Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Iphone 5s sie mocno grzeje i szybko spada bateria. Pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jakos w polowie marca zakupilam w Play Iphone 5s. Na poczatku wszystko bylo ok. Tez sie grzał, ale bateria nie schodzila az tak. Po aktualizacji na ios 9.3.1 zaczal sie grzać jeszcze bardziej i bateria zaczela tak szybko spadac, ze masakra. Przez 2h ze 100% spadlo na 53%. Co moze byc tego powodem? Oddac tel do naprawy albo zeby chociaz sprawdzili? Mam jeszcze rok gwarancji wiec chyba lepiej dac teraz niz jak bedzie za pozno. Prosze pomozcie bo juz nie wiem co mam robić :(

Gość rentisss
Od lat korzystam z urządzeń Apple i moim zdaniem jeden z ciekawszych poradników branżowych prowadzi http://applemobile.pl/artykuly/zrob-to-sam. Szczególnie ważny dla mnie jest dział „zrób to sam”. Dzięki nim zoptymalizowałem oprogramowanie i kilka funkcji w Macu. O wiele lepiej się teraz pracuje. Wiem, że prowadzą też serwis w Szczecinie, także wysyłkowy. Na razie nie korzystałem, ale jeżeli już to na pewno u nich, bo na 100% znają się na rzeczy.

Gość gość
póki masz gwarancję skorzystaj z niej

Gość gość
Na baterię nie ma gwarancji. 5s to stary model. Kup nowy, lepiej na tym wyjdziesz.

Gość fulikkkk
Nie wiem jak przy innych naprawach ale zalanego iPhona 6 mi solidnie zrobili w Applemobile – http://applemobile.pl. Autoryzowany salon naprawy, nie są to jacyś przypadkowi ludzie, którzy więcej mogliby zepsuć niż naprawić. Ogólnie Apple jest dość skomplikowaną konstrukcją w każdym modelu, także tutaj znaleźć dobry serwis jest wyjątkowo trudno. Serwis daje gwarancją na 6 miesięcy co nie jest niestety taką częstą rzeczą w innych punktach.