Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nox i Wit anal na smyczy SU

Noxa 5

Polecane posty

Gość gość
, jestem tak nakręcona że na policji dam czadu. Zgrywam screeny na pendriva. xxx Szkoda że na policję czadu nie dawałaś jak bita podobno byłaś. Ja akurat wierzę temu facetowi, jesteś tak chora i zaburzona że nie potrafisz odróżnić rzeczywistości od swoich omamów. ZACZNIJ SIĘ LECZYĆ

Gość gość
❤ kocham ten serial... ❤

Gość gość
albo noxa blefuje i w ostatniej chwili cos jej wypadnie :D

Gość gość
Przeca sie leczy. Od lat!

Gość gość
Tylko po co dorosły facet w średnim wieku miałby kłamać?Z zemsty ?nie sądze. Anka od dłuższego czasu pisze kłamstwa .

Gość gość
Ale co ona zgrywa? Że Wit ją bił czy że na SU dawała pokaz? Nox, ja też mam screeny jakby co, mogę ci przesłać ;)

Gość gość
Anka myśli, że jak pójdzie na policję to nikt się nie będzie bronił? Twoje screeny ludzie też maja jak plakałaś, że Cię Wit bije i zmusza do róznych rzeczy i jak siedzisz na Su. Ciekawe kogo policja bardziej weźmie na serio.

Gość gość
zobaczycie wejdzie tu za pół godziny albo godzine i triumfalnie ogłosi że sprawa na policji zgłoszona i wszyscy mają p********e jeszcze niech eyamei poda za to że śmiała do niej majle słać i co zamkną kafe za wyśmiewanie idiotki noxelii? to pierwsza powinna beknąć kciuk w takim razie bo beke z niej kręciła chyba najmocniej jeszcze 2 tygodnie temu

Gość gość
Powinni zamknąć ją w zakładzie, bo to co ona odstawia, to nie jest śmieszne. Jest chyba bardziej chora niż myśleliśmy, skoro ona takie fantazje uwskutecznia na forum, i to od dłuższego czasu.

Gość gość
ja myśle że zamkną wszystkie osoby udzielajace się w tematach noxelii łącznie z LL :D

Gość gość
Pan Jarosław właśnie poinformował mnie na fb że byli na policji i złożyli zeznania, na moje pytanie na co na kogo napisał że to sprawa policji i zastanawiam się teraz kto będzie miał nieprzyjemności, Finlandia za nasłanie policji do noxy, Eyamei za korespondowanie mailowe z noxą, czy ja, losowy random za to że napisałem do Jarosława :D no bo przecież forum kafeterii nie zgłosiła na policji

Gość gość
Puzniej będą się kłócić która ile pierdziala, ile na kiblu siedziała ile kloców zrzuciła, matko bosko znowu serial na kolejny rok ehh...

Gość gość
szybko byli na tej policji

Gość gość
Puzniej będą się kłócić która ile pierdziala, ile na kiblu siedziała ile kloców zrzuciła, matko bosko znowu serial na kolejny rok ehh...

Gość gość
Do odpowiedzialności to raczej powinni pociągnąć adminów kafeterii, którzy pozwalają aby takie tematy fruwały na ogólnodostępnym forum. Zwłaszcza że nagminnie jest tutaj łamany regulamin.

Gość gość
taa byli na policji i co powiedziliby? że nicki z forum ją prześladują?:D tamtym razem jak była na policji to powiedzieli jej żeby zmieniła karte i że ''morderstwa nie popełniono'' w du/pie ją mieli, wiem bo mi pisała na mailu i nie chciała żeby sie to wydało bo miała was czym straszyć że policja sie wami zajmuje

Dwa linki wklejone, jak byk napisane nt gwary, ale jednak ty wiesz lepiej? Aha:-) Tkwij w błędzie dalej. Miłego piateczku

Gość gość
Zamiast łazić na policję, lepiej matka by zrobiła jakby odcięła jej dostęp do neta. Kafeteria kafeterią, ale ona włazi na su..

Gość Ędward
Komu popkorna i kole?

Gość gość
Wydaje mi się że ten facet napisał prawdę o policji. LL napisała do kogoś z rodziny, sprawa się rozniosła, a końcu babcia o mały włos zawału nie dostała. Matka pojechała do Noxy sprawę wyjaśniac, a ona nakłamała że ktoś włamał sie na konto, i to "włamanie" na policji zgłosili. Problem polega na tym że po łbie za kłamstwo może dostać Noxa, zwłaszcza jak panowie policjanci w temat się wczytają i swoje wnioski wyciągną. Jeśli matka to zgłaszała osobiscie, to się dowie od policji co ona odstawiała na su i na forum,bo nie wątpie że gliniarze sprawę jej naświetlą.. Tak to widzę..

A niech mnie podaje na policję. Na nią są tu gorsze rzeczy i chociażby zarobek na SU o którym każdy wie i mozna to udowodnić jak byk. Albo mnie poda za komentarz pod jej blogiem czy luxne rozmowy na mailach jak z setką znajomych na różne tematy?

Gość gość
W screniee który Kuczel wrzucił, jest jak byk napisane że o konto Noxelii chodzi. Moim zdaniem to Noxa może większe problemy na siebie ściągnąć bez zasadnym zgłoszeniem..