Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wierzycie w znaki zodiaku?spod jakiego sa najgorsi ludzie wg was??

Polecane posty

Gość gość
Czyli każdy znak zodiaku jest do bani według was. Wszystkiemu winni są faceci. Typowa kobieca śpiewka.

Gość gość
słuchaj ... odlewituj się ode mnie

Moim zdaniem najgorszy to Wodnik - ludzie rozstrzepani, narwani, niecierpliwi, imprezowicze roznica miedzy koziorozcem a wodnikiem jest razaca. I lwy oraz skorpiony ludzie o ciezkich charakterach a wiem co mowie. Co do strzelca to nie wiem tez jakis taki.

Gość gość
Waga Lew i Bliźniak Skorpion nie zawsze ale zdarza się

Gość gość
bliznieta

Gość gość
Bliźniak fałszywy zarówno kobieta jak i mezczyzna tzw dwa oblicza

Gość gość
Kazdy wodnik to rozwodnik hehe dobre dobre i prawda ;) . I napisze cos od siebie. Skorpion nie nadaje sie na meza, zdradza, niszczy psychicznie i jest sknera. Wodnik - zbuk, jak cos powiesz nie po jego mysli zaczyna smierdziec, nie jesr lubiany i prawda ze lubi golnac porzadnie. Bliźniaki prawda ze kłamią jak z nut i sa egoistsmi totalnymi. Baran jak nacisniesz na odcisk bedzue krzyczec. Byk marerialista i zdradza. Kobieta koziorozec bardzo konfliktowa. Kobieta panna dobra kobieta - moja tesciowa :) . Ja baran uparty pamietliwy kochliwy i chętny do słownej agresji ;)

Gość gość
Kobieta panna tez moja teściowa dobra dla otoczenia w domu straszna dziwaczka, od zony wiem,ze nie śpi z teściem, aseksualna, wredna, falszywa, lubi plotki i chetnie je rozprowadza.

Gość gość
Moim zdaniem najgorszy to Wodnik - ludzie rozstrzepani, narwani, niecierpliwi, imprezowicze roznica miedzy koziorozcem a wodnikiem jest razaca. I lwy oraz skorpiony ludzie o ciezkich charakterach a wiem co mowie. Co do strzelca to nie wiem tez jakis taki. --- 100proc. prawdy

Gość Olcia16
A ja uważam, że temu kto jakim jest człowiekiem nie winny jest znak zodiaku a wychowanie. Jakie masz wpojone wartości takie przekladasz na dorosłe życie... Horoskopy itp dobre do poczytania.... Z nudów

Gość gość
witam, mimo,ze jestem strzelcem zaryzykuje i nawiaze kontakt hehe. potrzebujesz hcg? apteczne...

Gość gość
SKORPION -uciekać gdzie pieprz rośnie!!!

Gość gość
jestem strzelcem i nie przepadam za nudnymi ludźmi

Gość kkkść
Ale bzdury! Nie ma czegoś takiego, że ludzie spod jakiegoś znaku są lepsi albo gorsi. W tej całej "zabawie" chodzi o to aby się dobrze dobrać pod względem znaków. Kobiety spod pewnych znaków powinny unikać facetów pod innych i w odwrotną stronę to samo. Piszesz, żeby uciekać od strzelców, gdzie pieprz rośnie... ty uciekaj, bo widocznie nie są dla ciebie a dla pewnych znaków strzelec jest właśnie wskazany, więc nie piernicz bzdur.

Gość gość
Wodnik najgorszy wg mnie. z kwiatka na kwiatek. zdrajca. klamczuch. skorpion ten nie zdradzi ale nie możesz przy nim mieć cokolwiek do gadania, rządzi i co chce to robi a tobie nic do tego w dodatku msciwy i wredny.

Gość gość
BLIŹNIĘTA z cala pewnoscia

Gość gość
tak i dodam to samo skorpion niszczy psychicznie i nie można na nim polegać. dobry gdy się z nim zgadzasz i nie masz problemów

Gość gość
Nie ma co wierzyć w te horoskopy czy zodiaku. Jestem niby skorpionem, bo urodziłam sie w 95' roku w listopadzie. I mam znikome cechy skorpiona. No na pewno nie mam takich cech jak nieszczerosc, zazdrość, zaborczosc czy msciwosc z każdego powodu(nie cierpię tego nawet). Choc kiedys znalazlam strone gdzie mozna rzekomo sprawdzić horoskop urodzeniowy tylko trzeba date urodzenia i godzine podać i płeć. Wyskoczył mi Strzelec jako dominant, troche mam Bliźniaka i ascendent Wodnik xd ale Strzelec na większości planetach np Wenus Mars czy Jowisz xd Księżyc w Blizniaku. Hhaha:P

Gość Nauka

Oświecę was. Znaki zodiaku nie mają żadnego podłoża logicznego ani naukowego. Nie mają znaczenia. Każdy człowiek ma inną osobowość, która jest kształtowana przez szereg czynników do których na pewno nie należy miesiąc w którym się urodził. Jeśli wierzysz w znaki zodiaku to znaczy że twoje iq można porównać do iq pantofelka albo wrzucic do worka razem z płaskoziemcami i nopami.

Pozdrawiam