Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapomniłam o imieninach faceta na którym mi zalezy

Polecane posty

Gość gość

flirtuje z kimś od dawna, facet miał wczoraj imieniny gadalismy , wygłupialismy się a ja mu nawet życzeń nie złożyłam... dopiero pozniej mi koleżanki powiedziały... głupio mi się zrobilo i napisałam mu wieczór bardzo miłego smsa( choć przeważnie to nie jestem aż tak miła , bo nieśmiała jestem i wstydze się spotkać z nim na gruncie , że tak powiem niezawodowym)i od soboty i nie odpisał:( obraził się? zawsze odpisywał..

Gość gość
ma cie gdzies

Gość gość
Nie przesadzaj.Kto w dzisiejszych czasach obchodzi imieniny? Ja nigdy nie obchodziłam i jakoś żyje. Nawet na urodziny nigdy nic od nikogo nie dostałam a mam 30 lat. Tylko skończony debil obraziłby sie o takie pierdoły

Gość gość
to dlaczego nie odpisał nic a nic??? zawsze mi odpisywał:( pewnie kogoś sobie znalazł

Gość gość
Może na karcie nic nie miał. Ja mam np teraz abonament zablokowany bo nie zapłaciłam rachunku. Poza tym przyjął twoje życzenia i co miał więcej odpisać? Ja nigdy nie odpisuje na jakieś bzdetne smsy z życzeniami

Gość gość
Nienawidze niesmialych bo takie nigdy nie wiedza czego chca!

Gość gość
on zawsze odpisywała! a teraz cisza:( napewno sobie kogoś znalazł... a szkoda gadac