Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozumiec takie zdanie?

Polecane posty

Gość gość

Od faceta z ktorym nie jestem z stalym zwiazku,ale sie spotykamy " ale mam nadzieje ,ze zwienczeniem tego spaceru bedzieCOS NOWEGO W NASZYM ZWIAZKU"- nie wiem jak Ty, ale ja bym chcial sprobowac...

Gość gość
czy to sie tyczy bardzoej seksu czy uczuc?

Gość gość
Ja bym to odebrała do uczuć, ale kto tam wie faceta.... A co to znaczy, że nie jesteście w stałym związku? On jednak wyraził się "ZWIĄZEK".

Gość gość
To jeszcze raz ja. W sumie to raczej na pewno do uczuć, on chyba chce spróbować być z Tobą na poważnie.

Gość gość
18:33- bylo mowione, że spotykamy sie bez zobowiazan na poczatku...

Gość gość
ale troche dziwne mi sie wydalo to zdanie... sama nie wiem. I jeszcze napisał to "cos nowego w naszym zwiazku" duzymi literami...

skoro od początku Ci zaznaczył, że spotkania bez zobowiązań, to jest to oczywiste do czego facet zmierza i co ma na celu :)

Gość gość
OS NOWEGO W NASZYM ZWIAZKU-nowe doswiadczenie sexualne

Gość gość
katrinakasia- niby tak, ale to ustatlismy dosc dawno, wiec nie wiem, pomyslalam ,ze przez ten czas moze cos sie odmieniło czy co? Tak pomyslalam po tym zdaniu, bo nawet nie bardzo liczylam na nic wiecej, ale ostatnio nasze relacje sie bardzo poprawilo

Gość gość
dziś sexu

Gość gość
Jak dla mnie to ten tekst można odebrać w dwuznaczny sposób...to zależy czego dotyczyła rozmowa i jaki charakter ma ten facet...jeśli jest ciepły i uczuciowy to pewnie chodziło mu o uczucia ....albo jest zimnym draniem i chce cie przelecieć....moim zdaniem powinnaś dać temu czas..."wybadaj" o co mu tak naprawdę chodzi...

Gość gość
18:56- no wlasnie dla mnie to tez brzmi dwuznacznie :O A dziwnie się było jego o to pytać co miał na mysli... Choc moze by to ulatwilo sprawe

Gość gość
niedobre wy baby wy no

Gość gość
powinnaś zapytać z przekąsem co ma na myśli. Na razie to brzmi jakby zwieńczeniem spaceru był seks, bo po tym zdaniu widać, że między wami go nie ma. On by chciał spróbować. Nie mówi w ogóle, że chciałby spróbować związku na poważnie, skoro nazywa waszą relację związkiem. Chodzi o łóżko, ale czy w tym coś złego to nie wiem ;)