Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brat mnie zgwałcił wwannie pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Otoz to bylo tak moj kuzyn kamil ostatnio jak sie zamierzalem kąpać to ugotowal mi karkowke i wrzucil do wanny a z tego ze ja bardzo lubie karkowke to wszedlem do tej wanny kiedy zaczalem ja jesc i moi rodzice wyszli z domu to moj 16 letni kuzyn rok starszy odemnie zaczal sie rozbierac po czym wszedl do wanny i zaczal mi masowac plecy to bylo calkiem przyjemne ale potem poczulem ze jego dragal zaczal twardniec to sie przestraszylem po czym przydusil mnie do wody i zaczalem sie topic jego penis spenetrowal moj odbyt nie moglem sie wyrwac bo on trenuje box tajski i byl bardzo silny po ok 7 minutach doszedl i spuscil mi sie do dupy Tonie zart nwm co robic pomocy jesscze powiedzial ze musimy to powtorzyc !PRZEPRASZAM ZA BRAK INTERPUNKCJI PISZE Z TELEFONU I PROSZE O POMOC.

Gość gość
Widmo miał taką przygodę w młodości i ma się dobrze. Jego też kuzyn wyroochał analnie i od tego do tej pory mu nie staje. Nie dramatyzuj nadmiernie , jeszcze nie raz ci w doopkę pytona włożą.

Gość Gwaltjeststraszny
Mnie tez zgwalcil ale dupom

Gość gość
A ja od pewnego czasu specjalnie jade do kuzyna jak tylko jest sam a jest otrzy lata starszy a pale to ma jak murzyn, Jak wejdzie wemnie to czuje sie bardzo wypelniona a jak juz mnie posuwa to wrzeszcze ile moge bo tak mi dobija az po jego jadra Juz pare kumpli mnie posuwalo ale po kazdym bylo mi malo, a po kuzynie to nic mi sie nie chce bo taka jestem zjechana

Gość gość
Erozzzja, zakochałem się w Tobie. Co powinienem zrobić, żebyś odwzajemniła mój afekt? ❤️:)

Gość gość
Mięsożerne towarzystwo. Uważajcie na cholesterol.