Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ManiaOna

Problemy z facetem w łóżku

Polecane posty

kocham... i w tym rzecz... bo jak bym nie kochała to by nie było tego tematu... wzięła bym jednego z kilku którzy oferują mi więcej i po sprawie... zrobiła bym wyliczankę i już... ale nie umiem od tak... no to fakt, jak na matkę bliźniąt jestem (w opinii innych) bardzo atrakcyjna. Dla siebie mniej bo mam kompleksy. Ale wiecie no... po ciąży zawsze wygląda się inaczej chyba że którejś się uda po bliźniętach nie mieć rozstępów i pomarszczonego brzucha. Nie należę do osób które łatwo się poddają i z natury wierna jestem. Ale cholera mnie bierze kiedy on zamiast robić co trzeba ssie mój kolczyk który mam na wzgórku łonowym (jedynie celach estetycznych dla samej siebie)... no masakra

wiesz wielu mi tak pisze ale mi nie zależy tylko na seksie... chcę czegoś więcej.. i mam to więcej ale już nerwicy dostaję bo ślinię się na widok każdego przystojnego bruneta na ulicy... to chore!!!

Gość Gothic
Wejście do wnętrza jej pupy napewno jest cudne, tak jak ona :) Chętnie bym je pieścił językiem.

Gość gość
koksu szykuje nowy nick :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d

no koleś rozj"""ał system :D ale to typowy facet, nie ma dziwne. ;) "szopienik" no masz rację ale wiesz jak mu ego kuleje to sądzę że powinien coś z tym robić, starać się, poczytać trochę o tym i owym. Jakoś ulepszyć swoją taktykę albo dopytywać. Ale poco, na co... on się spuszcza i jest ok a ja potem chodzę pół godziny jak ten ślimak wkurzona na niego

Gość gość
Gothic Koke Lalkarz :D

Gość Gothic
I jeszcze ten kolczyk we wzgórku łonowym - jest piękny i estetyczny :)

Gość gość
Skoro kochasz, to ja rozkładam ręce. Nie wiem jak mogę Ci pomóc choćby rozmową. Dysonans... Stawiam na to, że i uczucia wkrótce wygasną, bo widać takie tendencje. Czekaj, znajdź kochanka, zmień partnera. Chyba nikt obcy Ci nie pomoże. Takie sprawy trzeba rozstrzygać zgodnie z własnym sumieniem. I racja, jeśli to zdjęcie faktycznie należy do Ciebie, to jesteś bardzo ładną kobietą. KM

Gość gość
ile masz lat i z jakiego woj jestes ? o ile mozna spytac :)

no ja ogólnie nie boję się wyzwań i jestem dosyć perwersyjna, wiecie huśtawki erotyczne, tatuaże, kolczyk w intymnym miejscu i nie ma tu miejsca na nudę. Jakieś opaski na oczy, kajdanki, to mój konik. Lubię być DELIKATNIE zdominowana, czuć się jak mała dziewczynka przy swoim władcy. A tutaj nic... nieumiejętne minetki, i łaskotanie po tyłku to nie irytuje na momencie. I te wieczne szukanie łechtaczki mimo że u każdej prawie kobiety jest w wystarczająco wyczuwalna... wiem bo sprawdzałam!

Gość gość
Autorko, rozumiem Cię. Współczuję tego, że Twój partner nie chce Cię słuchać i robi nadal wszystko po swojemu. Mój obecny partner, którego kocham, też niestety nie jest w łóżku ogierem, ale On słucha. Na początku nie mógł znaleźć łechtaczki :( musiałam mu pokazywać i mówić co i jak lubię. Lizał mnie tak, że nic nie czułam :( Kiedyś w końcu porozmawialiśmy na ten temat, a On do mnie z tekstem "a myślałem, że jestem dobry w seksie oralnym" No jak to usłyszałam, to mało nie padłam. Próbował też wkładać palce, ale robił to tak, że mnie bolało... No więc poprosiłam go, żeby nie wkładał w ogóle, i dodałam szczerze, że to dlatego, że mnie boli jak to robi. Posłuchał. Potem jak już znalazł łechtaczkę, to znowu lizał albo za szybko, albo za wolno, że mimo, iż to jest łechatczka - organ jak wszystkie wiemy bardzo wrażliwy, to mnie to jakoś nie ruszało, to co On robił. Więc znowu delikatnie Go instruowałam (bardzo delikatnie i z uśmiechem, żeby Go nie dołować, nie chciałam, żeby się zraził). Ogólnie ta nauka trwała kilka miesięcy, więc długo, ale na dzień dzisiejszy jest ok. Fakt, że tylko ok, ale jak sobie przypomnę początek, to naprawdę jest różnica. Dziwne, że Twój partner nie słucha, jak mu mówisz, że coś robi źle, że Cię boli itd. No niepojęte, bo gdyby to dobrze robił, oboje mielibyście fajny seks. Spróbuj jeszcze raz spokojnie i delikatnie z nim pogadać, wyjaśnij wszystko, że tak i tak Cię boli, a ból to przecież nie to, co chcesz odczuwać przy seksie, że tak i tak jest ok, że tak i tak spowoduje, że będziecie często się kochać. To dorosły facet, musi w końcu zrozumieć.

Gość gość
koniobijcy mysla, że to ktos nowy :D to biseksualistka z bloga NagaM :P:P:P:P:P:P

no ja próbowałam na wszystkie sposoby... podpowiadałam że od tyłu lubię klapsy i stymulowanie łechtaczki.... no wiecie takie podstawy... ale jak ja jestem na górze to dostaję klapsy po praktycznie plecach... a jak kochamy się od tyłu to rękami nie robi nic żeby mi pomóc dojść... na początku to byłam tak głodna sexu że chodząc w grubych jeansach czasem sama gdzieś dochodziłam jak się podrapałam. A teraz to tylko wibratory i palce moje własne mnie doprowadzają. Bo 2 minutowy sex to dla mnie nie sex

Gość gość
gość dziś Logunt kryko na wózku :classic_cool:

Gość gość
gość dziś gość dziś Logunt kryko na wózku cool.gif 111111111111111111111 sam się zaloguj ciulu

Gość szopenik
Komunikacja, komunikacja i jeszcze raz komunikacja. z tym oboje macie ewidentnie problem i o ile w życiu codziennym można tego nie zauważyć, to gdy dochodzą emocje i frustracja to łatwo stracić kontakt z drugą stroną. Nie zakładaj że facet coś wie lub pamięta w kwestii Twoich potrzeb, fantazji i tego co tak na prawdę Cię kręci. Facet jest jak pies Pawłowa. Jach chcesz osiągnąć efekt to musisz go niemalże nauczyć działać podświadomie, automatycznie. To wymaga cierpliwości i ciągłego powtarzania aż sobie zakoduje co, kiedy i jak ma robić by było oki. Chyba że mu nie zależy to i tak nic do niego nie trafi, łącznie z groźbami. Tyle w temacie. Przeczytaj różne rady, zapamiętaj, przemyśl dokładnie co Ty robisz źle i weź się do pracy. Forum Ci tego problemu za Ciebie nie rozwiąże.

Gość gość
ale masz problemy? powiedz kogo to obchodzi? :O:O:O

Gość gość
O współczuję. Czemu on nie reaguje jak mu tłumaczysz?? jego to chyba trzeba uczyć wszystkiego od podstaw, musisz być cierpliwa Tłumacz mu że bije w plecy a nie w tyłek, żeby nie wkładał palców bo boli, że tu i tu ma lizać, może on potrzebuje po prostu duużo czasu i cieprliwości

jeśli to było do mnie o tym blogu to chyba jakaś pomyłka. A tego : "gość dziś Logunt kryko na wózku" nie rozumiem :P

Gość gość
Mam 2 półtorej rocznych dzieci i pracuję po 12h.. 1111111111111111111111111111111111 Kiedy masz tyle czasu na pisanie ?????? Jaki miałaś wcześniej nick???

Gość gość
Współczuję , przeżywała kiedyś podobne męki z moim 1 mężem i to było jednym.z powodów rozwodu. Jednak dopasowanie seksualnej jest ważne dla zdrowego związku. Teraz mam faceta który daje mi oraz za każdym razem i nie musze sama się masować żeby dojść a oral to kosmos . Nie dziwię się Tobie ze nie możesz się pod iecic skoro facetowi wali z kopary i jest porostu brudny i śmierdzący. Myślę że to się nie zmieni , skoro on nie bierze twoich rad do serca to polecam go zwolnić.

no masz rację "szopienik" z pewnością... może powinnam podejść do tego z większą cierpliwością... jakoś tak delikatnie te wszystkie wady pokoleji eliminować i skrupulatnie ale powoli mu zwracać ciągle uwagę to może zadziała.

na kafeterii zarejestrowałam się dopiero dziś. Nie miałam tu nigdy konta i nie prowadzę bloga głomby

no tak... wiele koleżanek mi to radziło, żeby zmienić. Ale nie umiem tego zrobić od tak. A długo tak męczyłaś się z mężem?

Gość gość
dlaczego się denerwujesz? TCC? :P:P:P🖐️

Gość gość
Masz 23lata? Myslalam ze masz kolo 30

Gość gość
Wygląda na 33 🖐️