Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

Żabokawiarnia, prosimy o niewnoszenie błota na butach

Polecane posty

Gość gość
ike 2011.08.20 pogrążając się w prawie jesiennej zadumie wzięło mnie na małą dygresyjkę tak sobie myślę iftar, że ty to chyba nie lubisz kobiet znacznie przewyższających cię intelektem czyli prawie wszystkich zresztą panów pewnie też nie dlatego wiele osób z kuchni wyprosiłaś lub zrobiłaś wszystko by poszli sobie sami pamiętam jak przerywałaś kiedyś moje rozmowy z retro bo podobno nie wpisywały się w klimat kuchni i dlatego teraz udajesz , że mnie (i innych) ignorujesz a za moimi plecami albo na pomarańczowo z emocji prawie robisz pod siebie i zaczynam mieć wrażenie, że pusta kuchnia bardzo c***asuje bo między rozmówcami ty bledniesz i giniesz a tak owszem twoje wpisy pogodowe są dość zauważalne no i tyle, że są

Gość gość
ike 2011.07.22 mhm wszystko jasne rozumiem iftar, że chore wojny ze "szczerusiem" cenisz sobie o wiele bardziej swoją drogą patrząc na twoje szumne prowokacje i zabieranie po nich d**y w troki przypomina mi się rzecz następująca : wiesz, że podobno człowiek , który puści śmierdzącego bąka w towarzystwie, -albo ucieka -albo udaje, że to nie on -albo wskazuje paluchem na kogoś stojącego obok? nie pogniewasz się jak ci powiem, że właśnie z taką osobą mi się kojarzysz? puszczającą bąki i spieprzającą co sił w nogach

Gość gość
Szmato gosc k pisz pod swoim nickiem.Taka jestes niedorozwinieta ze nawet nicka wpisac nie umiesz niedorozwoju:D:D Nie tylko cycki ci nie urosly ale i mozdzek masz malutki:(

Gość gość
gość na złość wczoraj Iftar pomyśl. kto archiwizuje i wkleja na kafci stare posty? Będziesz miała odpowiedż,kto za Tobą łazi i wywleka stare sprawy. Zgłoś

Gość gość
gosc k narobila gnoju i wyslala rondla zeby wzial na siebie:)

Gość gość
ike 2011.08.20 wiele osób z kuchni wyprosiłaś lub zrobiłaś wszystko by poszli sobie sami pamiętam jak przerywałaś kiedyś moje rozmowy z retro bo podobno nie wpisywały się w klimat kuchni i dlatego teraz udajesz , że mnie (i innych) ignorujesz a za moimi plecami albo na pomarańczowo z emocji prawie robisz pod siebie i zaczynam mieć wrażenie, że pusta kuchnia bardzo c***asuje bo między rozmówcami ty bledniesz i giniesz

Gość gość
I po co wklejasz ten spam?:(Kazdy juz wie,ze gosc k to szmata

Gość gość
po to, że mnie gowno obchodzi gosc k a to jest o ifce i nie spam tylko cala prawda

Gość gość
kciukiem pisze na topach o noxi:D :D

Gość gość
tu dziś pisali cream, duch kafe i ike:classic_cool:

Gość gość
Duch Kafe ;)

Gość gość
Oraz dama Iftar :classic_cool:

Gość gość
zacytuj co pisał duch kafe (twoim zdaniem)

Gość gość
Sa tacy ktorzy "opuscili" kafeterie pod swoim niczkiem bo sami gnoju innym narobili :D:D Zapytaj gosc k czemu tak czesto zmieniala nicki :D

Gość gość
Jesli waszym zdaniem to jest obrona kucharza to gratuluję intelektu. Wcale taki święty nie byl jak sie tu probuje wcisnac. X ike 2013.08.20 Podgląda,podgląda i komentuje jako IKE bo nie ma odwagi napisać ze swojego niku,ale,że kucharz to tchórz to juz dawno wszyscy wiedzieli. x to prawda! TO JA JESTEM KUCHARZEM!!! a że cierpię na najgorszą odmianę schizofrenii parę lat temu podstępnie niszczyłem własny top bo tak mi kazało echo w mojej kucharskiej głowiejezyk.gif x teraz skoro znacie już prawdę to zdradzę wam jeszcze, że rzuciłem ifkę bo jest stara i głupiajezyk.gif a ja wciąż mimo moich 150 lat czuję się jak młody sexi bóg x nawet łowiciel mi nie straszny! x tak mi dopomóż gar kaszy mocno przypalonejjezyk.gif

Gość gość
Maciek B dziś Ja znam "gosc k" spod jednego nickname i na tej podstawie bede ja ocenial. X Chyba z jednego ssania kootasa i przelewow dolcow od jej sponsora :D:D:D

Gość gość
ja też mam taką nadziję

Gość gość
Rondel robi gnój na nieswoich tematach bo do niego pies z kulawą nogą nie zagląda. Wyjątkowo fałszywy i nie do końca rozgarnięty typ:o

Gość rumniety w przelocie
co tu sie k***a dzieje? po pierwsze jesli ktos ma tak slaba d**e ze jakas tam kafe moze go zniszczyc niech tu nie pisze. po drugie ludzie! czy wy macie realne zycie? a teraz jak juz sie wylalem chcialbym serdecznie pozdrowic ifcie, zabke i sreberko jesli tu zaglada :) ahaaaa milego dnia ide pozyc troszke :)

@gosc: a to jest akurat prawda i ja bede ta osoba, ktora sie o to zatroszczyoczko.gif x Się lepiej o swoje dziecko z Patrycją zatroszcz cieciu :)

jeśli tak było, poproszę CYTAT z linkiem. x Cytatów nie dostaniesz Alu, bo takowe nie istnieją , info o if jest podparte cytatami niezrównoważonej ike która każdego kto się z nią nie zgadzał /nie pasował do jej towarzystwa gnoiła i wyśmiewała :D Stek bzdur i projekcja w każdym poście :D Ale ułomny maciuś wierzy w każde słowo i nawet twierdzi,że to słowa if,mimo,że w cytatach stoi ,że to ike pisała posta :D

Gość gość
Pavlo, nie posikaj sie czasem z tych emocji :D

🖐️ jak dla mnie Ifka mogła temu kucharzowi nawet dodać kremu do depilacji do odżywki do włosów, wielka mi tradżedy. kaman, to są dorośli ludzie. a facet powinien mieć twardą dupę albo zrezygnować z kobiet, jeśli po każdym związku musi płakać publicznie w podusię. X myślę że to co mogła ewentualnie zrobić kucharzowi to pikuś wobec tego, jak podle wywleczono w pomarańczy choćby kilka szczegółów mojego ex-związku o których NIE PISAŁAM na kafe, a rozmawiałam prywatnie. więc nie byłabym wcale taka pewna, że If upubliczniła cokolwiek. może ktoś po prostu zrobił to za nią. jak na razie nie widziałam ani jednego cytatu dowodowego w tej sprawie, tylko oszczerstwa wobec If.

Jakich emocji? Emocje to upośledzony umysłowo miał i to tak silne,że cały weekend poświęcił na poznanie "prawdy" :D

jak na razie nie widziałam ani jednego cytatu dowodowego w tej sprawie, tylko oszczerstwa wobec If. x I nie zobaczysz, bo takowych nie ma. To ofc też wina if,bo pokasowała swoje posty :D

Gość gość
Facet owszem powinien miec twarda dupę, ale kobieta powinna byc dama ;) niestety o damach to Iftar nawet w książkach nie czytała.

Gość gość
przyszla druga zmiana pieniaczy