Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Błędy kobiet w łóżku, czytać i do poprawy

Polecane posty

Gość gość
Pkt 5 chodzi mi raczej ze to kobieta musi dostosowac sie do sposobu myslenia facetow w przeciwnym razie skazana jest na samotnosc. I chodzi mi o rozne aspekty zycia. Poczawszy od seksu poprzez obowiazki domowe itp.

Gość gośćkobietka
Nikt niczego nie musi:) o jakim sposobie myślenia piszesz? Co do reszty to wybacz ale z Twojej winy to niezrozumienie. Zauważ że w takim razie ten punkt 5 średnio się ma do tematu.

Gość gość
Oczywiście ze nikt niczego nie musi. Nie wszyscy muszą żyć w związkach. A pkt 5 ma się tak do sexu ze kobieta jeśli chce poznać kogoś normalnego musi się szybko decydować na sex. Nieprawda jest ze Ci normalnie to poczekają czy najpierw chcą Cię poznać. Nawet idealny facet to facet i zdobędzie go ta która pierwsza "da".

Gość gośćkobietka
Ale głupoty piszesz:) zdobędzie go ta która pierwsza da? (chyba że tutaj piszesz o sobie albo jakiejś części mężczyzn, bo to na pewno nie jest reguła) mimo wszystko wcześniej stwierdziłeś że chodzi głównie o seks a jak będzie fajnie to może się zakocha, czyli danie d**y nie gwarantuje zdobycia kogoś:)

Gość gość
ale po co w ogóle rozmawiacie z prymitywnym trollem :) przecież on ma płacone od wpisu. im bardziej prowokacyjny, tym lepiej.

Gość gość
Ale nie "danie" całkowicie pozbawia Cię szans. Tak jak w lotto. Kupienie zakładu nie gwarantuje wygranej ale nie kupienie pozbawia Cię szans na 100%. Tak jak piszesz jesteś na innym etapie. Później stwierdzisz że ogromna część facetów jest taka jak ja.

Gość gośćgościowi 35
ja jestem facetem i wstyd mi za to co napisałeś, jak zostaniesz sam jak palec to ci sie zaraz odmieni a co do wkładania w otwory to sobie wsadz, wielu pedałków lubi w tyłku sobie grzebac i te okropne i nieudolne seksualnie kobiety ci przeciez nie potrzebne do tego.

Gość gość
9:58 dokładnie i wtedy będzie miała 30 plus i będzie robiła tak jak piszesz. Będzie się musiała bardziej starać.

Gość gośćkobietka
Nigdzie nie napisałam że nie znam czy że nie ma mężczyzn myślących tak jak Ty, a jedynie że to nie jest reguła. Każdy może wymagać czego tam sobie chce. A do gościa z 10:00 to ja już raczej nie będę na takim etapie:) nie wiem jak bym robiła czy nie robiła. Mam rozumieć że kobiety po 30 tce jeśli chcą liczyć na związek to muszą dawać z siebie wszystko a nie oczekiwać niczego?

Gość gość
Na pewno co do jednej rzeczy się zgodzę z autorem. Nawet dla najlepszego faceta sex jest ważny. Każdy postrzega kobietę na poczatku jako obiekt seksualny, i prawda jest taka ze jeśli nie podobasz się facetowi to nic z tego nie będzie. A ze fajnych facetów jest mało więc czymś trzeba go przyciągnąć i zatrzymać w pierwszej fazie znajomości ;) pozniej to już albo się zakocham albo nie.

Gość gość
10:07 w pierwszej fazie znajomości tak.

Gość gośćkobietka
Nie wyobrażam sobie takiej pierwszej nawet fazy gdzie facet w ogóle się nie stara:) seks jest ważny nie tylko dla mężczyzn. Już tak mocno przesiąkliście stereotypem kobiet że w ogóle nie bierzecie innej opcji pod uwagę.

Gość gośćkobietka
I jeszcze dodam:) ta magiczna granica wieku to też jakaś abstrakcja Panowie;) podobno po trzydziestce kobietom wzrasta libido więc wątpię aby taka zadowoliła się kochankiem który tylko bierze a nic od siebie nie daje:P

Gość gość
gość dziś Raczej tych poważniejszych. Kobieta po 30 za słowo "kocham" "stały zwiazek" itp zrobi wszystko. Dlatego wielu mężczyzn to wykorzystuje. Mówią piękne słowa a później kobiety cierpią. No ale one zawsze wiedzą lepiwj. Taki który powiedziałby prawdę " głównie chodzi o sex ale jak będzie fajnie to może się zakocham" zostalby uznany za chama. x Przeciętna kobieta w wieku 30 lat jest w związku małżeńskim, albo w stałym związku, który wkrótce znajdzie finał w małżeństwie. To samo dotyczy mężczyzn 32 letnich, autorze... Te 30 letnie kobiety, o których piszesz, to jest liczebnie margines...i ty też jesteś w niechlubnej mniejszości. I pisze to wykształcona kobieta lat 34 z miasta stołecznego. Na palcach jednej ręki mogę wymienić singli 30+... Dlatego ten twój 5 pkt trudno uznać za ogólną wytyczną, bo jest, że tak powiem, dla większości ludzi zupełnie nierelewantny. Te tabuny zdesperowanych 30 latek to tylko iluzja wywołana wpisami na kafeterii typu "30 lat i wciąż sama", albo ograniczaniem swojego życia socjalnego do wizyt na portalu dla singli (gdzie pewnie poza kafeterią spędzasz czas). I wydaje mi się, że ty nie masz pojęcia o związku i miłości, skoro twoją maksymą jest "jak będzie fajnie to się zakocham".

