Gość gość Napisano Kwiecień 24, 2016 Słuchajcie, mam pewien problem z moją dziewczyną, jesteśmy razem od 3 miesięcy, do tego momentu raczej nie było większych problemów. Od tygodnia nie mamy prawie w ogóle kontaktu, wcześniej jednak wymienialiśmy się jakimiś krótkimi wiadomościami na fejsie, smsem, czy też któreś z Nas dzwoniło, teraz jest cisza, więc pomyślałem, że wypada to sprostować, w czwartek zaprosiłem Ją na miasto, rozmawialiśmy, pytałem czy coś się stało, bo ostatnio gdy z Nią rozmawiałem przez telefon dziwnie się zachowywała i czy wszystko u Niej w porządku, odpowiedziała, że tak, stwierdziła, że wszystko ok, a to, że ostatnio mniej czasu ze sobą spędzamy to kwestia Jej praktyk które zajmują większość dnia. Ponadto poprosiłem aby sama wychodziła z inicjatywą, czyli sama proponowała jakieś spotkania, stwierdziła, że ok, ale dodała, że i tak teraz to mało możliwe, gdyż siedzi na praktykach od 14-20. Moje pytanie teraz co z tym robić, Ona milczy od czasu spotkania do dziś, a przecież mamy weekend... Czy powinienem teraz czekać na Jej ruch? Aż sama się odezwie? Czy może działać w jakiś inny sposób? Martwi mnie to. Sytuacja może wygląda normalnie, jednakże nie jestem przyzwyczajony do takiego zachowania, gdyż zazwyczaj tego kontaktu było więcej między Nami, a teraz taki zastój, który sprawia, że wydaje mi się, że coś jest nie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach