Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sentyment do byłej?

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem w ponad 3 letnim związku ze wspaniałym chłopakiem, układa nam się bardzo dobrze. Poza jednym małym ale... Jego poprzednia dziewczyna, z którą był ok 1 roku, była jego pierwszą miłością... Czy to normalne, że może przeglądać jej profil na facebooku co jakiś czas(co miesiąc, 2, około) z powodu sentymentu? Nie ma z nią kontaktu żadnego. Zapewnia mnie, że nic do niej nie czuje, nie chce się z nią schodzić, i nie zależy już mu na kontakcie z nią, ale sentyment ma. Staram się to zrozumieć, ale chyba nie potrafię.. Proszę o poradę jak mam się do tego odnieść? Próbować to rozumieć, czy zapomnieć o tym? Wiem, że jego uczucia są do mnie szczere i ufam mu, ale przyznam, że ten "sentyment" mi trochę przeszkadza. Nie chcę już przez to się z nim kłócić i na prawdę chcę zrozumieć.

Gość gość
Sentyment do bylych zawsze pozostaje, pogodz sie z tym i tyle. Skoro miedzy Wami sie uklada, to nie masz powodu do zmartwien. Ja tez mam bylego, ktory mnie juz kompletnie nie interesuje, ale od czasu do czasu dowiem sie co u niego, ot tak z czystej ciekawosci. A generalnie mam go daleko w dup*e i to juz 10 lat minelo :)

Gość gość
Jesli chcesz wiedziec co on naprawdę mysli, co czuje do Ciebie, do byłej, napisz do mojej wrózki Sofii. Jest świetna . Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl