Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SEROXAT czas działania

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie leku pomagającego rzekomo na przedwczesny wytrysk. Chodzi mi konkretnie o SEROXAT. Od poniedziałku mam zacząć jego stosowanie, po jednej tabletce dziennie. Moje pytanie to: czy efekty są widoczne już po pierwszym użyciu? Chodzi mi o efekty dotyczące właśnie przedwczesnego wytrysku. Czy muszę go dłużej używać?? Bardzo proszę o rzetelne odpowiedzi... Dzięki z góry.

Gość gość
Seroxat lekarz przepisał mi w związku z depresją, a Tobie na przedwczesny wytrysk?

Gość gość
tak. czytałem, że jest to lek na depresję ale też że lekarze przepisują go na przedwczesny wytrysk. Podobno pomaga, dlatego pytam po jakim czasie.

Gość gość
Ja jestem kobitą, więc nie wiem jak jest w przypadku przedwczesnego wytrysku, ale ja przez pierwsze 2 tyg musiałam przyzwyczaić się do leku, a przez ten czas zaobserwowałam u siebie chwilami podwójne widzenie, zawroty głowy, a po tych dwóch tyg lek spełniał już swoje zadanie i brałam go 3,5 roku.

Gość gość
dzięki za opinię, a jak z odstawieniem? Podobno nie wygląda za ciekawie. Możesz napisać coś więcej? Będę wdzięczny

Gość gość
Z odstawieniem był rzeczywiście problem. Płakałam bez powodu dosłownie i w najmniej stosownym czasie. Potem za radą lekarza znów zaczęłam go brać najpierw po pół tabl przez 2 tyg, a potem całą i to trwało około roku. Potem, gdy już uznałam, że poradzę sobie bez leków, znów spróbowałam go odstawić i brałam jedną tabl. np na 2 dni, potem jedną na 3 dni i tak coraz rzadziej, aż przestałam je brać i nie biorę już 4 lata.