Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mnie denerwuje w kobietach ? brak dziewictwa do ślubu

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Jaasne, ile jest przypadków uciekającego pana młodego? Idąc tą logiką, najlepiej wcale nie uprawiać seksu, bo i po ślubie może zostawić. Tak, tak będzie najbezpieczniej. Zero seksu przed i po ślubie.

Gość gość
gość dziś zobacz sobie badania naukowe co mówią :) pozdrawiam

Gość gość
gość dziś Ja chcę badań NAUKOWYCH, a nie prowadzonych przez stronniczych badaczy, związanych z kościołem. Poza tym to wynika z tego, że jak jesteś wierzący, to nawet, jakbyś był ofiarą przemocy, to nie odejdziesz, bo przyrzekałeś, że do śmierci itd.

Gość gość
gość dziś to są badacze i nie są związani z kościołem!!!!!!

Gość gość
i tu nie chodzi o katolików

Gość gość
gość dziś W większości przypadków ludzie wierzący trzymają do ślubu, zatem te statystyki będą przekłamane, bo będą je podnosić właśnie katolicy.

Gość gość
http://www.polskieradio.pl/23/266/Artykul/288942,Seks-przed-slubem-Naukowcy-przestrzegaja Niezależnie od religijności, czekanie pomaga wytworzyć w związku lepsze procedury komunikacji. Te zaś pomagają poprawić stabilność oraz zadowolenie ze związku na długą metę - mówi Busby.

Gość gość
gość dziś nie są przekłamane bo jest to uwzględnione pozdrawiam

Gość gość
gość dziś I co zatkało kakao nawet po obserwacji to widze panny dalej są same bo uprawiały seks każdy w związku w którym są. A panna która czekała z seksem do ślubu a nie była religijna jest szczesliwa tak samo jak ponad 90% takich związków

Gość gość
gość dziś Małżeństwo to też związek więc seks po ślubie nie jest usprawiedliwieniem zboczeńcu!

Gość gość
Ten ktory zaklade te tematy nie jest zbcozencem. Jest zakompleksionym prawikiem. Nie wiem czego szuka na tym forum. Moze tylko zarabia zakladajac takie tematy.