kakuda 0 Napisano Kwiecień 24, 2016 Poszukuje pomysłu na odkurzacz, nie musi być to nic mocnego bo do odkurzania głownie małe dywany. Najlepiej bezworkowy może coś takiego? http://www.sferis.pl/p/246672-odkurzacz-bosch-bbhmove5-akumulatorowy-100w-czekoladowy-metalic.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kucola 0 Napisano Sierpień 19, 2016 ja też w sferisie kupowałam Samsunga bezworkowego, co prawda chyba 2 lata temu dałąm za niego coś koło 200 zł ale jestem bardzo zadowolona. Pojemnik co jakiś czas myję filtr przepiorę i wiem że jest czysto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek88 0 Napisano Sierpień 21, 2016 bardzo spoko opcja, ale widzę, że na stronie sferisu już niedostępny jest ten odkurzacz:( a szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pokan Napisano Sierpień 23, 2016 skoro w sferisie już go nie ma to może poszukaj na oficjalnej stronie boscha albo gdzieś na allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monte22 0 Napisano Sierpień 25, 2016 ja to najbardziej chciałabym odkurzacz, który odkurzałby za mnie xd ale w sferisie nie ma, albo jestem już naprawdę tak ślepa, że nie widzę:(:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolciu 0 Napisano Sierpień 26, 2016 te bezworkowe odkurzacze są najlepsze! widziałam, że w sferisie jest ich bardzo duży wybór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach