Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dwa oblicza

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o takim facecie? Wirtualnie pewny siebie, rozmawia nieskrępowanie na każdy temat, w tym o seksie. A w realu wycofany, nieśmiały, mówiący cichutkim głosikiem i w ogóle nie przypominający tego lowelasa z maili i smsów. Zupełnie inna osoba. Czy on się rozkręci? Czy to tylko wirtualna kreacja? W necie mnie pociągał, na żywo zniesmaczył i zniechęcił. Czy dać mu szansę?

Gość gość
Pewnie pisze za niego ktoś inny podaj@ tez z toba chetnie popisze

Gość gość
Popisz ze mną ;) chetna_na_flirt@o2.pl

Gość gość
Daj mu szanse.

Gość pewna siebie i szalona
ja bym sie za takiego wzięła to by sie rozkręcił raz dwa:P

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy dac mu szansę czy nie, jak chcesz wiedziec co on naprawdę mysli, czego chce, napisz do mojej wrózki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Wirtualnie to każdy jest mocny, bo tu pokazujemy się takimi jakimi chcielibyśmy być, a real to real... wychodzą wszystkie kompleksy i wady. Ale jest szansa że się rozkręci, skoro jest nieśmiały to potrzebuje czasu na zaufanie i przyzwyczajenie się do nowej osoby, a kiedy się przyzwyczai to dopiero wtedy pokaże swoje prawdziwe oblicze.

Gość gość
W necie mnie pociągał, na żywo zniesmaczył i zniechęcił. Czy dać mu szansę? xxx aż tak jesteś zdesperowana żeby "mieć chłopa"?

Gość gość
Pewnie kto inny pisze z tobą przez internet, a kto inny przychodzi na spotkanie. Ja bym odpuściła.

Gość gość
Pewnie kto inny pisze z tobą przez internet, a kto inny przychodzi na spotkanie. Ja bym odpuściła.

Gość gość
"zniesmaczył i zniechęcił" - sama sobie odpowiedziałaś ! kiedy mnie ktoś zniesmacza już nie musi mnie zniechęcać ! zawsze wtedy mówię NIE!!!