Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardziej wzrusza mnie cierpienie zwierzat niz ludzi. Czy jestem dziwna?

Polecane posty

Gość gość

Wole pomagac zwierzetom niz ludziom. I chociaz jestem wrazliwa rowniez na krzywde ludzka, to i tak wole przekazac pieniadze na chorego psa lub kota. Zwierzeta sa autentyczne i szczere, nie kopia pod kims dolkow i nie obgaduja. Nie jestem aspolecznym odludkiem, ale przyznam, ze bardzo zawiodlam sie na ludziach. Zdecydowana wiekszosc to zadufani w sobie egoisci, ktorzy potrafia zaszkodzic drugiemu by tylko zrealizowac wlasne cele. Przyklad? Moja najlepsza przyjaciolka wygryzla mnie z pracy i zajela moje stanowisko ;.) Heh i pomyslec, ze to ja pomoglam jej dostac ta prace i poparlam ja u szefa ;-) Rowniez nie podoba mi sie, ze niektore organizacje charytatywne (nie podaje nazwy by nie robic reklamy) na swojej stronie organizuja zbiorki pieniezne dla chorych dzieci, a dorosli uwzgledniani sa sporadycznie. Wedlug mnie kazdy czlowiek ma prawo do leczenia i zycia. Ale jak wiadomo slodkie zdjecie niemowlaka najbardziej zmiekcza serca. Hipokryzja wedlug mnie.

Gość gość
A jesteś weganką? :D

Gość gość
Nie jestem weganka, bo pozwalam sobie od czasu do czasu na rybe lub produkty mleczne. Miesa nie jem juz od lat

Gość gość
Linki się zyebały, po lewej stronie znajdują się artykuły :P