Gość gośćkobietka
Nokaut:) to już po dyskusji. Chyba że wrócimy do tematu i o błędach w łóżku jednak podyskutujemy?

Gość gość
gość dziś Ale nie "danie" całkowicie pozbawia Cię szans. Tak jak w lotto. Kupienie zakładu nie gwarantuje wygranej ale nie kupienie pozbawia Cię szans na 100%. Tak jak piszesz jesteś na innym etapie. Później stwierdzisz że ogromna część facetów jest taka jak ja. x śmieszny jesteś bo chyba zakładasz, że seks jest dla kobiet kartą przetargową i że "oddają się " mężczyznom nie tyle dla własnej przyjemności, ale po to, aby zwiększyć swoje szanse na zdobycie/utrzymanie faceta. po pierwsze, kobiety tez mają potrzeby seksualne. po drugie, normalny facet nie będzie "wybierał" miedzy kobietami tylko w oparciu o ten aspekt. zresztą już samo "wybierał" brzmi niepokojąco, bo wchodzenie w związek to nie wizyta w supermarkecie i porównywanie cen sera żółtego. podtrzymuję - chyba nigdy nie byłeś w normalnej, zdrowej relacji z kobietą.

Gość gość
gośćkobietka dziś Nokautusmiech.gif to już po dyskusji. Chyba że wrócimy do tematu i o błędach w łóżku jednak podyskutujemy? x ja myślę, że ten wątek został założony kompulsywnie pod wpływem pokrewnego tematu "błędy mężczyzn". błędy kobiet są napisane trochę bezrefleksyjnie i autor próbuje teraz wyjść z twarzą, żeby tego bronić. nawiasem mówiąc, tylko w pkt 3 możemy mówić o błędzie. pozostałe punkty to po prostu wolne przemyślenia autora ugruntowane przez jego sytuację życiową.

Gość gość
Jesli musze dać "na rozkaz"bo on tak chce,nie poczeka aż będę na to gotowa to nic mi po takim facecie. Wiadomo,ze dorośli ludzie to nie 15latki ale np.seks na 1,2,3 randce to przesada,chyba,ze kobieta jest puszczalska.Te porządniejsze raczej ma to nie pójdą.:P. Mam swoje zasady,nie zaczyna się znajomości od "dopy strony"bo raczej na przyszłość nic z tego nie będzie i facet któremu zalezy tylko na tym żeby "wsadzić"tez o tym wie.Jesli facetów zalezy to poczeka,jesli nie to niech idzie do takiej co po godzinie znajomości nogi rozłoży. Ta ktora "pierwsza da"usidli faceta:D:D:D,ile ty masz lat?kompletna bzdura.:D .Usidli go ale na miesiąc a potem poszuka innej łatwej :D.

Gość gość e
Nie kumam o co chodzi w 4 punkcie :O

Gość krusowa
Zaś jakiś '' Kafebóg'' dostał weny twórczej i postanowił rozśmieszyć większość tutejszych kobiet :D

Gość gość
Psychopaci są naprawdę nudni. Ileż można wałkować te głupawe teksty. Więcej inwencji autorze.

Gość gość
Pkt5 napisał facet który nie myśli o stałym związku tylko w głowie mu "zabawa kobietami". Uciekajcie od takich bo prędzej czy później będziecie płakać przez takiego i będziecie żałować,ze się daliście tak wkręcić. A na końcu jeszcze powie,ze qrfa jesteś bo zaraz nogi rozłożyłaś -szanujcie sie -facet to ŚWINIA!

Gość gość
Jesli tylko ona ma sie starać a ty nie to jaki sens ma taki związek? Dla ciebie seks a dla niej? X Kobiety wychodźcie wczesniej za mąż bo potem spotkacie takich koota/sów. X Widzicie,ze to prawda,ze po 30 zostają rozwodnicy,popiep/szeni starzy kawalerowie lub świry,dziwaki,buraki albo niedorajdy życiowe. X Macie to czarno na białym.Wyciągnijcie wnioski co was czeka.

Gość gość
Po pierwsze też jestem zaręczyno, po drugie też jestem z Warszawy, i też skończyłem studia. Mam nawet podyplomowe. I teraz tak. Wyjdź dzisiaj do takiego znanego warszawskiego klubu Dekada. Klub dla ludzi 30 plus. Tam każdy, nie tyle że poderwie, ale zostanie poderwany przez tabun samotnych kobiet. Moje spostrzenia nie biorą się z obserwacji na kafeterii, bo bywa tu rzadko, ale z realu.

Gość gość
Powtarzam jeszcze raz. Na żywo, może nie wszystkim, ale wielu z was bym się podobał. Z resztą doświadczam tego co pewien czas. Odpowiednie slowa, przedstawienie siebie, planów na zycie, dotychczasowych osiągnięć, czy chociażby tak banalnie rzeczy jak wspomnienie gdzies miedzy wierszami o wlasnym duzhm mieszkaniu w dobrej dzielnicy Warszawy powoduje WOW. Ale w zamian oczekuje pewnego zachowania od kobiety i zazwyczaj je dostaje.

Gość gość
dostajesz to mandaty za zle parkowanie rzechem :D fantasto, skoncz te brednie, czlowieku sukcesu spedzajacy sloneczna sobote na babskim forum :D

Gość gość
To dlaczego wciąż jesteś sam?

Gość gość
Bo nie dorósł jeszcze do poważnego związku :D

Gość gość
Nigdzie nie napisalem ze jestem sam. Jestem zareczony. Czyżbyś oceniała mężczyznę po tym czym jeździ? W Warszawie nie ma aż takiego słońca. Poza tym pisze z telefonu więc mogę robić wszystko.

Gość gość
A ja ciekawa jestem co mieści sie w pojęciu "masz sie starać" ?