykorzystany i usunięty . tak skończysz.. możliwe nawet, że w przypadku odwrotu od dotychczasowej polityki rzucą cie na pożarcie w geście dobrej woli i na zank chęci do negocjacji. nie baw sie w to. uciekaj;)

Gość gość
Odetchnij głęboko koleżko i wyłącz kompa.

Gość gość
to byla ostatnia dobra rada ode mnie dla ciebie. skończysz w pralce napędzanej antagonizmam, które sami rozkręcacie. utoniesz w tym wirze wywleką twoją pismacka działalnośc dokleją pare innych rzeczy aalbo pozbędą sie ciebie kiedy wyjdzie na jaw że dla nich pracowałeś

Gość gość
A później byliśmy krajem komunistycznym i każdy marzył o zachodzie. Kiedy w końcu okazało się, ze jakimś cudem dołączyliśmy do cywilizacji zachodniej, okazało się, że głośna mniejszość chce powrotu na wschód, ewentualnie tworzenia jakiejś mrzonki na własną rękę, i plują na potęgę na Unię. Ku uciesze Putina, bo taka Polska z Kaczyńskim to łatwy kąsek, a z Unii nie wygryzłby nas chociażby się zesrał. Ale już w trakcie referendum nie brakowało pożytecznych idiotów, teraz, po nachapaniu się eurosów jest ich jeszcze więcej, i juz nie pamiętają lat 80tych i 90tych. Jak to zwykle w historii, zamiast dogadywać się, lepiej pomachać szabelką, kombinować samemu, a później dać się opierdolić mądrzejszym. :D

Gość gość
Co to znaczy "charakter ekonomiczny"?

Gość gość
gość dziś Co to znaczy "charakter ekonomiczny"? X zazdrsc wobec zaradnych ekonomicznie zydow:P

Gość gość
ciekawy eufemizm na złodzieja - zaradny ekonomicznie

ale rzeczywiscie chyba bardziej spelnilbym sie jako lesnikoczko.gif x Ty to byś lipy od klonu nie odróżnił urodzony leśniku :D

Gość gość
a jak ktos jest zdrajca to jest elastyczny werbalnie? tak sie domyslałem, że mnie chcieliście sprowokować sugerując, że wpadł tu in pod pomarańczą. zabraliście już wystarczającą ilosc dowodów na moje zbrodnie? to przyślijcie antyterrorystów i skończcie mnie kooorfa denerwować na dzisiaj. piertole was. takie prymitywne metody skończa sie dla was źle jak zawsze. ale tacy jak wy też są potrzebni. przekonani o tym, że pozjadali wszystkie rozumy i wycwaniaczyli wszystkich a teraz będą dawać upust swoim sadystycznym skłonnościom. jestescie skończeni tylko jeszcze o tym nie wiecie

Gość Zuzanna Amelia ææ
Pavlo - A Ty zawsze odrozniasz lipe ? Od czegokolwiek ?

Gość gość
Maciek B dziś "Tak, poproszę. Bo Ty tu lubisz szeregować ludzi, a kryteria, wbrew pozorom, możesz mieć różne. Wytłumacz, po czym oceniasz, że ktoś jest prawdziwym Polakiem, albo dobrym człowiekiem. Tylko bez frazesów że "kocha Ojczyznę", proszę." A to akurat jest bardzo proste. Kim jest dla Ciebie Rotmistrz Pilecki? KKKKKKK Raczej nie odpowiada się pytaniem na pytanie. Tym bardziej takie proste, na podstawie oceniasz ludzi jako "dobrych" albo "prawdziwych Polaków". A ty mnie pytasz kim był moim zdaniem X czy Y. Przeciez każdy może mieć indywidualną ocenę drugiej osoby. Chcesz oceniać innych według mojej oceny rotmistrza Pileckiego? Może trafisz, a może nie. Napisz po ludzku, jakie cechy twoim zdaniem kawalifikują daną osobę jako "prawdziwego Polaka".

Gość Zuzanna Amelia ææ
Maciek - Moze po prostu wytlumacz bardziej szczegolowo co miales na mysli piszac o charakterze ekonomicznym

Gość gość
tylko tym razem przyslijcie ludzi, którzy będą mnie skują nie majac jednocześnie pretensji, że nie chce im dać rąk do skucia bo mi na nich stoją. to troche kuriozalne zeby pomagać merytorycznie w swoim aresztowaniu. dawaj ręce dawaj ręce. jak mam ci dac ręce debilu jak mi nanich stoisz. mam nadzieje, ze słuzby specjalne stoją na troche wyzszym poziomi eintelektualnym

Zuzanna Amelia ææ dziś Pavlo - A Ty zawsze odrozniasz lipe ? Od czegokolwiek ? x Marny podszyw , Zuza zawsze najpierw sie wita :P