Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Błędy mężczyzn w łóżku czytać i do poprawy!!

Polecane posty

Gość gość
W seksie jest jak w tańcu. Rzadko tancerze sie od razu potrafią zsynchronizować. Jesli im to nie wychodzi to zwykle partnerka naciska na lekcje tanca... W seksie takich lekcji jednak raczej nie ma :) Ale czasem trafiają sie dobzi tancerze, z którymi wspaniale jest potańczyć, prawda? I ci fajni tez czasem popełniają błędy ale ogólne doznanie jest przyjemne. Cieszmy sie chwila, tym co przyjemne. Nie wytykajmy sobie błędów ale prośmy o to co powinnismy robic lepiej. Podpowiadanie w seksie to potężna broń. Wystarczy poprosić....

Gość gość
I jeszcze prośba do autorki tematu: Czy mogłabyś swoją liste powtórzyć w formie pozytywnej? Napisz czego byś chciała, pragnęła. W ten sposob moze męscy czytelnicy beda próbowali zrobic to co trzeba.

Gość gość
Podstawowy błąd kobiet. Myślicie że nas to obchodzi.

Gość gość
Od długiego robienia loda boli szczęka... A ty broker jesteś p******a, jeśli kiedykolwiek będziesz miała faceta, to pewnie zostaniesz jego służąca, nie będziesz miała nic do powiedzenia w związku, w łóżku i facet będzie cię wykorzystywał. Bo przecież to facet i tak musi być twoim zdaniem. Idiotka.

Gość gośćkobietka
Ja nie za każdym razem muszę mieć orgazm i drażni mnie kiedy facet dąży do tego jakby to było jedynym wyznacznikiem przyjemności.

Gość gość
Nie jestem feministką, piszę to co wnioskuję po twoich tematach I postach. Będziesz służącą potulna i facet straci do ciebie szacunek. Sprawdzone info

Gość gość4imp
Bardzo ciekawe punkty, z wszystkimi się zgadzam plus przekonanie, że kobieta może szczytować i szczytować , najlepiej co kilka minut. :(

Gość gość
Nie trzeba robić obiadu facetowi, owszem czasem fajne, ale on rączki ma i także może coś przygotować. Właśnie takie kobiety zdradzają faceci, bo wiedzą że kobieta wszystko zrobi, na wszystko się zgadza, usługuje. Nie masz mężczyzny, nie masz o tym pojęcia.

Gość gość
Nie jestem feministką powtarzam. Jestem w związku i jestem atrakcyjna kobieta, mój kochany robi razem ze mną wszystko w domu. On prawie codziennie gotuje, ja tylko czasem.

Gość gość
Przekonanie co niektórych mężczyzn że kobieta może robić loda kilkanaście minut bez wyjmowania z ust i najlepiej kiedy sprawia przy tym wrażenie jakby to była dla niej przyjemność nie z tej ziemi:)

Gość gość
bo matoły nie mysla nie wiedza ze przy kręceniu akcji jest kilka scen i potem się wybiera najlepsze i składa w całość ale oni maja móżdżki jak główka penisa:D

Gość gość
Dodam jeszcze że irytujące jest to kiedy facet za każdym razem oczekuje że jak laska wezmie do ust to już bedzie pieścić do finału. Ja lubię przerwać,popieścić się,znowu possać itd. ,przeciągać po prostu:)

Gość gość
gość dziś X Wlasnie o takiej kochance marze, tez lubie przedluzac moment wytrysku az bedzie naprawde wielki i nabrzmialy z podniecenia. Wlasnie w zabawie tkwi sedno dobrego seksu:P

Gość gość
Nie możesz tego praktykować ze swoja kobietą?:P(16:27)

Gość gość
Chcialbym ale ona jest oziebla, 0 zaangazowania:O I bardzo pruderyjna:(

Gość gość
Co Wy kobiety tak naprawde robice, ze uwielbiacie swoich facetow i robicie im lodziki?

Gość gość
Przed ślubem pewnie nie zauważyłeś?:P

Gość gość
Gościu 16:36 przyznaję bez bicia ze nie zrozumiałam pytania:(

Gość gość
Broken masz moje poparcie. Te wyzwolone też są zdradzane nawet częściej. :)

Gość gość
gość dziś X Nie zauwazylem, wtedy zwracalem uwage na inne sprawy a teraz budzi sie we mnie demon seksu i chce wiecej. Chodzi mi o to, czy kobieta zawsze zrobi loda swojemu facetowi jak go kocha, czy bedzie sie powstrzymywac od pewnych zachowan?

Gość gość
Gdyby zalozyc ze te nie-wyzwolone są ulegle to mądry facet umie brać to czego chce czyli teoretycznie braki ma mniejsze. Z drugiej strony może zapragnąć takiej wyzwolonej suki:( nie ma idealnego ukladu. Zawsze to co nowe, inne,nieznane będzie pociągające:)

Gość gość
16:50 Przykro to pisać ale widzialy galy co braly:( Co do pytania to nie wiem jak inne kobiety. Ja odpowiem za siebie. Robię mojemu mężowi loda i generalnie mam ochotę na seks z nim bo zwyczajnie budzi on we mnie pożądanie. Ale pomimo tego i tego ze go kocham i tego ze wiem ze chcialby, na przyklad na anal się nie zgadzam.

Gość gość
Myslalem, ze czlowiek z czasem bedzie poszukiwal nowych doznan, a tym czasem gdzies stanelo to w miejscu. Tylko po bozemu i od czasu do czasu i juz 40-tka na karku:O

Gość gość
16:51 te wyzwolone zdradza się bez poczucia winy i wyrzutów (przecież to takie silne kobiety) te ulegle to jednak człowiek ma moralniaka.

Gość gość
Całe szczęście że jednak bardziej uległa jestem;) myślę ze nie ma reguły.

Gość hwduk
Ja miałem ok 10 parnerak normalnych i zaliczyłem z 20 prostytutek i co wy się wypowiadacie na yemat loda nie ma poruwnania taka k*****a ciągnie jak w p****lu i jeszcze udaje przyjemność a ta 10 to myslaly że to lizak bez pojęcia i nie dziwcie się ze wam głowy dociskają po najczulsze miejsce jest tuż za koroną czubka a wy po samym czubku lizecie

Gość gość
gość dziś X No co Ci odpowiem, masz racje:). Pewnie juz jej nie pociagam. Od poczatku nie wydawalo sie, ze sytuacja sie pogorszy:O

Gość gość
Bylem przekonany, ze wiecej przyjemnosci jest w dawaniu:D Ona spoczela na braniu:(

Gość hwduk
I racja wszyskie leżą jak kłoda nie ważne vzy 18 czy 28 lat a człowiek się produkuje to od przodu od tylu boku na parapet a ona nawe się nie ruszy a na jeźdca to kutwa porażka ruszacie się jak by was c**y swedzialy zamias podnieść d**e do góry jak nie pomożesz to lipa

Gość gość
hwduk:D jak Ty porównujesz prostytutkę do nie-prostytutki to nie dziwię się Twoim odczuciom. Podejrzewam że taki facet do wynajęcia na godziny też byłby o niebo lepszy bo przede wszystkim daje od siebie bo tak zarabia:) zawsze możesz korzystać z usług wyłącznie profesjonalistek:) a propos to zawsze też zamiast dociskania głowy można zwyczajnie poinformować. Ale uwierz że niektóre kobiety trochę czasami czytają na ten temat:P