Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość marcjannah

przewlekle zapalenie trzustki

Polecane posty

Gość marcjannah

Witaj wszystkich. Kilka tygodni temu zostalam zdjAgnozowana z pzt po RM, wczesciej wielokrotne USG, badania krwi nic nie wykazywaly. Pierwsze epizody bolowe mialam juz ponad 7 lat temu. Wtedy wszyscy lekarze stawiali na refluks... Ach gdybym wtedy wiedziala! Po rezonansie i jego wyniku od razu scisla dieta plus kreon. Bol jednak nie ustepuje. Tepy staly, czasem mocniejsze klucia. Lezac na boku ciezko znalezc pozycje. No spa srednio dziala. I ten stres!! Mam dwie najwspanialsze na swiecie istotki, blizniaczki piecioletnie. Strach zaglada mi w oczy stale. Boje sie... Wiem ze stres jest niewskazany, ale jak tu myslec spokojnie o przyszlosci?????

Gość gość
jak można mieć PZT przy niepodniesionych poziomach amylazy i lipazy we krwi czy w moczu, dla mnie to niesłychane?!

Gość gość
Tak dla poczytania, może kogoś zaciekawi, bo mnie zainteresowało: Wszystkie dolegliwości ciała fizycznego, są skutkiem braku harmonii ciał subtelnych. Jeśli często opanowuje człowieka nienawiść, smutek, żal, zazdrość i inne negatywne myśli, uczucia, czy emocje, to za każdym razem, coraz bardziej niszczy swoje ciała subtelne. Po pewnym czasie te zanieczyszczone energie, znajdujące się w ciałach subtelnych, schodzą na ciało fizyczne, poprzez różne dolegliwości. Nieprawidłowe działania, myśli, negatywne emocje i uczucia, powodują dolegliwości i tylko sam człowiek jest za nie odpowiedzialny. Duża różnorodność dolegliwości, spowodowana jest przez różne przyczyny, jakie człowiek wywoła. Inne dolegliwości odczuwa kiedy, nie może komuś wybaczyć, inne kiedy jest ciągle pełni zazdrości, a jeszcze inne kiedy na przykład. źle się odżywia. Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, że to sam człowiek tworzy je sobie i sam jest za nie odpowiedzialny. Również i sam może się ich skutecznie pozbyć. Powinien to jednak chcieć zrobić sam. Nie jest to proste, ale do wykonania. Jeśli dolegliwości ma małe dziecko, oznacza to że rodzic powinien popracować nad sobą. Zaczerpnięte z bloga: http://przygoda-z-duchowoscia.blog.pl/

Gość gość
stres , złe emocje , nieszczesliwe milosci człowiek to całość

Gość gość
dieta dieta i jeszcze raz dieta zdrowo odżywiać się bez fast foodów coca coli itd..

Gość gość
Ja sie boje, mam bole plecow i nadbrzusza po lewej. Tak boje sie isc do lekarza i zwlekam, boje sie ze to rak. Tyle teraz slysze o znajomych, mnostwo ludzi ma problem z trzustka

Dzień dobry mam na imię Daniel  mam prawdopodobnie pzt bole w plecach po lewej stronie spadek wagi 8 kg w 1,5 mc proszę o kontakt osoby pzt chciałbym porozmawiać o tej chorobie mój numer telefonu 515534439 lub imeil danielksb@o2.pl dziękuję 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować