Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SMAK POCHWY

Polecane posty

Gość gość

cześć dziewczyny, pewnie już wiele z was zadawało to pytanie ale myślę, że moja sytuacja jest trochę inna, chodzi o smak mojej pochwy, zawsze kiedy kochałam się z chłopakiem problem pojawiał się jedynie przed okresem- byłam kwaśna, ostatnio kiedy skończył mi się okres nie mogłam się doczekać aż mnie tam poliże, ale powiedział, że jestem kwaśna i na tym się skończyło, myślałam, że to chwilowe ale po 2 dniach dalej to samo.. ostatnio ograniczam tłuszcze i słodycze, co zrobić, żeby odzyskać swój smak????

Gość gość
Ona zawsze jest lekko kwasna . Daj mi ja polizac

Gość gość
lekko kwaśna, owszem, ale chłopak czuje różnice i to mnie niepokoi

Gość gość
Cos tam wymyśla. Cipka nie zmienia smaku z dnia na dzien. Masz chec popisac o tym na priv?

Gość gość
czy ktoś pomoże?

Gość gość
Nikt tobie nie pomoże bo nie zmienisz smaku cipki ale juz pisałem ze on cos tam wymyśla. Podaj @ i sobie szczerze popiszemy

Gość gość
KAZDA cipka smakuje inaczej. Mi jednak zaden smak lub zapach moich 4 kobiet ktore mialem w zyciu nie przeszkadzal.

Gość gość
Dlaczego chcesz zeby lizal tobie pochwe a nie lechtaczke

Gość gość
Jaki ten twój chłopaczek musi być delikatniusi że mu lekko kwaśny smaczek nie pasi :P Pochwa ma odczyn kwaśny i tak ma być, niech przywyknie.

Gość gość
pochwy się nie je :O

Gość gość
Doskonale wiem ze pochwa ma odczyn kwasny, ale nigdy nie bylo to przesadne i nie przed tak dlugi okres czasu,czy dieta mogla wplynac na smak?

Gość gość
Tak sobie teraz przypomnialam ze ostatnio sie nie mylam za czesto moze to dlatego? moj mail do kontaktu dirtypusineverłoszing@gmail.com

Gość gość
Pij dużo samej czystej wody mineralnej, jedz owoce, warzywa, unikaj mięsa! Zarówno białego jak i czerwonego, przynajmniej wtedy kiedy będziesz mieć oral. Ważna jest też higiena! Pamiętaj, żadnych specyfików czy płynów intymnych to tak naprawdę szajs, który wyjaławia florę bakteryjną. Do mycia swojej ci-py używaj tylko mydła i wody.

Gość gość
Bardzo dziekuje, w koncu konkretne odpowiedzi, jednak co do plynow do higieny intymnej to nie bylabym pewna, mam wrazenie ze odkad stosuje płyn z paleczkami kwasu mlekowego, unikam infekcji pochwy.. no i kolejny problem, jestem raczej miesożerna..

Gość gość
Widocznie Twoja c***a się przyzwyczaiła do płynu, którego używasz. Lepiej w takim wypadku się tego trzymaj i stosuj jeśli działa. Mam taką zasadę, jeśli coś działa - nie zmieniaj, a rób więcej. :) Ja np. używam TYLKO(!) szarego mydła do mycia ci-py. Wiadomo, jak każda z nas, zastanawiam się czy ładnie tam pachnę i miewam kompleksy. Odkąd tak stosuję kilka razy przyłapałam mojego faceta na wąchaniu moich majteczek :D Przyznał, że świeży, naturalny zapach kobiety, bardzo mu się podoba. :)

Gość gość
Pochwa smakuje prawie jak p***a....ale bardziej r*******a.....tłuku....