Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poznałbym porządną

Są kobiety, które nie splamiły się choć raz seksem bez związku?

Polecane posty

Gość gość
gośćmikaaaaa dziś Aaa no tak, bo tobie się wydaje, że kobieta w takim układzie nie jest zaspokajana? Ze niby robi to z przymusu, czy co? Poza tym myślisz, że w związku to już nagle magicznie w seksie nie chodzi o własny orgazm?

Gość Poznałbym porządną
Często jest tak, że dziewczyna fajna, a tu okazuje się że jej przeszłość zbyt kolorowa :O

Gość gośćmikaaaa
a idz ode mnie ,przecież mówię że zespute,zaspokajać się chcecie z przygodnym fiutem bo takie macie umysły

Gość gość
gośćmikaaaa dziś No ja wiem, że według Ciebie kobieta nie ma prawa oczekiwać przyjemności z seksu. :)

Gość gośćmikaaa
nie pleć bzdur,jak nie rozumiesz o co mi chodzi to już Twój problem,uznaję przyjemnośc tylko z kimś bliskim,nie z syfiarzem z klubu,ciężko pojąć?tak wiem ,ciężko ,wielka filozofia

Gość gośćmikaaaa
przedstawiłam swój pogląd Ty masz swój ,ja nie zmienie siebie ani Ty siebie,więc po co dalsza dyskusja ze mną,mnie nie obchodzi co robisz i z kim,do mojego świata nie masz dostępu a ja do Twojego ,i tak jest dobrze...zapewne jesteś babą czepliwą bo one zawsze podciągają zdanka pod siebie żeby coś udowadniać,jestem za autorem i już,żegnam

Gość Poznałbym porządną
A niech sobie kobieta oczekuje tej przyjemności, tylko niech potem się liczy z tym, że może stracić okazję na związek z fajnym facetem, który takich przejść nie akceptuje wśród wyskoków dziewczyny z przeszłości.

Gość gość
Poznałbym porządną wczoraj W życiu są ważniejsze rzeczy, niż związek. Poza tym i tak już ściemniam facetom, że nie jestem dziewicą, bo nie mam zamiaru być czymś bardziej wartościowym według faceta, tylko ze względu na kawałek mięsa między nogami. A wszystko, przez zboczeńców latających po tym forum, którzy fapią do wątków o dziewicach. Mężczyźni nienawidzą kobiet, taka jest prawda.

Gość Poznałbym porządną
Ja kobiety bardzo szanuję, a dziewictwa nie wymagam.

Gość najgorzej ze taka potem
bedzie zona i swoja przeszlosc bedzie ukrywac

Gość gość
najgorzej ze taka potem dziś Jaka?

taka, ktora uprawiala seks bez zwiazku

Gość gość
a ja jestem stara dziewica i sie zadnemu nie przyznam, zeby nie miec wstydu. ostatni mnie zostawil, bo nie dalam mu w dopuszczalnym czasie i teraz mysle, ze kazdy tak by zrobil. wiec w sumie w ogole juz nie szukam mezczyzny.

co to znaczy stara dziewica?