Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zdarzyło Wam się puścić bąka w trakcie seksu?..:)

Polecane posty

Gość gość

Prawie zawsze w trakcie seksu mam ochotę puscić bąka, najbardziej w trakcie minety..Bardzo sie powstrzymuje,ale boję sie,że kiedyś nie utrzymam tego. Czy mieliście kiedyś taką sytuację i jak z niej wybrnęliście?

Gość gość
odstaw grochowkę i po problemie :)

Gość dipinto di blu
nie, ale raz musiałam się powstrzymać i przez to straciłam szansę na orgazm pochwowy, pozycja na jeźdźca. już nie wiem, może trzeba było puścić i olać spinę, bo partner długoletni. a tak to straciłam taką okazję :O

Gość gość
Ja w czasie seksu analnego niechcący się zesrałam. Całe prześcieradło się ubrudziło .

Gość gość
W jakim związku jesteś. Ja nie krępuję się męża w żadnej sytuacji.

Gość gość
czasem po intensywnym seksie pochwa też "pierdzi" :) to zawsze wywołuje u mnie i u mojego faceta atak śmiechu. to kwestia otwartości, a Ty chyba w łożku grasz jakąś rolę?to słabe jest.

Gość gość
Zgadzam się. A pierdzenie pip, ki też znam.

Gość gość
szczerość,szczerością, ja jestem mężatką od 10 lat i nigdy nie pierdnęłam przy mężu,to jest po prostu obrzydliwe!

Gość gość
A mineta, pieszczenie pupy, oral? Daj spokój. Jak kocha to nic, nic nie przeraża i nie krępuje.

Gość a po co robic minete
pupy? do tej ktora sie zesrala: nie sapadlas sie pod ziemie?

Gość gość
to "pierdzenie" pochwy jest zabawne. tak mi się dzialo też na wf przy robieniu świecy. dobrze, że tylko ja to czułam, bo tego nie słychać :P

Gość gość
Przestaň. Teraz pojechane.

Gość gość
ja zawsze wstrzymuje,bez problemu mi się to udaje,a potem idę do łazienki i dźwięki są jakby nadchodziła burza z daleka :) )z kilka dobrych pierdów idzie. a tak na poważnie to w trakcie seksu pod wpływem ruchów frykcyjnych kumulują się w jelitach gazy, któe kiedyś musza wyjśc na zewnątrz :)

Gość gość
Jak się niechcący zesrałam to poszliśmy razem pod prysznic i tam było bosko. Tylko w pokoju trochę śmierdziało.

Gość gość
Jak się niechcący zesrałam to poszliśmy razem pod prysznic i tam było bosko. Tylko w pokoju trochę śmierdziało.

Gość gość
wiecie co, dlatego tez sie zawsze zastanawialam czemu ameryk. filmy wpoiły ludziom taki obraz, że zawsze romantyczna kolacja a potem seks. tak nie powinno być z powodu bąków. albo seks w odstępie 3/4 godz od ost. posiłku albo jedzenie po seksie. jak w spokoju trawić kiedy trzeba się wzajemnie ujeżdżać, tylko brzuszek boli :O

Gość gość
my jemy kolację, potem pijemy powoli winko, dużo rozmawiamy (ok. godzinę, czasami więcej), a potem seks i nie zdarza i się mieć wiatrów w trakcie :) jak wskoczysz za szybko na faceta,to będzie słabo.

Gość gość
A ja powiem że mi schlebia jak na jeźdźca na kucaka moja pani puści bączka, bo to świadczy że czuje się świetnie w mojej obecności, nie kalkuluje niekrępuje się tylko bez reszty dobrze się bawi.

Gość gość
aha, pierdnie na ciebie to znaczy, że czuje się świetnie w twojej obecności? ja pierdolę, co za dewianty na tej kafeterii

Gość gość
heh, dobra myśl, jak chcecie zostawić jakiegoś faceta, albo dajecie komuś z musu ekonomicznego/podejrzewacie zdrade to przy minecie puśćcie mu soczystego pie.rda. ładnie mu się zapiszecie w pamięci :D

Gość gość
Wystarczy pomyśleć a potem pisać a nie pisać potem myśleć. Dziecinada.

Gość gość
brałem ostatnio od tyłu a ona walnęła sobie lecz nie krępujemy się nigdy , lubimy też piss i lizanie jej dupki

Gość gość
Jeśli mamy stosunek nad ranem, a mąż często tak lubi, przed skorzystaniem z łazienki, to zawsze przed orgazmem nie utrzymuję gazów z całej nocy. Nawet nie usiłuję.

Gość gość
ja kiedys spotykalam sie z prawikiem jak robilam mu loda to pierdnal strasznie mi obrzydzil oral fuuuuuuuuu

Gość gość
Widmo to dopiero popierduje z zadowolenia jak posuwają go w anusa !!!

Gość gość
o ile życie byłoby piekniejsze gdyby nie te pierdy!! :P

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji