Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wierzycie w znaki zodiaku?spod jakiego sa najgorsi ludzie wg was??

Polecane posty

Gość gość

wierzycie w te rzeczy ,że znak zodiaku wiele mowi o czlowieku?czy to sie wam jakos sprawdzilo lub sprawdza?

Gość gość
Facet strzelec-kobieciarz, hooj nad hoojami, zawsze zdradza, dla kochanki cudowny dla zony cham, często zmienia kochanki.

Gość gość
MOJ BRAT TO strzelec.CUDOWNY FACET I NIGDY W ZYCIU NIE ZDRADZILBY ZONY ..CZLOWIEK Z SERCEM NA DLONI DLA KAZDEGO...POMAGA WSZYSTKIM SAMNIE OCZEKUJAC NIC WZAMIAN.IDEAŁ ,WIEC NIE WIERZE W ZNAKI ZODIAKU:)

Gość gość
tak mi sie sprawdza,jestem wodnik ,zły pijak i nikt mnie nielubi dotego nierob i posowalem mezatki. Cos w tym jest niestety;-)

Tez mam kiepskie doswiadczenia ze strzelcami aczkolwiek znaki zodiaku nakreślają Jedynie predyspozycje i ogólne usposobienie człowieka. Nie są zadną wyrocznią co do tego jaką kto ma osobowosc, zwłaszcza gdy chodzi juz o takie szczególy jak sklonnosci do zdrad itp

Gość gość
skorpion

Gość gość
ale jak juz piszecie jaki znak to chociaz powiedzcie dlaczego tak jest??? co zlego jest w skorpionach??juz ktoras osoba mowi mi,zebym uwazala na skorpiony..

Gość gość
Widnik i strzelec najgorsze znaki u faceta. Lew i Waga u kobiety.

Gość gość
ale dlaczego tak uwazacie??moze chociaz napiszcie a nie ze najgorsze i tyle..musicie miec na to chyba jakies argumenty przeciez

Gość gość
skorpiony i strzelce to hoye nad hoyami. do ciebie moze byc mily, tiuti tiuti, a nawet sie nie obejrzysz jak ci wbije kose w plecy, nawet po kilku latach "przyjazni". z kilkoma bylo to samo.

Gość gość
każdy wodnik to rozwodnik

Gość gość
brunetos z toba kazda ma złe doświadczenie i znak zodiaku nie ma tu nic z tym wspólnego

Gość gość
skąd możesz wiedzieć czy zony brat strzelec nie zdradza, oni się świetnie kryją pod płaszczykiem towarzyskiej i pomocnej osoby

Gość gość
Raki to takie niedorajdy życiowe, krok do przodu i dwa kroki w tył, w ten sposób wygląda ich całe nieudaczne życie :) Wagi to nudziarstwo nad nudziartwem

Gość gość
Wierzę, ale w profesjonalną astrologię, a nie w gazetowe horoskopy. Niestety wielu ludzi kojarzy to tylko z gazetowymi glupotami, które niewiele mają wspólnego z astrologią... najgorszy znak? Waga!!! Bo zdrajcy, fałszywcy, skupieni na wyglądzie, nie mozna im ufać. Na drugim miejscu bliźnięta, też zdrajcy

Gość gość
Nie wiem jak to jest, ale ogólna charakterystyka przeważnie zgadza się z charakterami osób z pod znaków zodiaku.

Gość gość
dziś racja, horoskopy są dla naiwniaków, tutaj chodzi o charakterystykę znaków zodiaku a nie jakieś durne horoskopy dla idiotów

Gość gość
Ryby i wagi... Wyżej stają niż dipy mają, uważają się za lepszych, a kobiety dla nich to tylko cipy do ruchania

