Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

30plus sądzicie że wasze ciało zwł ci..pki i piersi mogą rywalizować z 20stkami

Polecane posty

Gość gość
dziś 4 lata bez seksu...jak to możliwe? rozstanie z długoletnim partnerem, potem załamanie psychiczne, niechęć do facetów, potem choroba przy której spadło mi libido, potem praca, no a teraz wróciłam do normy :) może po 8 latach seksu znudziło mi się i potrzebowałam takiej dłuższej kilkuletniej przerwy, kto wie. charakter charakter. a kawalerowie też są niereformowalni, zwłaszcza ci starzy, to działa w obie strony. ważne żeby człowiek był aktywny fizycznie. co komu po pięknej dziewczynie/facecie, który tak się zasiedział w życiu, że w łóżku dostaje zadyszki i palpitacji serca po 4 minutach.. pragnę też zauważyć że coraz mniej kobiet będzie się decydować na macierzyństwo (ich życie wypełnia praca, zakupy, podróże, internet, srajfony, srejsbuki) i coraz więcej jest bezpłodnych -hormony które świrują od wspaniałego jedzenia jakim się raczymy i od stresu jakim obciążone są współczesne kobiety.

Gość gość
gość dziś Chętnie poznam pulchną 40-dziestkę :), ale pół roku na pewno nie wytrzymam :). W tym wieku jest łatwiej ocenić, czy warto próbować stworzyć z kimś związek, czy nie.

Gość gość
Chętnie poznam pulchną 40-dziestkę usmiech.gif , ale pół roku na pewno nie wytrzymam usmiech.gif . W tym wieku jest łatwiej ocenić, czy warto próbować stworzyć z kimś związek, czy nie. to miło, ale aktualnie już dwóch o mnie zabiega :). I to prawda, trochę życiowego doświadczenia pomaga w ocenie

Gość gość
sorry, ale uważasz że to uczucia prawdziwe? to konieczność raczej, uczucia to żywioł= a to 20/30 lat.. itd 40stka jest niereformowalna.. oczywiście to nie koniec życia, ale wiadomo.. 30stki nie są wcale fajne.. chociaż mają wyrobione emocje i cele, ale cieżko z taka ZACZAC COS NOWEGO, cieżko ją uznać za świeżą krew co coś zmienia, to raczej taka zmiana bez dynamizmu trochę lipa.. a taka 25stka to dopiero żywioł, sama nie wie co chce.. :-) ; to 30stki macie jakieś plusy w ukryciu? czy będziecie już kupować te swoje kremy i biegać rano żeby jeszcze trochę pograć na rynku..

Gość gość
ps. ta 40stka pewnie nakręciłaś tych dwóch facetów na siebie żeby podbić stawkę :P

Gość gość
gość dziś Czepiasz się smarkaty prawiczku :P. Nawet nie wiesz, jak przyjemnie jest wcierać te kremy, w kobiece piersi i pupę :D.

Gość gość
NAJGORSZA GLUPOTA to porownywac 20 letnia dziewczynke,z 30 letnia kobieta... MENTALNIE taka 20stka nigdy nie dorowna 30letniej kobiecie.

Gość gość
myslicie ze 10 letnia dziewczynka moze dorownac 20 latce?

Gość gość
gość dziś W konkursie lizania lodów :P ?

Gość gość
mówimy tutaj bardziej o 25 plus niz 20stkach do tych 30stek, a to roznica w mentalnosci nie wcale taka duza