Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada na Chrzest swojego dziecka założyć

Polecane posty

Gość gość

Czy wypada na Chrzest swojego dziecka założyć różowy żakiet i koszulę w motyle (podobną do tej) https://www.google.pl/search?q=koszula+w+motyle+damska&rlz=1C1AVNC_enPL683PL683&biw=1280&bih=705&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjKt6XV0arMAhVF2ywKHf7jCKEQ_AUIBigB#imgrc=9YtmqA9civAXjM%3A ? Do tego czarna spódnica. Widziałam taki komplet, spodobał mi się (żakiet plus koszula),jest w moim stylu, ale czy to nie jest zbyt ekstrawaganckie? Jak sądzicie? Mąż będzie w czarnym garniturze, białej koszuli i być może muszce. Gdy oglądałam dla córeczki (3 lata) sukienki i wygadałam się, że to na Chrzest jej brata, to widziałam, że sprzedawczynie robiły do siebie miny, że zainteresowałam się żółtą sukienką (do tego chciałam czarne lakierki i biały sweterek bądź bolerko) i przekonywały mnie, że sukienka musi być biała. Obawiam się, że jeśli kupię takie ubrania jakie sobie upatrzyłam, niektórzy będą zdegustowani. Jak to jest Waszym zdaniem? Ośmieszyłabym się w tym różowym żakiecie i bluzce w motyle? A może różowy żakiet i biała bluzka? To nie jest wściekły róż, a krój żakietu jest elegancki.

Gość gość
wór pokutny

Gość gość
Wydaje mi sie ze będziesz śmiesznie wyglądać u boku męża. On elegancki garnitur, biała koszula, mucha a ty koszula w motyle i różowy żakiet. To moje zdanie .

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi. A czy taki różowy żakiet i biała, elegancka koszula byłoby Waszym zdaniem ok, czy też raczej śmiesznie?

Gość gość
motyle to na wycieczkę :)np rowerową a na chrzest możesz różowy żakiet czemu nie? ale jednokolorowa bluzka np. biała bo mąż będzie w garniturze elegancki styl i ty musisz utrzymać elegancję :) powodzenia !

Gość gość
Tez tak myśle- załóż jednokolorową koszule i bedzie super :)

tu edi, czy ty jesteś za przeproszeniem jakaś porąbana czy co??? ale wieśniara o my god jak pół dopy zza krzaka byś wyglądała, jeszcze tylko w dope pióro!!!

Gość gość
Dzięki za porady. Tak zrobię :) Założę ten żakiet, do tego elegancką, białą bluzkę i czarną spódnicę. Dzięki!

Gość gość
A co przeszkadza bluzka we wzorek? Ostatnio jak byłam na mszy i akurat był chrzest to dzieciaczek bardzo płakał wiec ta matka próbowała go uspokoić a wiadomo na rękach dziecko plus becik a miała taką krótka kiecke ze za każdym razem gdy to dziecko chciała polulac to brakowało może z 2 cm żeby jej majtki wyskoczyly. Ciągle się poprawiala wkoncu oddala dziecko na ręce męża. ..... mina księdza BEZCENNA! ubierz się tak żeby się dobrze czuć i żeby Ci było wygodnie. Ja osobiście jak chrzcilam to niezakladalam szpilek tylko baletki bo się bałam żeby się niepotknac z dzieckiem na rękach.

Gość gość
wg mnie taka koszula to nic złego... a z ta sukienką dla dziecka to chyba przesada zeby była biała.. po pierwsz to chyba nie jej komunia, po drugie to male dziecko, a po trzecie to co złego jest w zółtej sukience, moze wszyscy w albach powinni isc