Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lampiarka

czy Polska jest ciepłym krajem? nie denerwuje was pogoda? a może nie jest źle?

Polecane posty

Gość Lampiarka

W*****a mnie Polski Klimat. Naukowo jest udowodnione, że ludzie są szczęśliwsi jak panuje dobra pogoda. Jak u nas mają być szczęśliwi skoro za 4 dni wekeend majowy a u nas jest nad ranem - 3 stopnie. Mam już tego dość. Mam dość Klimatu w którym przez 8 miesięcy jest zimno, a lato i tak nie zawsze jest słoneczne. bo zdarza się że połowa dni to dni z opadami. Jak my mamy czuć się szczęśliwi? Nie denerwuje was to? a może za granicom jest podobnie i Polski klimat nie jest taki zły? Oceńce i uswiadomcie mnie bo nie wiem

Gość gość
Jest jeszcze gorzej. Kiedy u nas latem było 35 stopni. W holandi belgi czy Angli 20 i zero słońca. I tak nie mamy co narzekać. Żeby było ciepło cały rok trzeba by mieszkać między zwrotnikami tam nie ma opadów, jest słońce, i lato cały rok tylko, weś pod uwagę co to za kraje.Sama bieda syf i malaria

Gość gość
Klimat mamy jaki mamy:P mamy też skłonność do narzekania. Że za gorąco, że za zimno, że pada, że sucho, że jest śnieg, że nie ma śniegu itd..;)

Gość gość
Dla mnie Polska jest idealnym krajem dlatego, że mamy długi dzień LATEM. coś za coś kiedy u nas jest jasno do 22. na równiku dzień kończy się o 18. o 17 jest prawie ciemno. Także może nie jest tak źle a ja bardzo lubie jak jest długi dzień.

Gość gość
wiesz co, nie jest źle Też kiedyś marzyłem żeby żyć w ciepłych krajach, gdzie przez cały rok słońce. Ale u nas nie jest źle. Mamy różnorodoność w pogodzie. Jest zima jesień wiosna i lato. Zima potrafi być iście arktyczna, lato tropikalne a i jesień ma swój urok. ja słyszałem opinie że w Polsce jak nigdzie indziej na świecie da się odczuć 4 pory roku.