Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemnefantazje

Gwałt męska fantazja

Polecane posty

Gość ciemnefantazje

Jestem facetem, mam 25 lat. W sumie całkiem niedawno zacząłem współżyć z kobietami. Moje doświadczenia są niewielkie, ale zyskiwałem pochwały ze strony kobiet. Jestem czułym, oddanym kochankiem. Lubię długie gry wstępne i powolne penetracje. Jest we mnie jeszcze druga strona. Potrafię być agresywny i często miewam fantazje o pozorowanym gwałcie. Tak, tak, uprzedzam falę ataków i krytyki. To tylko moje fantazje, bo gardzę gwałcicielami i są oni dla mnie wstrętni. Mówię tylko o kontrolowanym gwałcie, gdzie obie strony się na to zgadzają - taki zaplanowany scenariusz. Chwytam kobietę, zrywam z niej ubrania i pół ubraną penetruję aż dojdę. Jak Wy kobiety się na to zapatrujecie? Moje seksualne doświadczenia ograniczają się do jednorazowych zbliżeń, a wiem, że taką zabawę można jedynie zrealizować w związku gdzie się sobie ufa, zna się i czuje się bezpiecznie. Chyba jeszcze poczekam, mam nadzieję, że kiedyś mi się uda zrealizować. Fantazje i perwersje ludzka rzecz, ważna wyrozumiałość i wzajemny dialog. Co sądzicie o tej fantazji? Macie podobnie, czy może Wasi partnerzy o takie coś prosili? Jak wyglądało?

Gość gość
prawdziwy gwałt jest niekontrolowany.

Gość gość
Może chodzi ci bardziej o szybki numerek?

Gość gość
Szybki numerek? Hmm zależy jak to nazywasz. Ja mam na myśli, taki seks "z zaskoczenia", agresywny i egoistyczny nastawiony na moją przyjemność, żeby brać. :>

Gość gość
Uzgodnij z partnerka slowo bezpieczenstwa i realizujcie fantazje:)

Gość White Rabbit
Wielu fantazjuje ;) Nie tak wielu realizuje własne fantazje. Są też takie fantazje, które powinny zostać w sferze marzeń ;)

Gość gość
Tak, ale wierzę, że są partnerki tak otwarte i wyrozumiałe, że się na to godzą. Chcą dla faceta jak najlepiej. Zazdroszczę takim facetom i chcę mieć też taką kobietę. Dlaczego są fantazje, które powinny pozostać w sferze marzeń? Takie coś blokuje seksualność właśnie... Ja mam na myśli taki pierwotny, "jaskiniowy" seks. W obecnych czasach widzę duży odsetek mężczyzn, którzy szukają dominy, chcą być sponiewierani, ale nie widzę takich, którzy chcą dominować? Czy ja jestem jedyny?

Gość gość
Jedyny? Z choinki sie urwales? Niektore fantazje powinny pozostac niezrealizowane, bo moga miec negatywny wplyw na zwiazek. Czasem trzeba wybrac, co jest wazniejsze. Osoba, z ktora jestesmy, czy nasze wyobrazenie o pewnych sprawach.

Gość White Rabbit
.36 dobra odpowiedź

Gość White Rabbit
Czasy z odsetkiem nie mają nic wspólnego. A żeby było jeszcze zabawniej, owi mężczyźni też realizują własne fantazje. Co niestety, ma nie wiele wspólnego z Klimatem :)

Gość gość
gość dziś Tak, ale wierzę, że są partnerki tak otwarte i wyrozumiałe, że się na to godzą. Chcą dla faceta jak najlepiej. Zazdroszczę takim facetom i chcę mieć też taką kobietę. Dlaczego są fantazje, które powinny pozostać w sferze marzeń? Takie coś blokuje seksualność właśnie... x Kobieta nie ma się godzić na coś takiego dla faceta... najlepiej gdybyś znalazł kobietę, która też lubi ostry seks, wtedy będzie Was to kręcić oboje. Jeżeli ona tylko się poświęci dla Ciebie, to będzie to miało negatywny wpływ na wasze relacje, nie tylko seksualne. Poza tym uważam, że takie urozmaicenia jak gwałty (nawet kontrolowane) czy trójkąty itp lepiej robić z osobą obcą, niż w związku. W takiej relacji powiedzmy przypadkowej, seks jest oparty na czystym pożądaniu, bez miłości, zatem nie ma zazdrości o partnera, uczucia poniżenia itp., bo wiemy, że ta osoba jest nam obca uczuciowo i możemy się skupić na doznaniach zmysłowych.

Gość White Rabbit
:52 bzdury piszesz

Gość Nowy w mieście
Gwałt, to gwałt i tyle. :O Nie ubierajmy tego w piękne słowa. Można sobie fantazjować o braniu kobiety od tyłu, bez pytania jej o zgodę, ale nie o gwałcie. I chociaż autorze, jesteś miły i czuły, to brak ci innych słów, niż gwałt, by napisać, że chciałbyś uprawiać seks w bardziej zwierzęcy sposób. A to nie ma nic wspólnego z gwałtem.

Gość White Rabbit
Nowy masz jeszcze swojego fifraka czy już zaschnięty odpadł?

Gość gość
poojbabe niby mezczyzni mysla o jednym a nie wyjda z domu zgwałcić wszystkich suk

No właśnie ja bym chciała być przez mojego dominowana, by to on dyktował warunki jak i zaczynał grę. Niestety to ja muszę być tą 'wredną suką' :/

White Rabbit dziś Pajęczyną nie zarasta, jeśli o to ci chodzi. Dumnie staje do konfrontacji z najbardziej zasuszonymi. I tak na środku pustyni rodzi się oaza. :D

Gość White Rabbit
Pajęczyna? Oaza ?Ryzykant :D Nowy nie ulegaj mirażom ;)

Gość gość
White Rabbit nie rozumiem Twoich komentarzy w ogóle. Jesteś za czy przeciw? Bo na razie jakieś pierdy sadzisz. Ludzie uprawiają różne rodzaju seksu w związku - anal, fisting, pissing. Czemu więc nie kontrolowany gwałt? Czy jest coś w tym dziwnego? A czemu nie ma nic dziwnego w uległach panach, którzy szukają dominy, która ich wytresuje? Takich nie brakuje. A jeśli facet chce już 'tresować' kobietę to seksizm, gwałt, smród i brud. Żenada... Myślałem, że to forum jest bardziej otwarte na takie fantazje... A jednak konserwatyzm zachowany.

Gość White Rabbit
Nowy to jednak nie miraż :D :D :D Wybacz ;)

Gość gość
same c***y