Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sikawka

Moja żona jest zboczona

Polecane posty

Gość Sikawka

Oboje z żoną uwielbiamy pissing. Zauważyłem, że ona lubi sikać gdzie popadnie, np siedzimy na kanapie a ona rozchyla nogi, odchyla majtki i sika jak gdyby nigdy nic :D . Mnie zresztą też to bardzo podnieca. Wiele razy robiliśmy piss w łóżku, podczas gry wstępnej. A wy co sądzicie o tak zboczonych zabawach? :P

Gość gość
moja sika jak mnie ujeżdża i jest to super uczucie !!!

Gość gość
Ale musi u was śmierdzieć w sypialni :O

Gość gość
Nam ten zapach nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie - podnieca jeszcze bardziej :) .

Gość gość
Jak w tojtoju :O Fuj, obrzydzenie u was siąść :O

Gość gość
Nie martw sie, bo po każdej takiej zabawie sprzątamy ;D

Gość gość
Co to chrzanisz? Dzieciak się zesika na dywan czy kanapę to ciężko smród usunąć a co dopiero po dorosłej krowie :O Szczochy :O

Gość gość
kazdy znaczy swoj teren.jak cie zona obsikuje, to znaczy ze nalezysz do jej terytorium

Gość gość
up No i nikt się nie wypowie?

Gość gość
chcialabym widziec takiego faceta lezacego miedzy krowimi kopytami. krowa moze wy.szczać na niego cwierc wiadra :D

Gość gość
może i nie czujecie smrodu z waszych kanap, ale nie-domownicy na pewno :O

Gość gość
nikt do nas nie przychodzi a my lejemy na siebie ile chcemy .Jak ktoś nie próbował to nie wie jakie to fajne i w łóżku tego nie robimy

Gość gość
może i nie czujecie smrodu z waszych kanap, ale nie-domownicy na pewno x Sąsiedzi nigdy jeszcze nie zgłaszali pretensji co do zapachu :D

Gość gość
A co ma wasz gość powiedzieć? O ludzie, ale tu śmierdzi moczem? :O Zastanówcie się dlaczego nie macie gości? :D

Gość gość
Wcale tak bardzo nie śmierdzi. Ciutkę może czuć z łóżka oraz dywanu. Jak by co, to możemy wziać szczeniaka i na niego zwalić winę :D

Gość gość
Zwierzęta się bierze z chęci opieki nad nimi, a nie żeby tuszować obsikiwanie przez siebie mieszkania 😠 Jak wam się znudzi to go wyrzucicie? Taki pies jak dorośnie to trzeba będzie go wyprowadzać parę razy dziennie inaczej odechce się wam pissingu jak wam zasmrodzi całe mieszkanie.

Gość gość
uwielbiają szczać po materacach z ikei, a przecież stać ich co miesiąc na nowy materac, nie sa biedni. a żule zawsze koło 5-10 każdego miesiąca wyczekują koło kontenerów na nową dostawę materacy. fama poszła po okolicy, żule się radują. im ten zapaszek nie straszny :)

Gość gość
Co ty wszystko dosłownie bierzesz? Na żartach się nie znasz?

Gość gość
Dni Morza - Wały Chrobrego :O

Gość gość
Ludziska jak świnie szczają i srają gdzie popadnie, czy to na basenie, czy w przebieralni w sklepie, czy na plaży lub w hotelu, więc co tu się dziwić, że para świntuchów lubi sikać wokół, jak i na siebie... bleee... powoli tracę wiarę w ludzkość

Gość gość
Czemu ucichło? Było tak ciekawie.

Gość gość
Takim chorym dewiantom i ich rodzinom to tylko strzelać w tył głowy.

Gość gość
Żmij84 wczoraj gość dziś fuj pechowiec.gif jest tyle zaj‪ebistych rzeczy w seksie, że fekalne klimaty to kompletnie nie moja bajka. x dokładnie. zresztą, co to ma wspólnego z seksem? chyba tyle, że cewka moczowa znajduje się tam, gdzie organy płciowe. może jeszcze zaczniecie na siebie rzygac i smarkać? albo obsmarowywać się miodem z uszu? :D

Gość gość
Jakby moja sie zeszczała w łóżku to następne noce spałaby na wycieraczce :O

Gość gość
I jeszcze tacy chorzy i upośledzeni ludzie robią to w hotelach,pensjonatach -tam,gdzie nocują.Fuj!!!

Gość gość
I jeszcze tacy chorzy i upośledzeni ludzie robią to w hotelach,pensjonatach -tam,gdzie nocują.Fuj!!! x I jeszcze się tym chwalą na różnych stronach np ona http://kartinki31.com/blog/users/tam-tam-south dziwne, że nikt z takich zboków, mimo iż wrzuca swoje wyczyny do internetu, nie został złapany. Albo czeskie/ruskie filmiki, jak bezwstydne k***y szczają publicznie na ulicy lub w autobusie. Co kieruje takimi ludźmi ja się pytam?

Gość gość
W seksie najważniejsza jest przyjemność i orgazm. Jeśli podnieca Was to róbcie często. :)

Gość gość
Jeśli podnieca Was to róbcie często. x Cieszył/a byś się, gdyby urządzili se takie zabawy w hotelu a tobie później ten pokój zostałby przydzielony?

Gość gość
Podnoszę, bo dyskusja ciekawa!