Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile par butow na sezon? jedna?dwie?pomocy

Polecane posty

Gość gość

Kupilam synkowi buty superfit,rozmiar 21..na wiosne i doslownie w ciagu 2 tyg z nich wyrosl. Nie mam duzo kasy,ubranka kupuje w pepco,textilu itp,ale na butah nie oszczedzam.Jestem zalamana,bo to 2 stowy. Kupilam mu bartki rozmiar 22,ale chodzi w nich codziennie, wiec wiadomo, brudza sie,sa i na wyjscia i na plac zabaw. https://www.sklep.bartek.com.pl/trzewiki-bartek-dla-chlopcow-szary-w-71859-9a-ii-p29573 Takie. Nie ukrywam,ze dla mnie sa drogie i zastanawiam,czy kupic mu 2 pare w takim rozmiarze,czy odpuscic,bo latem trzewiki sie nie sprawdza(myslalam na chlodniejsze dni,za zimne na sandalki).

Gość gość
ale po co wrzucasz tego linka?

Gość gość
w 2 tyg wyrósł z butów??? jakoś mi sie nie chce wierzyć, musiałaś kupić za małe.

Gość gość
Kupiłam mu je gdzies na poczatku marca jak weszla wiosenna kolekcja(czy nawet koniec lutego). Mial 21 ale duzo luzu. Dlugo byly chlodnawe dni,wiec nie moglam ich ubrac,mierzylam w domku. Po 2 tyg zrobilo sie cieplo,a on doslownie z nich wyrosl. Paluszek dosiega do konca wkladki. Jak w nich chodzil,to probowal je zdjac, siadal...widac bylo,ze cos nie gra. Nie bylo wyjscia,tylko kupic mu drugie,ale tak czytam,ze kupujecie dzieciom tyle par w sezonie i nie wiem,czy nie kupic mu kolejnej,dlatego prosze o rade.

Gość gość
To moje pierwsze dziecko,i teraz widze,ze glupota bylo to spieszenie sie z kupieniem bucikow "na potem".Wiecej tak nie zrobie.

Gość gość
Jak masz kase,to kup,ale moim zdaniem bez sensu. Na jakie "wyjscia" chodzi taki maluch? wystarczy je wyczyscic...ile a to dziecko?rok?1,5?

Gość gość
ja bym kupiła już lżejsze, takie letnie .... ale w razie chłodniejszych, deszczowych dni. Zaraz będzie 20-25 stopni to juz pogoda na jakieś trampki, tenisówki, z materiału, bo skóra bedzie grzała.

Gość gość
te z drugiego linka są fajniejsze, ale zaraz pewnie będziesz musiała kupić jakieś sandałki jeszcze.

Gość gość
a moze doradzilybyscie mi jakies konkretne?I jaki mu wziac rozmiar?22 czy 23?

Gość gość
Jak masz kase,to kup,ale moim zdaniem bez sensu. Na jakie "wyjscia" chodzi taki maluch? wystarczy je wyczyscic...ile a to dziecko?rok?1,5? x na plac zabaw też musi mieć buty. A co da czyszczenie jak buty sa za małe? trudno, myślę że sprzedasz te buty na allegro za pól ceny, to trochę ci się zwróci.

Gość gość
skoro teraz chodzi w 22, to kup 23. Ja zawsze kupuję rozmiar większe.

Gość gość
To ja od czyszczenia...pisalam,ze te bartki moze wyczyscic i bedzie na plac zabaw i wyjscia

Gość gość
jakie buty nie kupisz to 23 to minimum.

Gość gość
ja kupuje jedna

Gość gość
te z linka niemieckiego sa fajne, pasują na cieplejsze i chłodniejsze dni.

Gość gość
Powiem Ci,jak u mnie. Syn ma dwa lata.Na zimę miał jedna parę, porządne ,skórzane, wysokie.przechodził całą zimę i codziennie po 2godz spacery.Jak jechaliśmy gdzieś to przetarlam i były ok. teraz mu kupilam adidasy w deichmanie i mial na nogach raptem kilka razy i pozdzieral czubki,bo ma taki jezdsik na podwórku i hamuje stopami Pojechałam i kupilam wyższe trampki i kapcie na rzep,z tym że kapcie będzie miał jak się zrobi ciepło Trampki na wyjścia (zakupy,lekarz,w gosci) ale ma jeszcze jedne takie same więc mu na spacery ubieram. mój musi mieć kilka par ,bo mocno niszczy.

Gość gość
te z amazona super

Gość gość
te z amazona super

Cześć kobietki, Ja mogę Wam polecić te http://allegro.pl/baleriny-gumowe-meliski-roz owe-blekitne-czarne-i6184059585.html nie ma sensu kupować drogich melisek za 300 zł z przebitką 10000%, Chińczyk wyprodukuje za 3 zł, wy kupujecie za 200 - 300 zł ! Firma owieje to dobrą reklamą a Wam się wydaje że macie na sobie 'złoto' usmiech.gif Ja już wyluuzowałam z tymi markowymi ciuchami, wszystko i tak china china! Dlatego ja już kupuje w rozsądnych cenach, właśnie kupiłam sobie http://allegro.pl/baleriny-gumowe-meliski-roz owe-blekitne-czarne-i6184059585.html Takie jak MACADEMIAN GIRL nosi, zresztą wejdzcie w link i zobaczcie jak się na niej prezentują! usmiech.gif Pozdrówki

Gość gość
Kup mu na codzienne spacery zwykłe buciki trampkowe Befado takie zapinane na kostce. Super się sprawdzają, są wygodne i nie spadają. Moj synek ma rozmiar 23. Starszy syn też się na takich wychował. Cena 35- 40 zł

Gość Iggulala
Moim zdaniem trzy pary na sezon to max. Tak jak teraz jest lato, ciepło to jedne sandałki i jakies jedne zakryte i ewentualnie jakieś lżejsze jeszcze i spokojnie wystarczą. A żeby dziecko z butów w dwa tygodnie wyrosło to jakoś szybko za bardzo, ewidentnie za małe były kupione.

Gość Adriannaa
Jak dziecko może w dwa tygodnie wyrosnąć z bucików? Widocznie źle dobrany był wcześniejszy rozmiar. Ja swojemu małemu kupiłam takie sandałki https://www.rylko.com/pl/produkt/IE1560-5M_PB4,114316,50.html. A drugie buciki kupiłam mu takie zakryte na chłodniejsze dni. Mi się wydaje, że dwie pary wystarczą takiemu maluchowi

Gość syliwa_fikk
Sama lubię Ryłko i chętnie tam kupuje i dla siebie i dla dzieciaków, jakość przede wszystkim i wygoda noszenia.. to sie liczy

Gość gość
Ja kupuje zawsze 8-9mm wieksze. Zalecany zapas to 6-10mm. Nie mozliwe jest ze w 2 tygodnie noga urosła 8mm. Musiałaś kupic za małe z zapasem 3-4mm to i w 2mm że urosła uwierze.

Gość Millka786
Taki zapas jest ok, tym bardziej, że nóżki maluchów rosną szybko, ale trzeba tez jednak zwracać uwagę na jakość i materiałów i wykonania, a w Ryłko to zdecydowanie mamy zagwarantowane.

Kozaki MAgic Fig jak nazwa wskazuje są bardzo magiczne! Wykonane są z pięknej jasnej skóry i ciemnobrązowego obcasa. Całość pięknie się komponuje. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.