Gość gość
Rak- nie fajny ponieważ zazdrosny, obrażalski, kontrolujący każdy Twój ruch i próbujący rządzić Tobą i masz chodzić jak w zegarku. x Lew- zależy kto bo moi bracia są spoko, ale znałam idiotę który się obraził, że nie odpisałam, dobrzy w łóżku. x Baran- Pewny siebie choćby najbrzydszy to i tak pierwszy nie odezwie się do Ciebie, zawsze po jego myśli i nie obchodzi go to, że czegoś Ci brakuje w związku z nim bo Ci powie "To sobie zmień", Gdzieś ma miłość z początku może jest, ale będzie brakować Ci gestów z jego strony, zdradzi Cię z Twoją koleżanką. x Strzelec- akurat z takim jestem :P oczywiście, że się boję, ale wydaje się uczciwy, ma temperament w łóżku, potrafi być czuły, zrelaksuje Cię, można go wykorzystać na różne sposoby a on i tak będzie zadowolony :P, najważniejsza dla niego jest przyjemność partnerki, lubi sprzątać i gotować. Jak się zakocha to na zabój, bardzo przywiązuje się do partnerek :P Mało konfliktowy, lubi rozśmieszać :)

Gość gość
gość dziś Dokładnie bliźnięta to zakompleksione siusioki które muszą się dowartościowywać zdradzając, u nich zawsze kłamstwo wyjdzie na jaw bo są tacy debile. Bardzo kłótliwi i obrażalscy. x Waga- dobry człowiek, ale może wpaść w romans i zakochać się w kochance jeśli nie układa się w małżeństwie. Dla kochanki będzie mógł w stanie popełnić samobójstwo i zostawić całą rodzinę i dzieci. Zostawi sam list.

Gość gość
gość dziś gość dziś - nie sugerujcie się tym co napisałam :P ale na takich w życiu trafiłam i nie każdy musi być taki sam jakim ja opisałam :)

Gość gość
Facet RAK okropny, zdradza, manipuluje, oszukuje, kłamie, zazdrosny, zaborczy, skąpy, leniwy, brudas, zdradliwy, na pozór ciapowaty, cienki w łóżku, zakompleksiony, zabiera kobiecie cała wolność bo zakompleksione to bydle jest, uparty, fochowaty, obrażalski, ciche dni to norma, ciężki do zycia. Dobry tylko dla swojej rodziny, zony nie szanuje, nigdy nie można na niego liczyć.

Gość gość
lwy, byki, wagi .... ffffffffffffuuuuuuujjjjjjjjj ohhhhhhhhhhhhydztwo

Gość gość
strzelce są najlepsze, do strzelców pasują idealnie barany :)

Gość gość
A facet byk ?

Gość gość
A kobiety? Panowie wypowiedzcie sie który znak najlepszy u kobiet.

Gość gość
ja wierzę w orgazmy, a nie jakieś brednie o znakach zodiaku

Gość gość
Najgorsze to skorpiony i koziorozce

Gość gość
Facet waga to żaden dobry czlowiek!!! Jak sama napisałaś dla kochanki moze zapomniec o rodzinie, dzieciach, calkowicie sie odciąć i to ma byc dobry czlowiek??? A mam wlasnie przypadek w rodzinie - mój dziadek spod wagi zostawił zonę i swoje dzieci dla kochanki, od 20 lat sie nie kontaktuje z dziećmi... Drań! Wagi to pustaki bez uczuć, udają, ze kochają, a potem pojawia sie inna i w jednej chwili mogą zapomnieć o dzieciach, żonie, rodzinie. Bez skrupułów zostawiają

Gość gość
gość dziś Facet byk krętacz, kłamca, potrafi z telefonem być cały czas przy tyłku, zdradza swoją nawet z brzydką bo pieprzy wszystko to co się rusza , ma ciągotki do kazirodztwa, do tego potrafi być przy większym gronie do rany przyłóż, rozweseli całe towarzystwo a tylko w swoim domu dzieci czy żona wiedzą jaki jest czyli zboczony alkoholik, awanturnik. Zedrze z Ciebie całe poczucie wartości przy którym będzie Ci ciężko odbudować. Na ogół ma jakieś tam wyrzuty sumienia, ale chyba bardziej na starość.