Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzieci z niepełnosprawnością w szkole, ale tak szczerze co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość gość

ja miałam takie dzieci w już zerówce- to była dzewczyna- warzywo na wózku z porażeniem, niektóre dzieci podchodziły do niej i chciały zagadać to już jej matka jak harpia podchodziła i oszczekiwała dzieci :O albo inne chore dziecko, o którym się dowiedziałam, że nie dożyje 18stki, wg mnie chore dzieci wśród zdrowych dzieci traumatyzują je, co innego gimnazjum, liceum a co innego dzieci poniżej 11 lat. To jest moja opinia. Doceniam ludzi opiekujących się chorymi, niepełnosprawnym, ale sama jestem egoistką. Na studiach miałam dziewczynę na wózku (zdrową psychicznie) ciągle kogoś zaprzęgała do pomocy, a w dodatku jak czegoś nie odrobiła, nie nauczyła się to miała taryfę ulgową i skończyła studia bez problemu, nikt nie będzie robil problemów niepełnosprawnej osobie...

Gość gość
To sa smiecie ludzkie powinno sie ich usypiac kundle inwalidzkie

Gość gość
większość tych dzieci na wózkach ma straszne charaktery, sa rozszczeniowe, wredne, wykorzystują niepełnosprawność do swoich celów

Gość gość
Ale jesteście zawistni. Mam nadzieję, że ta nienawiść do Was kiedyś wróci.

Gość gość
skoro inwalidztwo jest takie fajne i tak ułatwia życie skocz na główkę i też nikt ci życia nie utrudni ...