Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

jeszcze nowszy temat, bo tamten się zaciął

Polecane posty

Gość gość
dlatego wiadomo ze unia padnie. zreszta ma paść. jak padnie to zadbaa o to zeby z jednej skrajności wpaść w drugą bo taki stan da sie równie łatwo kontrolować propagandowo jak komunistyczną jednośc unijną

Gość gość
przytepa zaba zrozumiała swój błąd i zmieniła front ,teraz na pavla bedzie naskakiwac

Gość gość
zreszta system składkowo motywacyjny jest elestaczny. jak nie "dotacje" to podatki na armie i roboty publiczne. im jest wszystko jedno

Gość gość
chociaz chwilowo szczerze mówiąc woałbym zeby unia jeszcze troche poegzystowała:) niedługo. jakiś rok dwa zebym zdążył sie nachapac zanim mnie powołaja do budowy umocnień:D

Gość gość
dlatego w zasadzie mój minimalny wpływ na opinie społeczna może byb dowolny i tak wszystko potoczy sie zgodnie z planem. chyba jednak powinienem zając sie soba

Gość gość
eM daruj sobie i innym odpusc kretynie

Gość gość
Jacy wy kurfa zawsze biedni jesteście. Sami stygmatyzujecie, wartościujecie, dzielicie,chcecie wypędzać, sadzać do więzień itp. Musicie zakładać media o wyraźnie przerysowanym i jednostronnym przekazie, bo inaczej wasza prawda nie istnieje. A na koniec i tak jesteście biednymi ofiarami międzynarodowych spisków i lewackiej ideologii. To sie nazywa paranoja, albo mania prześladowcza, albo oba. Dodając, ze jest was znaczna mniejszość, w gratisie dorzucam megalomanię :D

Gość gość
wybacz ale pomimo tendencji do normalizowania wszystkie zgodnie ze standardami uni nie czuje sie kretynem dlatego nie znajdziemy wspólnego języka. sorki kretynie.

Gość gość
no mnie jest zdecydowana mniejszośc bo jestem jeden:D

Gość gość
Zapomniałem o patologicznym przecenianiu swojego intelektu przez przeciętnego pisiora czy innego ekstemistę. Tacy widzą spiski tam, gdzie ich nie ma, obiektywizm tam, gdzie go nie ma, zamachy tam, gdzie dowody twierdzą co innego. :D

Gość gość
i dobrze mi z moja mania prześladowczą nie uważam tego za schorzenie nie chce również w ramach integrowania sie z miłującymi pokój pedałami zostac wyrooochany w dooope. wiem, ze to świństwo z mojej strony i brak tolerancji oraz homofobia faszyzm i terroryzm. trudno. musze z tym zyc.

Gość gość
wracając do tematu: rownie łatwo kierować zindoktrynowanym propagandowo w jednym kierunku tłumem co sfanatyzowanymi grupami, któe sa między soba powaśnione oczywiście równiez propagandowo. dlatego życzyłbym sobie aby ten topik był wolny od jakiejkolwiek propagandy bo to wzmaga moją paranoje.

90% "partii nacjonalistycznych" w Europie jest na liscie plac Kremlaoczko.gif x Jakieś dowody na tę niepodpartą niczym paplaninę masz?

Aha i taka jest nas mniejszosc, ze jako pierwsza partia w III RP zdobylismy wiekszosc bezwzgledna w parlamencie i prezydentaoczko.gif x Idiota . Frekwencję wyborczą znasz? Jaki % Polaków głosował? Jaki % głosujących wybrało PIS? 15% poparcia u całego społeczeństwa to nie większość jakkolwiek by na to nie patrzeć

Gość gość
zaraz przyleci alka i odda sie rondlowi zaba hau hau hau

Mamy najwieksze zwycistwo wyborcze w historii III RP i bedziemy gonic i juz gonimy dziadow, ze az milo patrzecoczko.gif :D Debil :D

Gość gość
gość dziś Zapomniałem o patologicznym przecenianiu swojego intelektu przez przeciętnego pisiora czy innego ekstemistę. Tacy widzą spiski tam, gdzie ich nie ma, obiektywizm tam, gdzie go nie ma, zamachy tam, gdzie dowody twierdzą co innego. smiech.gif " xxxxxx przynajmniej raz szczerze oceniles swoja osobowosc

Gość gość
wiekszego dziada od rondla nie ma wiec czekam z niecierpliwoscia, kiedy sam sie wygonisz coolasie

Gość gość
jest i nieobecna zaba, na zawolanie

If, mam kilka modeli na oku, w sumie nie wiem jak będzie w tym roku ze zdrowiem i wakacjami, ale kolejny kostium kupiony dziury nie wyleży, może być na następny sezon ;) ogólnie chciałabym coś w kolorze w miarę jednolitym, pstrokate już mi się przejadły. coś takiego prostego np. mi się podoba http://biustyna.pl/7285-thickbox_default/isola-di-agio.jpg X gdyby jeszcze figurę tej pani dodawali w komplecie :classic_cool:

Gość _iftar_
Ty rondel żeby kogoś wygonic musiałbys doopę sprzed kompa ruszyć. Naród może spac spokojnie :D

Gość gość
zaraz polize rondlowi kalesony:P

nie słyszałam, żeby ktoś wołał, ale jeśli tak to bardzo mi miło. tęskniący fani są :classic_cool: 🌼

Gość gość
mysliwi siedza, czekaja, az im zwierzyna sama w ognisko wpadnie, upiecze sie, i sama rondlowi do mordy wpadnie ale obawiam sie, ze maciej jest zbyt leniwy nawet na przetrawienie tego

Gość gość
Grunt ze zaba jest nim podjarana:O

Gość gość
Maciek B dziś Oczywiscie, ze tak robimy, bo mamy do tego moralne prawo i nalezy pokazywac co jest dobre, a co zle. Nie bedzie sie byle łach i złodziej nazywal Polakiem. Jestesmy dumnym, pieknym narodem, z piekna tradycja i kultura. " Musicie zakładać media o wyraźnie przerysowanym i jednostronnym przekazie, bo inaczej wasza prawda nie istnieje." Tym razem spuscimy wam takie manto, ze sie nie pozbieracie przez co najmniej 10 lat. Co najmniej. KKKK Ty nie jesteś przypadkiem zdrowo p*****lni.ęty? Chcesz 35 milionom, które nie podzielają twojego zerojedynkowego postrzegania świata i patriotyzmu, spuszczać manto? Chyba ci się troche w główce poyebało po wygranej PiSu, skoro zamierzasz tu dyktować kto jest Polakiem a kto nie. Jakie moralne prawo? Jacy "my"?? Takich hitlerków jak ty powinno się zamykać u czubów co najwyżej. Kurwa, większej bzdury w życiu nie czytałem.

Gość gość
Analogicznie, gdyby następne wybory wygrała inna partia, Rondel za groźby wobec rodaków powinien dostać ostry wp*****l, a później bilet w jedną stronę do Korei Północnej. Takie jest myślenie tego psychola:o