Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anais1692

Najgorsza firma AGD

Polecane posty

Gość Anais1692

Kochani, chciałabym ostrezc Was przed Whirpoolem i zapytać, czy ktoś z Was miał już podobne doświadczenia? Pod koniec grudnia kupiliśmy nową lodówkę Whirpool za gotówkę. PO kilkunastu dniach przestała całkowicie działać, po kilku tygodniach uznali reklamację i mieli wymienić sprzet. Do tej pory - 4 miesiące!!! - nie dostarczyli nowej lodówki. Nie ma z nimi kontaktu, tylko na infolinię, gdzie nikt nic nie wie lub mailowo - wysyłają za każdym razem tę samą formułkę - że im przykro i dostarczą, jak tylko będą mieli sprzęt w magazynie. Aha, mówią jeszcze, że w gwarancji nie ma okreslonego terminu, w którym muszą to zrobić, więc czekaj tatka latka. Ręce opadają. Nie kupujcie Whirpoola! Ich gwarancje to mina i śmiech na sali!

Gość gość
Taaaak! Mam takie same doświdczenia, koszmar!!!!

ja kiedyś miałam pralkęwhirpoola i też ją reklamowałam tylko przez sferis bo tam kupowałam i bez problemu terminwo mi naprawili i pozniej już działała.

Gość hapek
to chyba faktycznie ma też znaczenie przez jaki sklep kupujesz, mi też się zdarzyło reklamować sprzęt przez sferis, zajęło im wszystko trochę ponad tydzień. Podejrzewam, że to kwestia podejścia do klienta, w tych mniejszych zależy im na każdym, tak żeby wrócił. Może spróbuj się ubiegać o zwrot kasy a nie wymianę? na pewno są jakieś prawne możliwości