Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie myślą, że coś im się należy !!! Tak za nic !!! Dlaczego niby ???

Polecane posty

Gość gość

Gdy podrywam dziewczynę to ona zawsze chce dowiedziec się jak najwięcej o mnie żeby zdecydowac czy jestem coś wart czy nie. Kumple szukają roboty i jeśli ktoś nie zaproponuje im 3000 to nie będą robic. Żaden nawet nie pomyśli, że trzeba byc ogarniętym i coś umiec. Później taki tępak szuka ładnej dziewczyny bo przecież jego koledzy też mają a sam nie pomyśli że jest wart mniej niż zero. Czy tam dziewczyna szuka faceta z mieszkaniem i myśli, że głupimi uśmieszkami takiego sobie znajdzie zamiast pokazac cechy dobrej żony i matki. Dlaczego tak jest, że ludzie zawsze chcą więcej niż sami z siebie mogą dac. Naprawdę tego nie rozumiem. Sam mam prawie 30 lat i ciągle pracuję nad sobą aby byc jak najlepszym człowiekiem czy partnerem. Specjalnie w tym celu nie mam dziewczyny aby móc skupic się na sobie. Tak już od kilku lat. Robię kursy, dorabiam po nadgodzinach. W wolnych chwilach czytam mądre książki czy rozwijam zainteresowania. NIe imprezuję, nawet na wakacje nie wyjeżdżam, nie ma piwka po pracy czy przewalania pieniędzy na głupoty. Żyję oszczędnie ale konto puchnie. Postawię mieszkanie, nie na kredyt a z oszczędności. Wtedy dopiero ślub, dzieci a jak będzie możliwośc to i ukoronowanie osiągniętego celu jakąś zabawą. Pokażę się dziewczynie od tej swojej prawdziwej strony. Wszystkie wady i zalety i niech zdecyduje czy jej pasuję czy nie. A nie jakieś ukrywanie, podchody, kombinowanie itd. Kumpel poślubił jakąś blondynę z długami i z cukrzycą o czym dowiedział się po ślubie. Mówię mu aby spierdalał. Powiedział że przemyśli. Spoko facet, ogarnięty a taki głupi.

Gość gość
jak masz na ime

Gość gość
nic nie komentujecie ? a ty się napisałem