Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nox i Wit anal na smyczy SU

Noxa 5

Polecane posty

Gość gość
kciukiem powiedz jak ty znajdujesz ubrania dla siebie? kupujesz w sklepach dla dzieci czy szyjesz?

Gość gość
Tymi wilgotnymi skarpetami to w trzy dni rozbilam buty tak ze teraz normalnie moge chodzic

Gość gość
I jak ta tanita? Gdzie tego szukac w biedrze?

Gość gość
Conversow to skarpeta nie rozbijesz, inne bez gumy mozesz smialo probowac,tylko pilnowac zeby skarpeta stale byla dosc wilgotna

Gość gość
noxa chyba załapała może przynajmniej w kwestii kciukowej zmądrzeje zawczasu

Gość gość
noxa nie głupio ci teraz jak eyamei miała rację w kwestii kciukiem

Normalnie, w sklepach. ProblemMmam tylko ze spodniami. Kiedyś kupiłam sobie dżinsy , miały świetne przeszycia w kolanach. Nawet nie przymierzalam. W domu się okazało , że ja je mam w okolicach kostek, lydek. Tylko z butami problem. W biedrze były rzucone na promo z kosmetykami. I ta tanita jest genialna, raz na nogę i wyrwie wszystko.

Właśnie zalozylam na inne trampki. Powinno pomóc bo tu pije mnie w zgieciu, przy palcach, strasznie sztywny material. Czyli z c0nversami nic nie zrobię ? :-O Komu ja kuzwa sprzedam taki rozmiar kuzwa kuzwa

Gość gość
No i macie sprawe jasna.Nox nie chce zadnej pomocy od nikogo tutaj.Ma kumpele ma z nia kontakt i tyle w temacie,po chuj wy sie z ta pomoca narzucacie i jedszcze chora Kciukiem wysylacie gdzies pociagiem,do tego do kogos kto ma na to wysrane.Co to Kciukiem manna z nieba i czas spada?Ma telefon Marii,wie gdzie mieszka,jak zechce to sama do niej pojedzie.

Gość gość
Przekaż buty bratankowi. Na niego będą jak ulał :D :P

Gość gość
Kciukiem wystaw na allegro,jak dasz konkurencyjna cene to ktos lyknie na bank.

Gość gość
U mnie w biedrze to kosmetyki sa porozrzucane w roznych miejscach obym znalazla.

Gość gość
Anka na kaca idz do Lidla po maslanke,albo sok pomidorowy.Albo se rosolu ugotuj.

Gość gość
Poza tym jak chlop jednej( Wit),nie lubi chlopa drugiej( Maciej),to jak one na dluzsza mete maja sie dogadac i funkcjonowac? Jasne jest ze z tej znajomosci nici beda i sie moga pozrec.Zawsze sie przeciez staje za kims z kim sie zycie uklada i nie naraza tej osoby na spotkanie z kims kogo nie cierpi.proste

Gość gość
gość dziś x szkoda tylko że jak brakło kasy na doładowanie telefonu, to wiedziała gdzie wejść i kogo się prosić o pieniązki. Zresztą... szkoda klawiatury na nią. Niech tutaj gnije.

Gość gość
O jezu no probowac zawsze mozna frajera znalezc.:D

Myślałam o tym. Jednak białe niskie c0nversy to niezbyt dla chlopca. A miałby jak znalazł na nowy rok szkolny. Wrzucę na Olx i lokalna grupę, zobaczymy. Xxxxxxx UUnas w biedrze też jubel ogólny. Znalazłam w tym całym bałaganie, rylam sobie po prostu i tak p*****lki dprzucalam. W tymMwszystkim znalazłam sobie jeszcze olejek do włosów, 3 maseczki i zapachy do aut. A i Nivea podwojny anty dla mężczyzn :-D

Gość gość
Kciukiem poprobuj z tymi conversami jak masz czas na siedzenie w butach,a nuz sie uda

Tylko ja ledwo spięte wcisne, mając g0le stopy, tak wąskie są te noski, nie ma m0wy oOskarpecie! !! :-)

Gość gość
O jezu no probowac zawsze mozna frajera znalezc xx Popierasz takie akcje? :D Zostawię to bez komentarza

Gość gość
noxa pójdzie do lidla ale jak Wit jej przyłoży żeby sie chować za półkami

Gość gość
Jak Wit mógł cię pozbawić pieniędzy i kontaktu z bliskimi?

Gość gość
Czy ja gdzies napisalam,ze popieram czytaj ze zrozumieniem,nakreslam ci jej myslenie i tyle ciemniaku.:D

Gość gość
Anka zrob sobie jakas zupe na kaca najlepsze sa zupy.I magnezu sie nazryj tez pomaga.Tylko nie pij kawy bo cie bedzie telepac jak jasny gwint.

Gość gość
Noxelina, przy twojej chorobie nie powinnaś pić alkoholu w ogóle.

Gość no i gra gitaraaa
No i dobra okej nie mam dobra wyslala i gra gitara.Koniec tematu.Powinnas sie juz przyzwyczaic,ze wszystko tu bedzie rozlozone zawsze na czesc****erwsze.

Gość gość
załadowała ci za te 50 zł tel? może zrób tu znów zbiórke pieniędzy tak jak kiedyś żebraczko

Gość gość
noxelia nawet konefał sie z ciebie śmieje i z twojego wita

Gość gość
wielu rzeczy sie nie powinno :D zyje sie raz :D alkohol czasami pomaga przetrwac pewne trudne chwile,oczywiscie nie naduzywany za dlugo