Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiosenna00

Maz chce ode mnie odejsc, prosze o rade

Polecane posty

Gość gość
dlaczego to kobieta ma zawsze stawać na rzęsach i ratować związek? Pomyśl czego Ty tak naprawdę chcesz. On jest nieszczęsliwy to i Ty szybko taka się staniesz. A gdzie w tym wszystkim dziecko? Lepiej niech ma rodziców osobno ale szcześliwych niż razem w toksycznym zwiazku. Nie da się żyć obok siebie.

Nagle się ocknełaś i 2 razy od roku zgodziłaś się mu kopsnąć szpary i uważasz, że wszystko naprawione? Wiem ile roboty jest przy dziecku, ale jak skupłaś się tylko na dziecku, a stary poszedł w odstawkę, to czego się teraz spodziewasz? Może ma już zastępczy trzepak? Ile miał niemca po hełmie trzepać? Na bank po porodzie robił do Ciebie podchody, ale pewnie Ty go zbywałaś, aż się chłopina poddał i postanowił wywalić na ciebie lachona. A wszystko przez to, że zapomniałaś, że prócz matki jesteś też żoną. Nie wiem czy oboje zje/ba/liście sprawę, czy któreś z Was ma większy udział. Fakt jest jeden-obudziłaś się z ręką w nocniku i masz problem. Problem, który możecie rozwiązać tylko Wy, a nie ktoś z kafe. Piszesz, że poczułaś się jak dzi/wka, gdy on się zlał i obrócił du/psk/iem. Nie jest to miłe, co? Pomyśl teraz jak on szię czuł kiedy ze sterczącym dyszlem robił do Ciebie podjazdy, a Ty go zlewałaś?

Gość gość
Powiedz mu ze też chcesz odejść od niego i zostawić mu dziecko, a w nocy bzykaj się z nim. Po skończonym numerku odwróć się do niego plecami i głośno pierdnij :D

Gość gość
A ja odwróciłabym kota ogonem i powiedziała że przemyślałam sprawę, że mnie nie inspiruje i że odchodzę. A później bzyknęłąbym go dwa razy, robiąc nadzieje że jednak zostaje po czym rano sucho oznajmiłabym że zdania nie zmieniłam. Jak dla mnie to tatusiowanie go przytłoczyło i niestety ale dmucha inna.

To wygląda tak jakby już sobie kogoś znalazł. Za bardzo poświęciłaś się dziecku zaniedbując męża, dlatego tak się od Ciebie odsunął. Nie wiem czy Ci się go uda zatrzymać przy Was.

Gość gość
dmucha inną i ta inna naciska na niego

Gość gość
a po seksie nie spał prawie przez całą noc bo sam był w szoku i się zastanawiał czy z deszczu nie wskoczy pod rynnę gdy odejdzie

Gość gość
dziwne i obrzydliwe jego zachowanie.mimo ze cie nie kocha, skorzystal z okazji, tak jakbys byla dz..ka a nie zona.ktos tu pieprzy ze twoja wina,pewnie powinnas stawac na glowie zeby panu i wladcy dogodzic, mimo ze jego praca i pasje sa najwazniejszymi wartosciami.kobieta jak sie z kims zwiaze a szczegolnie jak urodzi dziecko nie ma zadnego prawa do zainteresowan, no chyba ze jest samotna matka i babcia/ciocia/opiekunka sie dzieckiem zajmie.facet moze olac rodzine "bo ma pasje" a potgem odwraca kota ogonem. Ile macie lat?

Gość gość
ty w wolnym czasie zajmowalas sie jego dzieckiem a on dbal o siebie i swoje hobby.nie mam pojecia co ci poradzic, wspolczuje w kazdym razie.pierwsza mysl to niech idzie w cholere, ale pewnie go kochasz i jestescie malzenstwem.jakim jest ojcem?

Gość gość
Jak najszybciej wnieś sprawę o alimenty. W sądzie powiedz, ze maż ci oświadczył, że odchodzi od ciebie i waszego dziecka.

Gość gość
Jestem kobieta ale zgadzam sie z goscwkosc ...Facet traktuje Cie jak oststni cham ale dlaczego tak jest? Bo mu na to pozwalasz to raz, dwa, mialas spory wklad w powstsnie tej sytuacji, to dwa...a trzy,na 99% bzyka inna i ta "inna" naciska na niego, biedny mis sie miota. Poczytaj sama siebie: "oddalilismy sie od siebie, przestaslismy SPAC RAZEM, uprawiac seks." "Spalam w pokoju z dzieckiem" Maz zapewnial Cie,ze wszystko jest dobrze....a co mial powiedziec? Mial konkurowac o uwage z wlasnym dzieckiem? On mial pasje a Ry z dzieckiem caly czas? Dlaczego nie pozwolilas byscie mieli wspolne pasje i razem opiekowali dzieckiem? Wspolnie nim zajmowali i wspolnie wypoczywali...sypiajac z Toba on chce Cie teraz ukarac, zebys zobaczyla jak on sie czul gdy zabieralas dziecko i zamykalas w drugim pokoju,,,sama piszesz ze odpuscilas dziecko by zblizyc do meza...troche pozno,wiesz? Jestes matka,zona, corka,synowa ale przede wszystkim KOBIETA. Jemu juz sie nie chce starac, mezczyzni latwo sie zniechecaja, tak niestety jest. Jestes szyja jego glowy i to Ty tworzysz dom,rodzinne ciepelko i nie zmienia tego feministki,parytety, Maria Czubaszek czy Kazia Szczuka. alleluja i do przodu.

Gość gość
rób mu loda co noc to natychmiast zapomni o odejściu

Gość gość
Pożyczka Gotówkowa dla Każdego http://kredytyk.net.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Chwilówki na Dowód bez zaświadczeń bik - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, pożyczka na dowód bez dochodów - kredyty pozabankowe, gotówkowe i konsolidacyjne Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie!