Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham facetów

Polecane posty

Gość gość

Mam wspaniałego męża, kocham go niesamowicie ALE uwielbiam też innych facetów... Przepadam za flirtem, lubię gdy darzą mnie zainteresowaniem i sama ich prowokuję. Czy Wy też tak macie? Czy mimo posiadania partnera na całe życie lubicie poznawać nowych panów? Mam z tego ogromną satysfakcję. Wiem, że się podobam i wiem jak to wykorzystać. Faceci... jesteście wspaniali! Wszyscy!

Gość gość
Jaki masz znak zodiaku ?

Gość gwoli wyjasnienia
Jestes damskim narcyzem. To cecha charakteru i na pewno jest wiecej takich kobiet jak ty, acz chyba wsrod mezczyzn jest to bardziej rozpowszechnione. Dla ciebie to jest to na pewno adrenalina, dla twojego partnera to juz mniej zabawne, mysle.

Gość gość
Strzelec :)

Gość maczu piczu
Czy gdyby twoj maz byl taki jak ty (przeciez wiesz jaka jestes :) ) czy bylabys z nim szczesliwa?

Gość gość
Brzydali też?

Gość gość
a Ty jesteś niedowartościowaną obślizgłą su.ką ,ja jestem atrakcyjna i uwielbiam gnoić niewiernych ******czy chociaż tak was nienawidzę że powinnam robić odwrotnie,ale rzygam na was wszystkich

Gość gość
ja tez lubie podrywac inne dziewczyny bedac w zwiazku ale to dla jaj tylko. Kocham tylko moja dziewczyne naprawde.

Gość gość
Tez jestem strzelcem i w dodatku mam potwierdzony narcyzm ale jestem brzydka i chce sie tym dowartosciowac

Gość timpasa
to normalne ze kobiety lubią sie podobać innym męzczyznom,nie mozna zyć osaczając partnera bo faceci podobno nazywają takie kobiety bluszczami,trzeba znać tylko granice flirtu

Gość timpasa
to ze szukamy potwierdzenia własnej atrakcyjnosci w oczach innych to nie przestępstwo,męzczyzni tez odwracają sie za ładnymi kobietami nawet ci żyjący w związkach,

Gość gość
Znam parę takich co robią dokładnie tak jak ty tyle że dla tych facetów to jest narzucanie się i nabijają się potem z nich. A one się dowartościowują bo myślą że skoro nie przerywają flirtu to znaczy że się im podobają a oni szukają byle czego do zaruchania. W dodatku te dziewczyny to straszne pasztety więc nie dziwne że próbują się dowartościować i z tego wynika że ty na 100 procent też jesteś niedowartościowanym pasztetem. Taka prawda :P atrakcyjne kobiety nie muszą się narzucać innym i podnosić swojego ego...

Gość Inka52638
Najprawdopodobniej masz bardzo niską samoocenę, pewnie miałaś ojca alkoholika albo jakieś problemy w domu w dzieciństwie tak bywa najczęściej. Bo z reguły atrakcyjne pewne siebie kobiety nie potrzebują filtrów do dowartosciowoania się bo znają swoją cenę i nie są łatwe i dostępne dla każdego. Współczuję twojemu facetowi.

Gość Inka52638
Swoją wartość* ;)