Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludziom się wydaje, że mogą wam brzuch ciązowy obmacywać. Tak myślą!

Polecane posty

Gość gość

też jak byłam w ciąży to ciotka i teściowa mnie łapały z nienacka nawet nie zdążyłam odskoczyć... głupie stare baby dlaczego oceniają czyjeś ciało w ciąży jako dobro narodowe które każdy może obmacac, moze jeszcze wójt?

Gość gość
Wielka mi tragedia, że Cię babcia Twojego dziecka złapała za brzuch

Gość Klara1988
Autorko co masz na myśli pisząc "złapała" ? Myślę, ze delikatne poglaskanie to sympatyczny gest, ale ciężko mi sobie wyobrazić jak ktoś "łapie" za brzuch ciążowy :-D

Gość gość
Mnie nikt nie lapie za brzuch. Jak ktoś z rodziny chce dotknąć to pyta wtedy ja sama biorę dłoń i kładę tam gdzie maly się rusza żeby mogli poczuć kopniaka. Dla mnie to miłe każdy wtedy się uśmiecha i cieszy że przybil piątkę z maluszkiem.

Gość gość
Za brzuch złapał mnie tylko mój nie 20 miesięczny chrześniak myślał że mu piłkę przyniosłam. Dzień wcześniej bawił się tak z mamą że ta chowała mu piłkę a on jej szukal i w pewnym momencie schowała ja pod bluzę wiec maly myślał że też się z nim tak bawię. Kupę śmiechu było jak odskoczył bo zobaczył że pilki nie ma. Potem mama wytłumaczyła mu że ciocia ma w brzuszku chłopczyka wiec podszedł i zaczął się przytulać to bylo urocze.

Gość gość
Jest różnica między pogłaskaniem a łapaniem. Do pierwszego nic nie mam jeśli robią to bliskie osoby. Łapanie wcale nie jest delikatne, zazwyczaj robione jest z zaskoczenia i do przejemnych nie należy. Mnie np.tesciowa zlapala za brzuch jak zdejmowalam buty i nie widziałam że idzie z rękoma, teraz jestem czujna jak do mnie podchodzi ;)