Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zaprzestac manipulacji dzieckiem przez tesciową??

Polecane posty

Gość gość
gość dziś KObieto ,pomyliłaś miejsca,to nie dom publiczny,nie jestes anonimowa,zaraz zgłaszam do administratora.W buzi masz jak w WC,radzę liczyć się ze słowami. Pani ma dzieci??? szok

Gość gość
Często to teściowa powinna zaszyc wnukowi pluskwę by posłuchac jakie obelgi sypie synowa,to by się działo :):):)

Gość gość
Autorko: opisz dokładniej sytuację bo niewiele z Twojej pierwszej wypowiedzi wynika.

Gość gość
15:07 współczuję synowej , przykre co piszesz ale myślę że możesz być z siebie dumna ze z swojej strony byłaś ok......ja mam akurat odwrotny przypadek teściowa zaproponowała ze weźmie syna na spacer wracają a syn do mnie :mama jest głupia. .....zbieg okoliczności syn nigdy wczesniej tak nie mowil miał 2 latka

Gość gość
gość dziś gość dziś KObieto ,pomyliłaś miejsca,to nie dom publiczny,nie jestes anonimowa,zaraz zgłaszam do administratora.W buzi masz jak w WC,radzę liczyć się ze słowami. Pani ma dzieci??? szok xx Dom publiczny to ty masz u siebie tłumoku z patologii, walony w mordę każdego dnia przez pijaka. WC sama masz w ryju, gdy piszesz na publicznym forum, ze cię ręka swędzi, żeby strzelić w mordę młodą matkę - autorkę tego wątku. Możesz sobie zgłaszać gdzie tylko chcesz. Sama zaczęłaś wyzywać autorkę oraz inne matki i to w niejednym poście. Jesteś zerem

Gość gość
o rety ale tutaj jest motłoch :):):):)

Gość gość
Autorka zasiała PROVO i dała dyla no bo przecież coś trzeba robić z nadmiarem czasu i głupoty,niech inni się plują.

Gość gość
spedzam dużo czasu z dzieckiem, i to nie przed telewizorem. przed telewizorem siedzimy jak mąż wraca z pracy, wtedy chcemy porozmawiac i córka siedzi z nami, bawię się z nią, rozsmieszam jest super . tylko wizyta u teściowej kończy się tak , że dziecko nie chce wracac do domu i mówi to co napisałam w poscie. wczoraj absolutnie córka się mnie nie boi, do taty ma większy respekt niż do mnie. tata się nią nie zajmuje, a jak podnosi głos to córka jak wryta staje.. ja to jestem ta od zabawy, przytulania i dziwie się , że moje dziecko aż tak potrafi się zmienić, więc twierdzę , że jest manipulowana przez teściową.... albo córka ma taka super babcie, że jest lepsza od mamy. bo syn mojej szfagierki też ją uwielbia ale z tego co wiem to nigdy nie powiedział, że mama jest be, a moja corka tak robi:(

Gość gość
Pewnie babcia przekupuje dzieciaka i na dodatek mówi mu rzeczy w stylu u babci jest fajnie możesz wszystko a mama nie jest taka fajna nie pozwala ale babcia cie kocha i pozwala na wszystko itp. Toksyczna babcia bo zanim dziecko wyrośnie i zrozumie ze babka robi wode z mózgu to może jej namieszać w glowie i psuć relacje w rodzinie. Tylko ze dziecko jest male i ufne do bliskich. Ogranicz kontakty jezeli czujesz ze babka ma zly wpływ na córkę. Stara dobrze wie co robi :| to nie jest jakas niewinna istotka tylko dorosla dojrzala kobieta.

Gość gość
Do tej wyżej:) pseudo mamusi Stary to jest pies,kobieta może być w wieku podeszłym, w słusznym wieku . Błysnęłaś inteligencją nie ma co i jeszcze chcesz radzić,szkoda słow.