Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Błędy mężczyzn w łóżku czytać i do poprawy!!

Polecane posty

Gość gość
do błędów należy jeszcze dodać pytanie :"jak Ci było?", szczerze to nie chciałby poznać odpowiedzi!

Gość
Gość 15:30 - zgadzam się :-) Pkt 1,2,3,5,6,7 to pikuś w porównaniu z pytaniem: "jak ci było ??? " Pkt 4 jest ok :-P

Gość gość
Do błędów zaliczylabym jeszcze brak depilacji miejsc intymnych ..Faceci wymagają tego od nas a sami potrafią mieć kszaczory,że szok.

Gość gość
Ja nie lubię jak facet jest wygolony jak kurczak do rosołu,lubię owłosienie tylko przystrzyżone

Gość gość
a ty brunetos wszystko robisz bezbłędnie :P akurat widac te korfy mało wymagające są :P

Gość gość
skocz z balkonu hop

Gość gość
potwierdzę z tym ładowaniem palców czy penisa na sucho, niektórzy myślą, że 15 sekund całowania i już można iśc na całość ostatnio myślałam, że mam doczynienia z don juanem, przystojny i tak wynikało z jego opowieści, znamy się rok i zawsze robił jakieś aluzje, a jak doszło do wspólnej nocy to nic specjalnego, właściwie przegrał tym ładowniem palców na sucho i poruszanie nimi jakby chciał masło ubić :/

Gość gość
ze wszystkim się zgadzam, dlatego uprawiam z nim seks maksymalnie dwa razy w miesiącu.

Gość gość
faceci nie powinni się oburzać na tego posta,ale naprawdę być wdziecznym,że jakaś laska im to napisała. poprawcie to,a bedzie idealnie,a kobiety już niegdy nie będzie bolała głowa :)

Gość gość
ja w ogóle z tych powodów przestałam z nimi sypiać, tylko kobiety :)

Gość gość
mówcie to swoim facetom, a nie k***a jakieś żale na forum. won do garów tępe lochy.

Gość gość
Polać autorce!!

Gość gość
Mówcie co chcecie, ale jak facet jest NAPRAWDĘ dobry w łóżku (nie, odtwarzanie p****la to nie jest dobry seks) to kobieta się rozgrzewa, chce eksperymentować i na pewno nie można jej nazwać kłoda. No ale skoro typowy koleś jedzie punktami z tej listy (czytaj - ma gdzieś kobiece potrzeby), to nic dziwnego, że jej się już nic nie chce, skoro i tak może zapomnieć o własnej przyjemności. Niech sobie jeden z drugim wyobrazi regularny seks, w którym to on nie dochodzi. Nie do zaakceptowania, no nie? A jednak głupie baby z Wami są, bo kochają....

Gość facet1111
Co do bólu szczęki kobiet podczas robienia laski to powiem, że długie lizanie łechtaczki powoduje to samo. Ja dostawałem szczękościsku liżąc kobiecie długo łechtaczkę. Długo to było i 30 min do godziny, a kobieta i tak nie mogła dojść czasami. W końcu i mnie znużyło to lizanie i stałem się senny, aż w końcu przestałem lizać bo zasnąłem. Obraziła się wtedy na mnie na jakiś czas. :)

Gość gość
Troszkę rozśmieszył mnie ten temat , jakby piszący tu nie całkiem wiedzieli o czym piszą lub są na bakier z ta wiedzą to ze uprawia sie sex nie znaczy ze ma sie pojecie o tym (to jak z prawkiem nie kazdy co je ma umie jeździć)przepraszam za filozofowanie . Na sex muszą mieć ochotę oby dwoje by był udany i powinny być spełnione pewne warunki , 1 w pełni akceptować ciało partnera 2 ma być spontaniczną forma zabawy (bez spiny czy wyjdzie dobrze) to wystarczy i nie wolno nawet jak coś nie wypali pokazać ze coś nie gra czy nie sprawiło przyjemności tylko od razu poprawić forma zabawy (każdy może mieć tak zwany zły dzień) Ważne by partner nie odczuł ze był do niczego ,tu maja pole do popisu kobiety to wie każda doświadczona kochanka ze najlepszą viagrą jest ona sama ,jej gesty ,słowa mimika itp mam swoje lata i doświadczenie spore z kobietami i myślałem ze wiem wszystko o seksie i zadowoleniu kobiety az spotkałem sporo młodszą rozwódkę (o 12lat )o boskim ciele i urodzie co mogła mieć każdego , ona nauczyła mnie że każda kobieta jest inna ,ma inne potrzeby i pragnienia wszystko w formie dobrej zabawy bo to ma sprawiać radość obojgu , wielu facetów ma kompleks ze czemuś nie podoła i przez to nieraz po głowie im chodzą by zażyć jakieś super specyfiki ale w wiekszości to głupota o ile nie choruje sie za viagrę wystarczy kobieta tak mawiała moja przyjaciółka ze ona jest viagrą dla mnie oj i była nawet nie zdawałem sobie sprawy ile mogę i ze można cała noc , Kobiety nie narzekajcie bo w was jest moc by było super i najlepszy wirtuoz nie zagra jak skrzypce są do d... nastrójcie je wspólnie by grały głosno i radośnie a wystrzegajcie sie poniżania faceta pozdrawiam